Dodaj do ulubionych

Muflony i inne wyrwidęby

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:59
To wszystko ściema!
Czytelnicy głosują czy sami zainterosowani?
Sam byłem świadkiem jak zainterosowani walczyli w pwwnej instytucji o darmowe
gazety!Oczywiście, dowodów nie mam czy wysyłali kupony?
Ale kogo to obchodzi?Zadowoleni są; wydawcy(sprzedaż wzrasta),dzienikarze
(mają
dalej prace),sami zainteresowani(promocja siebie)
Na końcu bankiet,uśmiechy,gratulacje,drinki.(
"90%katolików nic sie nie załatwi bez łapówek układzików"Jamal

Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm... Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.07, 18:17
      No widzisz, wszyscy są zadowoleni, tylko ty jakiś niedo... (nie mogę znaleźć
      odpowiedniego słowa). Może liczyłeś na to, że ktoś ci rogi przyprawi. No to daj
      im szansę. Zgłoś się! Może też będziesz zadowolony.
      Ja tam nie narzekam. Bankiety z roku na rok coraz lepsze, żarcie super,
      ploteczki itd... Lepsze są rogacze, bo jak w ub. roku chciałam wyrwać jednego
      dęba to się okazało, że on nie bardzo i to dopiero jest ściema. Poza tym
      różnica ilościowa i jakościowa głęboka jak rów mariański.
      Więc pozostaje przyprawianie rogów bo dęba raczej nie uświadczysz
      • Gość: Partyzant miejski Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:11
        Gość portalu: hmmm... napisał(a):

> No widzisz, wszyscy są zadowoleni, tylko ty jakiś niedo... (nie mogę znaleźć
        > odpowiedniego słowa). Może liczyłeś
        Na nic nie liczę tylko na siebie, nie mam złudzeń partyzantem(zadowolonym)
        miejskim jestem. Dobrze sie bawiłeś, to dobrze, ale ci co szukajaą w
        smieciach,i pracują za grosze,i nie mają pracy to już tak dobrze się nie bawią
        jak ty z "elitami" Ja o nich pamiętam i to cała róznica.Niech Bóg cię
        błogosławi!
        • Gość: hmmm... Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.07, 20:16
          Rany Boskie...
          Chyba za to, że potrafiałam sobie sama zorganizować dobrze płatne zajęcie i
          dobrze się bawię na imprezach będę musiała odpokutować!
          Czy ja komuś bronię dobrze się bawić? I co, ja mam o kimkolwiek pamiętać? A o
          mnie ktoś pamięta? Jak sama o siebie nie zadbam to reszta mnie oleje!
          Ciebie też niech błogosławi
          • Gość: Partyzant miejski Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:40
            Gość portalu: hmmm... napisał(a):

> Rany Boskie...
            > Chyba za to, że potrafiałam sobie sama zorganizować dobrze płatne zajęcie i
            > dobrze się bawię na imprezach będę musiała odpokutować!
            > Czy ja komuś bronię dobrze się bawić? I co, ja mam o kimkolwiek pamiętać? A o
            > mnie ktoś pamięta? Jak sama o siebie nie zadbam to reszta mnie oleje!
            Co za ironia i cynizm czy jesteś dziennikarką?
    • Gość: Poeta Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.07, 18:07
      "Próżnośc dokona każdego wyczynu dla liścia palmy,dębu lub wawrzynu"
      • Gość: groszek Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 07:02
        SAM BYŚ NA SIEBIE GŁOSOWAŁ PAŁO
        • Gość: partyzant miejski Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:13
          Nie głosuje z zaszdy!Bo nie mam złudzeń!Pozdrawiam
          • Gość: groszek Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:53
            a co to jest zaszda...?
            • Gość: Partyzant miejski Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:15
              Oj czepialski,czepialski,no dobra specjalnie dla ciebie,powinno byc-"Nie
              głósuje z zasady"
    • Gość: kit Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.07, 21:41
      witam
      to wszystko to gó.. i ściema.
      zobacz kto jest nagradzany.ten co daje na wybory .pozniej trzeba mu sie
      zrewanzowac
    • Gość: :) Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.04.07, 00:50
      To skandal że pani daleczko dostała fuflona....
      • Gość: hmm.... Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.07, 08:58
        A jakieś uzasadnienie?
        Ja np. mogę powiedzeć, że ktoś tam nie powinien dostać czegoś tam. Ot, tak -
        ponieważ go nie lubię...
        • Gość: U Re: Muflony i inne wyrwidęby IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.04.07, 23:18
          uzasadnienie;
          Pani daleczko powinna zająć się zarządzaniem cegieł i pustaków a nie żywych
          dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka