Gość: monisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 08:38 Czy fryzjer w Auchan jest dobry ? i otwarty w niedziele ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ufryzowany Re: fryzjerka w auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:39 Latem, w niedzielę przed wakacyjnym wyjazdem, zobaczyłem otwarty salon fryzjerski w Auchan. Pusto, pytam czy można się ostrzyc, oczywiście. Styl i forma pracy, rzecz wtórna, można nie zwracać uwagi, każdy ma gorsze dni, czasami i fryzjerce ręka zadrży. Jeżeli lubimy bardzo krótkie włosy tak z 5 mm, to można iść śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 18.10.07, 16:45 Kiedyś poleciłabym ten zakład. Niestety nie jest to profesjonalny salon. Brakuje miejsc siedzących, niska jakośc kultury osobistej a ceny rosną w zaskakującym tempie. Będąc tam czułam, że liczy sie tylko przerób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtwkka Re: fryzjerka w auchan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.10.07, 16:57 zaczynacie łapać na czym polega filozofia marketów, SLOW LIFE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 22:42 Odwiedziłam ten zakład dwa razy, a za każdym razem zostałam przyjęta z wielką łaską. Niemiło tam i niesympatycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 02.01.08, 12:30 Nie polecam drogo i z łaską. Fryzjerki plotkary a do tego nawet nie miały odżywki. Lipa totalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fryzjerka w auchan IP: *.gprs.plus.pl 20.03.08, 21:48 Jest tam drogo i ceny windują z tygodnia na tydzień. Jeszcze w wakacje płaciło się za męskie strzyżenie 14 zł a teraz 24 zł!!!! Oszaleli tam z cenami, ale za to kartą można płacić... Pozatym kilka małolatek co znają się na robieniu loda a nie na fryzurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 28.03.08, 23:29 polecan tokio salon na podzamczu to dopiero będziećie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: fryzjerka w auchan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.08, 13:23 Właściciele tago salonu wcześniej sprzedawali okulary przeciwsłoneczne na ulicy i pomyśleli sobie że otworzą salon w markecie i zatrudnią fryzjerów. Ot taki pomysł na biznes, póki co się kręci ale nie mają o tym zielonego pojęcia.Ludzie z ulicy aby do przodu.Przemiał ludzi i to wszystko.BEZNADZIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: fryzjerka w auchan IP: *.sattom.pl 02.01.08, 18:18 Jakość usług bardzo marna za to ceny na poziomie! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryw Re: fryzjerka w auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.08, 21:37 99% fryzierek w tym zakładzie to praktykantki z wałbrzyskiej zawodówki... porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.08, 06:57 A ja mam akurat pozytywne doświadczenie z tym zakładem i włoski obcięte przyzwoicie. Polecam panią "czarną":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 19:33 Pracuje tam kilka dziewczyn i nie należy oceniać całości personelu negatywnie. Ja chodzę do tego salonu od ok. 3 lat do jednej i tej samej fryzjerki, pracuje ona od początku powstania zakładu i jestem bardzo zadowolona. Ceny owszem wysokie ale za to używane produkty (farby, szampony)dobrej jakości. Zgadzam się natomiast że kultury osobistej brakuje większości, często muzyka leci na full, panienki plotkują bez opamiętania. Reasumując to 2 dziewczyny (nie podam imion żeby nie było niepotrzebnych komentarzy) jest godnych polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 08.01.08, 10:41 Polecam Panią Madzie zawsze mnie miło przyjęła i profesjonalnie wykonała usługę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:42 Pracowałam kiedyś w tym zakładzie i jeśli chodzi o produkty to jedna wielka lipa,niektóre szampony czy odżywki przelewałyśmy ze zwykłych butelek do markowych a klientki się zachwycały jaka to dobra odżywka.Śmiać mi się chciało jak jakaś klientka tak gadała a ja wiedziałam,że tam jest odżywka z marketu za 4 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:14 Też słyszałam o tym przelewaniu kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwki Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 11.05.08, 10:56 polecam naprawde p.madzie :)super robi włoski i jestem bardzo zadowolona z niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 09:31 ile chcą za ścięcie? macie jakieś namiary - telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: fryzjerka w auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 10:25 Faktycznie przyjmują ludzi z łaską i totalny brak kultury. Z tym sie zgadzam. Z powodu na atmosfere juz tam nigdy nie pojde, a ceny tez maja tam z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: fryzjerka w auchan IP: *.sattom.pl 21.03.08, 10:53 Nie polecam tego zkładu ostatnio przy okazji zakupów moja córka poszła podciać sobie włosy i nie dość, że trwało to jakieś 15 minut za które zapłaciła 45 zł to rano musieliśmy jechać do innego fryzjera ponieważ za nic nie mogła sobie ułożyć fryzury. Tandeta za duże pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjerka w auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 27.03.08, 15:42 Fakltycznie ceny maja dosc spore i zadnej rewelacji, ale jak ktos chce dobrego fryzjera to polecam Laurent na podzamczu "ciut" drożej ale całkowicie inny klimat tam panuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: fryzjerka w auchan IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 12:45 Zdzierają kasę totalnie! Ceny jak w stolicy a obycie i kultura jak z Lubomina. Masakra jak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubomin Re: fryzjerka w auchan IP: *.sattom.pl 29.03.08, 18:42 Nie uwłaczaj mieszkańcom Lubomina!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: fryzjerka w auchan IP: 88.156.160.* 04.04.08, 20:56 zeulandia.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Jest bardzo dobra !!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 22:31 z mojej fryzurki na ciupci jestem bardzo zadowolona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZnudzonyWami Jest zajebiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:03 Toż to zakrawa na interwencję psychiatry . Facetka prowadząc ten interes zadaje sobie pytanie czy warto i codziennie . Dlaczego się nie zareklamuje tylko gra wariata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: fryzjerka w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:06 Tak fryzjerki sa bardzo dobre i salon otwarty jest w niedziele. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista Re: fryzjerka w auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.08, 21:17 polecam szczególnie panią Magdę,ma kobietka fach.Szkoda że nie myśli żeby sam salon otworzyć!POZDROWKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judytka Re: fryzjerka w auchan IP: *.eranet.pl 30.05.08, 00:11 salon pod względem czystosci idealny...tylko kultura osobista tych wyszczekanych panienek z paznokciami dłuższymi od grzebieni na poziomie zera!!!już nie wspominajac o tej pięknej lali która wyżej sra niż dupe ma!!!szkoda tylko tych dziewczynek które tak wykorzystujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: fryzjerka w auchan IP: *.eranet.pl 30.05.08, 00:14 panienki do obrabiania lachy super ale do dobrych fryzur totalna tandeta!!!za ta obsługe i nie fachowe strzyzenie nawet dychy bym nie dał! Odpowiedz Link Zgłoś