w1313 14.06.03, 18:28 Witam Czy znajdzie sie ktos kto mieszkal lub nadal mieszka w Srodmiesciu.Ja wychowalam sie na Pl. Grunwaldzkim.Hej, hej odezwijcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.03, 16:33 Ten temat już był. Byłam jego założycielką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.dialup.tiscali.it 29.06.03, 11:56 no to widocznie mnie jeszcze nie bylo na forum. w takim razie dolaczam do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webprods Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.proxy.aol.com 18.09.03, 05:09 czesc ,ja sie urodzilem i wychowalem w srodmiesciu .teraz mieszkam w USA.mieszkalem na placu grunwaldzkim a dokladnie naprzeciwko apteki i spoldzielni Vita,bedzie mi milo gdy napiszecie do mnie bo dreczy mnie nostalgia webprods@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le_tigre Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: 150.254.95.* 18.09.03, 12:10 napij sie i idz na dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: Srodmiescie-odezwijcie sie 20.09.03, 21:37 Witammmm jestem ze sródmieścia i ten temacik widze poraz pierwszy :)i dołanczam do rodaków;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.dialup.tiscali.it 23.09.03, 11:36 witam Cie alissa napisz cos wiecej na swoj temat. W ktoryw rejonie srodmiescia mieszkasz?Ja mieszkalam w samym centrum czyli na placu grunwaldzkim. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: Srodmiescie-odezwijcie sie 25.09.03, 21:43 Witam Witam Plac Grunwaldzki to rzeczywiscie samo centrum śródmieścia.Mysle jednak że okolice Placu Tuwima(gdzie mieszkam),równiez sie do niego zaliczają :) Pozdeawiam serdecznie papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.03, 09:36 Ja mieszkam na Lewartowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Srodmiescie-odezwijcie sie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.03, 09:40 To spójrz na temat ,, mieszkańcy środmieścia". Odpowiedz Link Zgłoś