Gość: dm IP: *.dialog.net.pl 29.08.07, 20:59 Czy tawerna działa? Nie mogę wejść na ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: 9fala IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.07, 11:34 Ja nawet przed chwila weszlam bez problemu na strone 9fali.Tawerna z tego co wiem ma w tej chwili soboty oblozone weselami.Pierwszy koncert 21-go wrzesnia Kasa Chorych- nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czary Re: 9fala IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.08, 11:25 działa, też nie mogę wejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawa Re: 9fala IP: *.frh.faurecia.com 28.01.08, 16:48 www.9fala.pl /przed chwilką wchodziłam i jest wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: 9fala IP: *.centertel.pl 29.01.08, 20:36 Najlepiej jak podjedziesz tam samochodem pancernym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: 9fala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:12 a to niby czemu pancernym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: 9fala IP: *.eranet.pl 31.01.08, 17:19 menelnia w nieciekawej dzielnicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: 9fala IP: *.eranet.pl 31.01.08, 22:35 A kto jest właścicielem tego coś ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsd Re: 9fala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 10:35 Pokaz mi lepszy lokal w tym miescie. Dzielnica, fakt nie ciekawa, jak caly walbrzych. Ja mieszkam 50m od 9 fali i nie narzekam ani na lokal ani na okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 9fala IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.08, 07:55 Ja wchodze na strone bez problemu.Lokal dziala tak jak dzialal wesela akurat mnie nie interesuja,sledze repertuar,koncerty sa tak jak zawsze dwa razy w miesiacu.Fakt sa nowi wlasciciele,ale to nic nie zmienia Oni prowadza wszystko na starych zasadach i super bo nie wyobrazam sobie gdyby moglo nie byc 9fali.Jedyny lokal do ktorego idziemy ze znajomymi.Tak naprawde to w kazdym lokalu mozna dopatrzyc sie jak sie oczywiscie chce "MELINY" i kazdy z nas ma wybor jest wiele lokali w Walbrzychu i ide tam gdzie mi odpowiada,a nie krytykuje.Kazdy z nas ma inne wymagania.Zapytajcie czlonkow zespolu co sadza o graniu w 9fali odpowiedz jest zawsze ta sama,ze "dawno nie grali z tak wspaniala publicznoscia".Samo to,ze zespoly chetnie do 9fali wracaja,a to cieszy,ze mimo szarosci jaki jest Walbrzych mamy dobra opinie i cos tu przyciaga.Jesli rzeczywiscie jest to "MELINA"to jak to ma sie to do tlumu,ktory jest na kazdym koncercie i ciezko jest na ostatnia chwile kupic bilet czy ten "Tlum" to sami meliniarze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: 9fala IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.08, 20:05 ...los się musi odmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 9fala IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.08, 08:26 zmienili się właściciele, jak również mam wrażenie ceny biletów... chyba ciut drogo się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: 9fala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:57 Ceny biletów.......hm wszystko drożeje....... ale i tak pełno ludzi tam przychodzi, byłem w piątek na koncercie zespołu nIEBO i sporo wiary się bawiło, polecam tylko jest problem z dojazdem z wielu dzielnic na 2 autobusy :/...... ps tą co powstaje przed wiaduktem na podzamczu to podobno też tam mają być koncerty i podobny klimat do 9 fali, zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: 9fala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 14:07 drogo?? ale są za to fajne koncerty. drogo, ale po koncercie nie smierdziałam fajkami, nikt się nie awanturował i był super koncert... a po Kaziku dalej nie moge spac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś