Dodaj do ulubionych

Bieg Gwarków

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 12:02
a informacji jak na lekarstwo
Obserwuj wątek
    • Gość: Frontline Re: Bieg Gwarków IP: *.devs.futuro.pl 13.02.07, 12:05
      www.bieggwarkow.hb.pl/ - na czole maja ci wysmarowac te informacje czy
      wyslac imienne zaproszenie kurierem? poszukaj troche zanim wrzucisz bzdury na
      forum.
    • Gość: sp Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.07, 12:45
      wlaśnie wróciłem z Rybnicy
      jeszcze jeden deszczowy dzień i będą biegać po trawie
    • Gość: Taurus To jest chore IP: 62.233.181.* 16.02.07, 22:14
      Gwarków już dawno nie ma . Rok w rok śniegu jak na lekarstwo . Jaki ma to sens ?
      • Gość: biegacz Re: To jest chore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:23
        Chyba cię powaliło. Ostatnie Biegi gwarków miały super poodę, a jak wolisz
        siedzieć przy komputerze to siedź, ale nie wylewaj własnych frustracji.
        • Gość: groszek lesny to jest zdrowe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:35
          ...ten bieg jest zdrowy oczywiście....
          ja bendem
          sija

pozdrav
          :)
          r.
    • Gość: mj Re: Bieg Gwarków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:13
      i jak wrazenia po biegu gwarkow? ja nie startowalem bo sie przeziebilem ;(
      • Gość: Engels Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.07, 20:34
        Ja nie dojechalem bo jechalem przez Podgorze ponad godzine za jakims mlodym
        instruktorem nauki jazdy. Obwodnica jechal 20/h, potem skrecajac w prawo w
        Niepodleglosci stanal na przejsciu bo akurat przechodzil jakis kundelek.
        Nastepnie wypuscil z zatoczki autobus i zaraz pare metrow dalej przepuscil na
        pasach pasazerow, ktorzy z niego wysiedli. Nastepnie jechal 15 km/h SRODKIEM
        waskiej w tym miejscu ulicy, kolo poczty przyspieszyl do 20tu/h ale zaraz kolo
        skretu na Gdynska wpuscil na zebre jakiegoś bękarta z lizakiem. Potem az do
        Glinika jest zakaz wyprzedzania wiec wloklem sie za nim az do szczytu.
        Zaznaczam, ze jest tam ograniczenie do 40, a ten ciec jechal 20 km/h. Kiedy na
        gorce skrecil na Rybnice - nie wytrzymalem i zawrocilem do domu. Zuzycie paliwa
        w moim Audi A4 w tym momencie wskazywalo 48 l/100 km !!!
        • Gość: Engels Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.07, 19:05
          Gość portalu: Engels napisał(a):

> Zuzycie paliwa>
          > w moim Audi A4 w tym momencie wskazywalo 48 l/100 km !!!

Ozeszq. Dzisiaj zauwazylem, ze mam tez spalone sprzeglo :/
          • Gość: qqq Re: Bieg Gwarków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.02.07, 19:30
            jesteś dupa nie kierowca:
            nie dojechałeś do celu,
            zmarnowałeś czas,
            zmarnowałeś paliwo,
            zajechałeś sprzęgło.
            Warto by zastanowić się nad jakś szkołą lub przeczytać książkę, no ale cię na
            taką rozrzutnośc stać w twoim AudiA4.
            A kierowca z pandy dojechał na imprezę na czas i nie zajechał swojego autka. I
            kto jest lepszy kierowca?
            • Gość: instruktor Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 17:49
              Gość portalu: qqq napisał(a):

> A kierowca z pandy dojechał na imprezę na czas i nie zajechał swojego autka.

Kolezanko qqq. Kierowca Pandy tez nie dojechal do Andrzejowki. Skrecil w boczna
              polna drozke i zrobil mi loda. Wlasciwie to zrobila bo to ONA byla.

• Gość: qqq Re: Bieg Gwarków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.02.07, 20:50
                jak lubisz mocne wrażenia to zrób sobie badanie krwi za kilka miesięcy.
                Pośmiejemy się razem
      • Gość: HASAN_SAS Re: Bieg Gwarków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:44
        Kilka fotek:
        www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=2724
        • Gość: magda Re: Bieg Gwarków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:57
          Jeden gość w relacji telewizyjnej powiedział że było- cytat "zarypiście".
          • Gość: fg Re: Bieg Gwarków IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 13:42
            na nasze zajebiście czy ch..owo?
            • Gość: magda Re: Bieg Gwarków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:07
              za..biście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka