Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:49 MOŻE KTOS POSIADA NAMIAR NA PANIA DOKTOR SOKOŁOWSKA [onkolog]chodzi mi o prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: NAMIAR lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 08:30 w strzegomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: NAMIAR lekarz IP: *.wlb.vectranet.pl 08.09.07, 10:27 Stanowczo odradzam korzystanie z pomocy pani onkolog Jolanty Błaszczyk - Mnich. Ta pani opuściła wszystkie wykłady z etyki jakie były na medycynie. Po jednej, bardzo przykrej wizycie z ciężko chorym pacjentem, nigdy więcej do niej nie poszłam. Ta szczególna dziedzina medycyny wymaga od lekarzy się nią zajmujących szczególnych cech i ludzkiego podejścia, a ta pani traktuje ludzi przedmiotowo, jako przypadki warte zainteresowania, lub nie. Nadmieniam, że nie jest to tylko moja opinia. Pacjent płaczący, nie z powodu ciężkiej choroby, tylko złego potraktowania...coś tu chyba nie jest tak. Szczerze mówiąc jej zachowaniem powinien się zając jakiś rzecznik praw pacjenta, nie wiem tylko, czy jest w Wałbrzychu ktoś odważny, aby to zrobic. Pani Sokołowska ma trochę zdrowsze podejście do ludzi, ale ją znam mniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszulka234 Re: NAMIAR lekarz IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.07, 14:27 Bardzo dobrze ze pacjeci wyrazaja opinie o lekarzach ,bo ten temat interesuje mnie ostatnio bardzo szczegulnie.Szukam dobrego onkologa wlasnie w walbrzychu dla mojej mamy,jest juz tez ofiara opieszalosci lekarza.Uwazam ze dr.endokrynolog z Podzamcza powinien sie wstydzic ze wykorzystuje biednych rencistow w swoim prywatnym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: NAMIAR lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 18:21 Oni się nie wstydzą i nie przepraszają, domagają się jedynie godziwych zarobków( co niewątpliwie im się należy), jakby inni je mieli. W przychodni na Browarnej przyjmuje jakaś miła Pani doktor przyjeżdża z Wrocławia. Sama z jej usług nie korzystam,ale znam opinię od mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: NAMIAR lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 20:39 Urszulko234,235,236,237.....i td. Najpierw zainwestuj w słownik ortograficzny,poucz się trochę ( nie tylko ortografii) a potem może będziesz zdolna do wyrażenia jakiejkolwiek opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka234 Re: NAMIAR lekarz 30.12.07, 22:38 Guciu,jesli nie masz na ten konkretny temat nic do powiedzenia to lepiej wlacz telewizor i obejrzyj kreskowki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś