dorotaza 09.10.07, 15:30 Mam pytanie: jesteśmy w trakcie wyposażania lokalu i szukamy dobrej firmy, która potrafi zrobić meble kuchenne na wymiar, solidnie i terminowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hopex Re: Meble kuchenne - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 10:35 Zdecydowanie polecam fabrykę w Ostroszowicach, większość firm w Wałbrzychu to jedynie punkty przyjęć zleceń a meble i tak robi ktoś inny. Ostroszowice są kawałek za Bielawą, mają tam wszystko łącznie z urządzeniami AGD pod zabudowę oraz ekipę która na miejscu doradzi, wyceni i podpowie. Warto tam pojechać bo ceny o 30% niższe niż u pośredników w Wałbrzychu. Poza tym jest fajna firma w Wałbrzychu na Szczawienku, to jest boczna uliczka od Wrocławskiej koło nowego osiedla domków, ale nazwy ulicy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
motorola11 Re: Meble kuchenne - co polecacie? 12.10.07, 19:23 Z doświadczenia polecam firmę w Wałbrzychu TOP-SERVICO pod szyldem SENATOR Meble na wymiar znajdującą się na Piaskowej Górze obok Banku ING na ul. Głównej 11. Robiłam tam meble kuchenne i szafe z drzwiami przesuwnymi do przedpokoju. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania, rzetelności i jest tam bardzo miła obsługa w sklepie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Czego nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 12:04 Kilka osób poleciło mi sklep Szyk na topolowej, ja go niestety polecić nie mogę. Meble względne to fakt - ale żadnego profesjonalnego projektu i niesolidnie. Jak juz zapłaciłam i przyszło do usuwania usterek - to albo cos im zostalo na magazynie, albo zapomnieli przyjechać, albo to wożą na aucie. Same meble niby OK, ale cen za niskich to nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś