Dodaj do ulubionych

Dam pracę

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 22:00
Poszukuję na terenie Wałbrzycha i okolic dynamicznych, kreatywnych osób, które
nie boją się wyzwań do pracy w samodzielnej filii jednego z zachodnich
koncernów finansowych. Kontakt : yaris@poczta.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaris Re: Dam pracę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.01, 22:23
      A podobno Wałbrzych ma 30 % bezrobocie. Taaak...
    • Gość: Aleks Re: Dam pracę IP: *.proxy.aol.com 29.11.01, 01:26
      Moze bylbys tak dobry i podal wiecej szczegolow...Jakie sa wymagania i co
      konkretnie sie od kandydatow wymaga. Jestem pewna, ze znajdziesz
      zainteresowanych.
      • Gość: Yaris Re: Dam pracę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.01, 22:48
        Wymagania są standardowe - wykształcenie minimum średnie, przedsiębiorczość,
        kreatywność, mile widziana praktyka w sprzedaży, dynamizm, chęć
        samodoskonalenia się. Moja firma chce otworzyć filię w Wałbrzychu lub Świdnicy.
        Zgłasza się masa pracowników ale nie otworzą filii póki nie znajdą lidera -
        menadżera, osoby która stworzy zespół i poprowadzi sprzedaż na tym terenie. Ta
        osoba będzie musiała przejść szereg szkoleń i popracować we Wrocławiu na
        okresie próbnym - ale potem firma zainwestuje środki w którymś z w/w miast. Tak
        naprawdę nie chodzi o doświadczenie ale ... no o lidera. Wiecie - osobowość,
        dynamizm itd. Szukamy już od września i na razie bez skutku. Co ciekawe -
        zgłasza się niewiele osób - 15 razy mniej niż z Wrocławia, gdzie przecież o
        pracę jest łatwiej. Ja szukam szczególnie rozpaczliwie bo podsunąłem Dyrekcji
        ten region do planów rozwojowych, bo stąd pochodzę i jak do końca roku nikogo
        nie znajdziemy to i mi się oberwie i szefowej - Prezes jest maniakiem
        planowania i realizacji planów. Co jeszcze chcecie wiedzieć?
        • Gość: Aleks Re: Dam pracę IP: *.proxy.aol.com 02.12.01, 05:25
          Chcialabym rowniez wiedziec:

-ile placicie na poczatek i jakie sa mozliwosci promocji
          -ile urlopu dajecie
          -czy dajecie ubezpieczenie
          -czy firma ma szkolenia
          -czy placi przcownikom , ktorzy chca sie uczyc
          -czy firma ma programy oszczednosciowe ... itd

Dziekuje za poprzednia informacje.
          • sivasec Re: Dam pracę 03.12.01, 16:06
            No coz - obawiam sie ze firma, ktora promuje Yaris nie jest firma powazna.
            Napisalem tydzien temu maila do Yaris jak prosil tych, ktorzy sa zaintersowani.
            Zaproponowalem swoja oferte i nic - cicho, nawet odmownej odpowiedzi a przeciez
            sa pewne zasady kultury. Zauwazylem jednak ze wiele firm w Polsce ich nie
            uznaje a szkoda.
            • yaris Re: Dam pracę - do Adama 03.12.01, 21:40
              Sorry - właśnie wróciłem z zagranicy. Natychmiast twój mail przesłałem szefowej
              - odpowie ci pewnie jutro albo w najbliższych dniach. Co do zapytań - wszystkie
              szczegóły na rozmowie wstępnej.Tajemnica zawodowa. Sorry.
              • Gość: Aleks Re: Dam pracę - do Adama IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 22:37
                Do pewnego stopnia - zgadzam sie z Adamem. Powazna firma podaje mozliwie
                najwiecej szczegolow na poczatku - w ten sposob zaoszczedza duzo czasu przy
                pierwszym spotkaniu. Ale moze sie myle. W dalszym ciagu - nie wiemy, co to za
                praca.
                • sivasec Re: Dam pracę - do Adama 04.12.01, 16:02
                  Wiec jest to zagraniczna firma ubezpieczeniowa dzialajaca na terenie Polski
                  (nazwy nie podaje bo byc moze sobie tego nie zycza - przyczyna podana nizej),
                  ktora szuka ludzi do napedzania klientow. Po skontaktowaniu sie z co prawda
                  mila pania nie dano mi gwarancji, ze otrzymam umowe o prace, ani ze bede mial
                  jakakolwiek podstawe do wyplaty jezeli zostane zatrudniony, a nie bedzie to
                  jedynie wynagrodzenie prowizyjne (jedynie - jak zwykle w takich przypadkach -
                  przeczytalem ze na pewno bede zadowolony) wiec podziekowalem. Ciekawe tylko
                  dlaczego firma nie podaje od razu takich podstawowych danych jak sie nazywa i
                  jaki charakter pracy oferuje - czyzby sie wstydzili??? Przeciez sokoro sie
                  szanuja to w ogloszeniu takie dane sa podstawa. Ja podziekowalem. Dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka