Gość: ja sport IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 12:02 a informacji jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frontline Re: Bieg Gwarków IP: *.devs.futuro.pl 13.02.07, 12:05 www.bieggwarkow.hb.pl/ - na czole maja ci wysmarowac te informacje czy wyslac imienne zaproszenie kurierem? poszukaj troche zanim wrzucisz bzdury na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.07, 12:45 wlaśnie wróciłem z Rybnicy jeszcze jeden deszczowy dzień i będą biegać po trawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taurus To jest chore IP: 62.233.181.* 16.02.07, 22:14 Gwarków już dawno nie ma . Rok w rok śniegu jak na lekarstwo . Jaki ma to sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: To jest chore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:23 Chyba cię powaliło. Ostatnie Biegi gwarków miały super poodę, a jak wolisz siedzieć przy komputerze to siedź, ale nie wylewaj własnych frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek lesny to jest zdrowe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:35 ...ten bieg jest zdrowy oczywiście.... ja bendem sija pozdrav :) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Bieg Gwarków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:13 i jak wrazenia po biegu gwarkow? ja nie startowalem bo sie przeziebilem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.07, 20:34 Ja nie dojechalem bo jechalem przez Podgorze ponad godzine za jakims mlodym instruktorem nauki jazdy. Obwodnica jechal 20/h, potem skrecajac w prawo w Niepodleglosci stanal na przejsciu bo akurat przechodzil jakis kundelek. Nastepnie wypuscil z zatoczki autobus i zaraz pare metrow dalej przepuscil na pasach pasazerow, ktorzy z niego wysiedli. Nastepnie jechal 15 km/h SRODKIEM waskiej w tym miejscu ulicy, kolo poczty przyspieszyl do 20tu/h ale zaraz kolo skretu na Gdynska wpuscil na zebre jakiegoś bękarta z lizakiem. Potem az do Glinika jest zakaz wyprzedzania wiec wloklem sie za nim az do szczytu. Zaznaczam, ze jest tam ograniczenie do 40, a ten ciec jechal 20 km/h. Kiedy na gorce skrecil na Rybnice - nie wytrzymalem i zawrocilem do domu. Zuzycie paliwa w moim Audi A4 w tym momencie wskazywalo 48 l/100 km !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.07, 19:05 Gość portalu: Engels napisał(a): > Zuzycie paliwa> > w moim Audi A4 w tym momencie wskazywalo 48 l/100 km !!! Ozeszq. Dzisiaj zauwazylem, ze mam tez spalone sprzeglo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Bieg Gwarków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.02.07, 19:30 jesteś dupa nie kierowca: nie dojechałeś do celu, zmarnowałeś czas, zmarnowałeś paliwo, zajechałeś sprzęgło. Warto by zastanowić się nad jakś szkołą lub przeczytać książkę, no ale cię na taką rozrzutnośc stać w twoim AudiA4. A kierowca z pandy dojechał na imprezę na czas i nie zajechał swojego autka. I kto jest lepszy kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 17:49 Gość portalu: qqq napisał(a): > A kierowca z pandy dojechał na imprezę na czas i nie zajechał swojego autka. Kolezanko qqq. Kierowca Pandy tez nie dojechal do Andrzejowki. Skrecil w boczna polna drozke i zrobil mi loda. Wlasciwie to zrobila bo to ONA byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Bieg Gwarków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.02.07, 20:50 jak lubisz mocne wrażenia to zrób sobie badanie krwi za kilka miesięcy. Pośmiejemy się razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Bieg Gwarków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:44 Kilka fotek: www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=2724 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bieg Gwarków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:57 Jeden gość w relacji telewizyjnej powiedział że było- cytat "zarypiście". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 13:42 na nasze zajebiście czy ch..owo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bieg Gwarków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:07 za..biście Odpowiedz Link Zgłoś