Gość: Natasza IP: *.wlb.vectranet.pl 15.11.07, 11:23 Tam te panie nic nie robią tylko w kulki grają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 14:06 ktore Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:41 Nic nie odkryłeś :) Niektórzy z nas zdążyli je poznać. Legendy mówiące o nudzie w pracy biurowej WZWIK są poparte ich własnymi opowieściami. Sesje na gg, gry w "kulki" itp to nic czego by same nie rozpowiadały. Mam nadzieję że dodadzą im "szkodliwe" za nudę w pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 23:04 wszystkie ktore sa obecnie tam zatrudnione to jest ich zajecie tzw zabawa ale co potem nareszcie ktos to zauwazyl oby tylko nie zabrali kasy z Unii a jak zabiora to wiadomo kto jest winny bez nazwisk najlepsze sa GG i nasza klasa oraz emaile sluzbowe trzeba kogos powiadomic co robia i panie i panowie a tych naprawde bardzo malo .Niech ten na E. dalej sie modli w kosciele na pokaz bo diabla w sercu ma a ten (diabel)niech z nim zrobi porzadek tego mu zycze temu czlowiekowi jak jego mozna nazwac CZLOWIEKIEM to jest..... ANI NA a ANI b ANI NA c JAK KTOS TO CZYTA INTELIGENTNY to bedzie3 wiedzial o kim pisze .Kazdy moze sobie dopowiedziec. Dobranoc.On nigdy nie byl nawet istota ludzka nie mowiac o zwierzetachbo zwierzeta maja uczucia w swoj wech orac czucie a ten niestety nic nie ma oprocz swojej sekretarki.Cham i jeszcze raz CHAM obstawiony wianuszkiem prymitywnych istot plci zenskiej i skruszonych panow ktorzy nie maja odwagi odezwac sie oby ziemia byla dla nich lekka.Panie Chlebowski WZWiK klania sie Panu zeby Pan sie ta Instytucja zaineteresowal taka roztacja pracownikow to cos nie tak. dalej uklony dla PO. gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.wlb.vectranet.pl 16.11.07, 08:51 Najlepsza jest ta hierarhia stanowiska takie ze niewiadomo o co chodzi- zastępca zastępcy, inspektorzy, podinspektorzy, specjaliści niewiadomo od czego, a najwieksi "PRACUSIE" - przewodniczący, inspektorzy, specjaliści, tam sie należy prywatyzacja tego całego bajzlu - kogoś konkretnego kto bedzie ich rozliczał z ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 14:26 Normalne, wiadomo że w tym bagnie jest przerost zatrudnienia i mnóstwo osób siedzi na garnuszku miasta symulując pracę (albo i nawet tego nie robiąc). Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 17:08 Tylko co piąty radny koalicji POPIS Rady Miejskiej Wałbrzycha pracuje albo w WZWiK albo w podległej spółce WPWiK. Czy to dużo? Chyba to plus dla tych spółek, ze pracują w niej fachowcy z dużym zaufaniem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 08:58 Podnoszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.07, 10:15 Wymień z nazwiska jednego fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 12:47 Zaufanie społeczne do PO w mieście Wałbrzychu to już chyba dawno zostalo zawiedzione.Jak długo mozna tolerować sobiepaństwo i prywatę pseudofachowców zarówno w WZWiK jak i w WPWiK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 13:52 Kompetencje i fachowość to hasła dla maluczkich robaczków, Radni i cała ta banda im wystarcza doświadczenie. A mają go dużo więc i w różnych spółeczkach mogą zasiadać, żaden pieniądz nie śmierdzi, aprzetrwać można. Jeżeli ktokoleiek na tym traci to szarzy ludzie tam pracujący, któży muszą być kompetentni,znać się na pracy , za...lać i nie dyskutować. Szlag mnie trafia jak na to patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILI Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.07, 19:14 Nie chce mi sie tego słuchać :) mam już tego dość ! zero kompetencji, nie znają sie na niczym, nie potrafią poradzić, kompletna paranoja, a miliony euro wydają tylko na co ? zna ktoś odpowiedz? Rozmawiałam ostatnio z panią inspektor- mam tylko jedą podpowiedz idz kobieto znowu na uczelnie. Szarzy ludzie ciekawe? Najgorsze jest to ze my tu piszemy o tej wylegarni nieudaczników, a i tak nic z tego nie wynika. Aż dziw bierze ze nikt sie jeszcze za nich nie wziął! Jak myślicie ludzie skończy to sie kiedyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.11.07, 20:57 Komuny się zachciewa ! W tej bolszewicko-faszystoskiej układance zwanej WZWiK puzlami są PiS,PO, SLD,PSL kto to jest w stanie ruszyć ? Komuny się zachciewa ? Czas płacy za pracę minął i jest peerelowskim reliktem, teraz prawa rynku i wynik wyborów decydują o wysokości płacy. Niska cena wody to też pozostałość po komunie decydowali o niej sekretarze wspierając się dogmatem partyjnym a nie rachunkiem ekonomicznym. Prost rachunek ilość zatrudninych radnych ich kolesi i rodziny razy zarobek plus koszty produkcji wody i wynik otrzymujecie na rachunku. Niczego wam nikt nie dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.07, 13:46 Komuna nauczy ła, że czy się stoi czy się leży coś się tam należy. Ci co biorą najwięcej zupełnie nie ponoszą odpowiedzialności za nic, ani za decyzje ani za pracę. To główny problem naszego społeczeństwa BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI. Może młodzi któzy dzisiaj pracują w UE wrócą kiedyś i będą wychowywać swoje dzieci w szacunku do własności i pracy i ODPOWIEDZIALNOŚCI. W tym tkwi cały problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (:) Re: WZWIK KOMUNA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 00:03 Masz racje .Czy sie stoi czy sie lezy dwa tysiace sie nalezy. A teraz nie wazne czy sie stoi czy lezy ale jest sie spadem powyborczym i sie ma tyle co inni po 30 latach pracy. Nie wazne kwalifikacje, nie wazne wyksztalcenie , nie wazna praktyka i znajomosc przepisow poprostu "liscie jesienne" potargalal wiatr . Poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś