Gość: mea IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 22:02 mam pytanko czy w walbrzychu sa jakies komisy z wozkami dla dzieci gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatuś Re: komisy z wozkami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 22:38 kiedys był ale to było daaawno i... teraz wszystko przez allegro idzie. A chcesz kupić czy sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: komisy z wozkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:57 W sklepie na nowym miescie na ul.Piłsudskiego jest komis z wózkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: komisy z wozkami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 00:03 był... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maa Re: komisy z wozkami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 11:23 W mieście koło czerwonego koscioła jest komis typu "dżem, mydło i powidło" ale trafiają się tam wózki dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: komisy z wozkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:26 Jesli chcesz kupic to mam do sprzedania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama-nie-sama Re: komisy z wozkami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 14:36 W Nowiźnie koło Dzierżoniowa jest szrot, na którym można kupić świetne wózki głębokie, spacerowe, trójkołowe za grosze. Najlepiej jechać tam w weekend, gdy jest nowa dostawa. Otwarte 7 dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: komisy z wozkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:33 na Strzegomskiej chyba tak się nazywa główna ulica na Kozicach jest komis, wózki są wystawione przed sklepem Odpowiedz Link Zgłoś