aga969618 11.07.07, 11:42 czy w naszej okolicy są plaże na ktorych można bez żenady zdjąć górę stroju albo i więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozor_vlak Re: nagie plaże 11.07.07, 12:40 aga969618 napisał(a): > czy w naszej okolicy są plaże na ktorych można bez żenady zdjąć górę stroju > albo i więcej? nie słyszałem, żeby w naszej okolicy były jakiekolwiek plaże. A jeżeli chodzi o "bez żenady", to to chyba zależy od walorów tego co sie odsłania a nie od plaży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: nagie plaże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:45 Nie ma ale jestem zdecydowanie na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laz Re: nagie plaże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:59 jezeli chodzi Ci o miejsca gdzie mozna sie w ten sposob opalac to jest w naszej okolicy kilka takich cichych, odludnych zakatkow, natomiast jezeli chodzi Ci o plaze w sensie woda i piasek to nie ma Pozdrawiam www.szczawno.hb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: nagie plaże IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.07.07, 15:24 poza tym pogoda raczej nie sprzyja ale odsłaniaj odsłaniaj to jest to co tygryski lubią najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natural Re: jest jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:33 Jest, ale w czechach,i to niedaleko.Chodzi o jeziorko w rezerwacie Adrspah koło skalnego Miasta.Wchodzisz od tyłu koło przechodząc w las przez tory.Jak nie wiesz gdzie to to lepiej normalnie kup bilet na trasę turystyczna w Adrspahu/50kcs/i od razu wyjdziesz na jeziorko. Mozesz tam plazować bez polskiego chamstwa, pijanstwa i hałasu nie budzac sensacji, bo dla czechow jest to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jest jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:57 zauważyłam będąc tam na wycieczce. Ale nie wiem czy jest tam miejsce wydzielone dla golasów czy kazdy opala sie wg upodobań między tekstylnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natural Re: jest jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:00 Nic nie jest wydzielone, po prostu robisz to co inni, trzeba wyczuc sytuację. Z tego co widziałem i na innych plazach w czechach , czesi mało się przejmują i chodza na "gółkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: nagie plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:17 Z plażami to ciężko będzie, ale jest kilka miejsc w okolicy Wałbrzycha, np. bardzo blisko Podzamcza, eksponowanych na słońce przez większą część dnia, a ukrytych przed ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hypnos Re: nagie plaże IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.07, 02:55 Przy te ilości żmij masz dużą szansę na ukąszenie w... Odpowiedz Link Zgłoś