Dodaj do ulubionych

pod lwami już działa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 14:07
w końcu mamy nową-starą knajpkę. Byłem wczoraj pod lwami. Zmiany
niesamowite. Wystrój rewelacyjny. Czegoś takiego jeszcze u nas nie
było. Może w końcu będziemy mieli kilka fajnych lokali w mieście.
CIekawe jak będzie dalej. Pierwsze wrażenie jest superrr.
Obserwuj wątek
    • Gość: mj Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 22:46
      a gdzie jest ta knajpka?
      • Gość: joni Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 23:55
        w Szczawnie na deptaku
        • Gość: :) Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 07:56
          A w Śródmiejściu na słowackiego zamknęli zoologiczny i mamy kolejny bank.
    • Gość: Gosc Re: pod lwami już działa IP: *.wlb.vectranet.pl 29.11.07, 11:54
      Tez bylam Pod Lwami i pierwsze wrazenia super.Mysle,ze bedzie to tez
      jedna z lepszych knajpek bo wlasciciele okazuje sie to Ci sami co
      prowadza Gosciniec,a tam tez jest super.
      • Gość: tom tom Re: pod lwami już działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:41
        a ma ktoś może jakiś telefon aby miejsce zarezerwować
        • Gość: Rebel Yell Re: pod lwami już działa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.07, 12:59
          > a ma ktoś może jakiś telefon aby miejsce zarezerwować

Ja mam samsunga, na kiedy ci zarezerwowac ?
          • Gość: tom tom Re: pod lwami już działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 13:21
            w d.. pę sobie go wcićnij jak żeś taki mądry PACANIE
            • Gość: Rebel Yell Re: pod lwami już działa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.07, 13:29
              > w d.. pę sobie go wcićnij jak żeś taki mądry PACANIE

Nie wiedzialem ze do tego trzeba madrosci. Rozchmurz sie niedlugo
              andrzeki i swieta, nie mozesz sie tak cisnieniowac.
        • Gość: kaśka Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:34
          8435061
    • Gość: kruczkowski Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.07, 13:21
      zajebista knajpa tylko szkoda, że nie stać ich na normalną reklamę.
      • Gość: TnBd Po co reklama... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 14:01
        i tak wszyscy o tym wiedzą :)
        • Gość: ciekawy Re: Po co reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 08:28
          No był w koncu ktoś jeszcze w tych "lwach"? Jak tam jest?
          • azza4 Re: Po co reklama... 01.12.07, 11:12
            A nie tak dawno bylo,ze w "Goscincu" porazka a teraz super "Pod
            lwami" bo ci sami wlasciciele ????????Nic nie rozumiem
            • Gość: grand Re: Po co reklama... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.12.07, 11:15
              kryptoreklama a co tu rozumiec
              • Gość: kaśka Re: Po co reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:43
                bałam w sobotę i naprawdę super oby tak było dalej,zupełnie inaczej
                niż w pozostałych lokalach
                • Gość: Wojtas Re: Po co reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 12:28
                  Swietny wystruj, usmiechnieta obsluga,a czy wazne jest, kto jest
                  wlascicielem lokalu?... Wazne, ze w naszym smutnym miescie powstalo
                  kolejne miejsce gdzie mozna milo spedzic czas i zjesc cos dobrego!
                  A jesli chodzi o reklame, to uwierzcie,ze tego miejsca nie trzeba
                  reklamowac, sama nazwa "Pod Lwami" robi swoje i wielu ludzi czekalo
                  kiedy wreszcie to miejsce zacznie znowu tetnic zyciem!! A swoja
                  droga jesli Gosciniec i Lwy maja tych samych wlascicieli to jak to
                  sie stalo ze Pod Lwami jest tak sympatyczna obsluga a w Goscincu
                  pracuja wulgarne i chamskie dziewuszyska??....
                  • Gość: RM Pod Lwami IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.07, 20:06
                    To kto ma ta fajną knajpkę - My wałbrzyszanie, czy Szczawno Zdrój?
                    Im przyklasnąć. hehehe
                    • Gość: pod papugami Re: Pod Lwami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.07, 12:29
                      szczaj-w-dno zdrój, knajpke maja wszyscy goscie
    • Gość: gość Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:48
      oj działa,działa bardzo mile się zaskoczyłam.No i wreszcie porządne
      drinki,jedzonko też dobre.Wreszcie coś innego.
    • Gość: gość Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:48
      oj działa,działa bardzo mile się zaskoczyłam.No i wreszcie porządne
      drinki,jedzonko też dobre.Wreszcie coś innego.
      • Gość: mlody! Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:40
        Pod Lwami to wrecz idealne miejsce na spedzenie czasu!! drinki
        super!! jedzonko wysmienite aaaa kelnerki niesamowicie przyjemne!!!
        pozdrawiam caly personel <młodyPL>
    • Gość: stek Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:29
      beznadzieja, podają kelnerki typu doda, danie z opóźnieniem, jeden
      zjadł, drugi czeka, trzeci też czeka, a czwarty dostaje rosół z
      zimnym makaronem, skończył z litości, to ten trzeci, dostaje rybę z
      łuskami, a lody z gorącym sokiem malinowym, to kostka cukru
      zamoczona w bimbrze i podpalona śmierdzącą zapałką, to wszystko bes
      sensu!!!
      • Gość: obserwator Re: pod lwami już działa IP: *.wlb.vectranet.pl 07.01.08, 22:51
        A takiemu palantowi jak ty powinni jeszcze te gorące lody w d...
        wsadzić! Jedź na swój wałbrzyski RYNEK - tam spotkasz podobnych
        sobie dżentelmenów!!!
        • Gość: solicman Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 11:49
          Gość portalu: obserwator napisał(a):

> A takiemu palantowi jak ty powinni jeszcze te gorące lody w d...
          > wsadzić! Jedź na swój wałbrzyski RYNEK - tam spotkasz podobnych
          > sobie dżentelmenów!!!

Już po tym i paru innych komentarzach widać, że lepiej nie odwiedzać
          tej knajpy aby nie przebywać w tak "kulturalnym" towarzystwie.
      • Gość: radek Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:59
        tobie chyba nigdzie nie pasuje skoro wyczuwasz nawet smród zapałki.Jestem ciekaw
        gdzie ty widziałeś tam dodę? stary tobie się lokale pomyliły. bywam i jadam i
        zawsze jestesmy bardzo zadowoleni a co najważniejsze to można zjeść coś innego
        niz golonkę. a lody żonka jada i sobie chwali i zawsze te same.Pozdrawiam i
        polecam!!!
        • Gość: żwirek Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 21:30
          w rynku wałbrzyskim lepsze, a tu lody z zamarzarki, lepsze pingwiny
          na patyku
          • Gość: ilona Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:03
            lody jak lody ale wreszcie mamy super drinki na kruszonym lodzie
            • Gość: qaz Re: pod lwami już działa IP: *.crowley.pl 11.01.08, 14:18
              i zimny rosół!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: marcin Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 17:57
                naprawdę fajne nowe miejsce i dobre jedzonko. Czy to prawda ,że to
                ci sami ludzie otworzyli co mają Gościniec?
      • Gość: zadowolony Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 03:19
        "stek" no wlasnie ty chyba zamiast mozgu masz STEK!! A gdzie ty dode
        widziales palancie?? Pracuja tam super mile skromne i sympatyczne
        dziewczyny! to miejsce nie jest dla takich burakow jak Ty lepiej
        siedz w domu albo przerzuc sie do Grila! to twoje miejsce!!
        • Gość: klient Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:40
          potwierdzam!bardzo miła obsługa i nie ma czego się przyczepić,
          jedzonka dobre a prawda jest taka ,że niestety nigdy 100% nie będzie
          zadowolonych liczy się to ,że dziewczyny się starają i jest naprawdę
          fajnie.Dziewczyny tak trzymać!!!!!
          • Gość: Szczawno Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 16:53
            potwierdzam!Mieliśmy zorganizowane przyjęcie wszystko było dopięte
            na ostatni guzik. Jedzenie przepyszne i dużo, resztę zapakowała nam
            obsługa i można było zabrać do domu. Właścicielka bardzo kompetentna
            i wszystkiego dopilnowała. Stół był elegancko nakryty i naprawdę
            wyszliśmy pod dużym wrażeniem z lokalu.Szczerze polecam
            • Gość: Mądra Jola Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:56
              Byłam i polecam. Warto wstąpić i przekonać się osobiście.
              • Gość: Benio Re: pod lwami już działa IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.08, 18:08
                będę musiał się tam wybrać
    • Gość: oliwka Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 20:55
      Byłam tam dzisiaj na obiedzie. Wystrój faktycznie gustowny i
      przyjemny. Gorzej z obsługą, sympatyczna ale baaardzo powolna,
      byliśmy tam sami a i tak czekaliśmy pół godziny na posiłek a potem
      ponad 10 min na rachunek. Jedzenie nie najgorsze, ale bez rewelacji.
      Mało urozmaicone menu, bez żadnych specjałów. No a ceny to poprostu
      totalny nokaut. Często jadam z mężem poza domem, w przeróżnych
      barach i restauracjach ale nigdy wcześniej rachunek nie wzbudził u
      mnie takiego zdziwienia. Co kto lubi, ale my już się tam kolejny raz
      nie wybierzemy.
      • Gość: Gość Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 11:55
        Ceny wcale nie sa takie dziwne. Nie odbiegaja od cen konkurencji.
        Szybkosc obslugi - tez w normie. Nie widze powodow do narzekan. Menu
        urozmaicone i naprawde smaczne. Bylem tam kilka razy i nadal bede
        tam chodzic. Nie znalazlem w poblizu rownie przyzwoitego lokalu.
        Polecam, mniam, mniam,
      • Gość: knur Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 13:22
        a podali Wam równocześnie, czy jedno dostało, a drugie czekało jak
        to wszystko wystygnie?
        • Gość: oliwka Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 20:05
          Tylko się wypowiedziałam. Mnie zaskoczyli, lecz niestety negatywnie
          i tyle. W wielu innych lokalach znacznie bardziej mi się podoba pod
          względem jakości obsługi, urozmaicenia menu oraz wysokości cen, i
          żeby nikt mnie nie oskarżył o stronniczość nie będę wyminiala ich
          nazw. Jak dla mnie "Pod lwami" odpada.
          • Gość: kamila Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:13
            My tam byliśmy dzisiaj i jak dla mnie było bardzo dobrze. Jedliśmy
            piliśmy i mimo pełnej sali czas oczekiwania był normalny, dostaliśmy
            równocześnie.Jedzenie bardzo smaczne a ceny normalne jak w
            restauracji.Jednak standart restauracji moim zdaniem lepszy niż tych
            które do tej pory powstały-bez obrazy bo inne też chętnie
            odwiedzamy.Nikt Oliwka nie naskakuje tylko każdy się wypowiada.My
            zapłaciliśmy około 30 zł na głowę i uważam że to nie jest
            drogo.Odwiedzę i polecę innym.
            • Gość: gość Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 22:23
              ceny cię zaskakują?no chyba częsciej jednak odwiedzasz bary niż
              restauracje.zupełnie normalnie a w menu duzy wybór
          • Gość: Natalia Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 01:50
            Droga Oliwko! W wielu innych lokalach znacznie bardziej Ci się
            podoba pod względem obslugi? heh, uwierz mi że regularnie chodzę do
            Szczawieńskich restauracji, ale tak przesympatycznej obsługi jak
            właśnie Pod Lwami nie ma nigdzie! Dosłownie!
            Byliśmy dziś z rodzinką na obiedzie i byliśmy pełni podziwu dla
            kelnerek.Były tylko dwie i lokal pełen ludzi! Aż nam żal był patrzeć
            jak biedne biegaja po sali dosłownie z prędkością światła,ale
            radziły sobie świetnie bo nie widziałam po klientach żeby ktoś był
            niezadowolony.My również dostaliśmy wszystko na czas mimo ogromnego
            zamieszania Gorąco polecam i szacunek dla dziewczyn za uśmiech i
            wytrwałość.
            • Gość: Oliwka Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 15:12
              Może właśnie dlatego, że byliśmy zupełnie sami dziewczyna bardziej
              się zajęła odwiedzającymi ją znajomymi niż klientami. I naprawdę nie
              jestem ani skąpa ani zbyt wymagająca ale mi ta restauracja zupełnie
              nie przypadła do gustu. Moim zdaniem przyjemniej, taniej i smaczniej
              jest w Horusie, w Babiniczu (szczerze mówiąc nie wiem jak obecnie
              nazywa się ta restauracja w Dworzysku), w Książęcej lub w Pasażu.
              Takie jest moje zdanie i chciałabym się nim podzielić z innymi
              klientami a niekoniecznie właścicielami bądź pracownikami Pod Lwami.
              • Gość: # Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 15:50
                "Oliwa - upierdliwa". A ugotuj sobie i chlopu wlasnemu obiad a nie
                szlajaj sie po knajpach.
                • Gość: Mądra Jola Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 15:54
                  Jak by potrafiła to napewno by ugotowała. Ale to to ma chyba 2 lewe
                  ręce i tylko narzekać potrafi!
                  • Gość: hohol Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 01:02
                    zgadzam sie z toba Madra Jolu! Toz to burak! Czujecie to?? taka
                    restauracja jej nie pasuje a Horusem jest zachwycona!!! hehehehe
                    zaraz umre ze smiechu!
                    • Gość: romek Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 22:15
                      a w Książęcej napewno jest taniej ha ha ha oj oliwka oliwka
                      • Gość: Przemek Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:50
                        Może nie taniej ale przyjemniej, no i jedzonko naprawdę pyszne. Ja
                        podzielam zdanie poprzedniczki - nie podoba mi się w "Pod Lwami".
                        Odniosłem wrażenie, że jest tam zbyt ponuro, takagrobowa atmosfera.
                    • Gość: alka Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:17
                      mi się tam podoba. wreszcie powstał lokal w innym klimacie niż
                      biesiadne klimaty. Jednak wcale nie jest grobowa atmosfera bardzo
                      przyjemnie i klimatycznie
                      • Gość: masza Re: pod lwami już działa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.08, 08:40
                        Jest super, jedzonko pyszne, obsługa miła, ceny normalne. Oby tak
                        dalej :)
                        • Gość: knooor Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 16:16
                          bzdury rosół z zimnym makaronem!
                          • Gość: płonące lody Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:55
                            i nie podają wszystkim przy stoliku równocześnie, jeden wsuwa a
                            drugi patrzy, albo temu pierwszemu stygnie
                            • Gość: marcin Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:02
                              to je
                              prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !
                              • Gość: kaja Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:01
                                czepiacie się rosół był przepyszny
    • Gość: Sylwia Re: pod lwami już działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:30
      Bylam wczoraj to lipa
      • Gość: klient Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 21:45
        ja też byłam wczoraj i spędziliśmy bardzo sympatyczny wieczór ze
        znajomymi.Zjedliśmy , zalkoholizowaliśmy się trochę i poszliśmy do
        domu ale lipy tam nie było. Dla kazdego coś dobrego.Odpowiedni
        pożiom tak trzymać
        • Gość: zeberka Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.08, 22:14
          witam

a ja byłam dzisiaj, obsługa uśmiechnięta i sprawna, kawa i lody pierwszorzędne !!!!

pozdrawiam
          • Gość: k Re: pod lwami już działa IP: 212.160.143.* 25.02.08, 07:38
            obsługa ok, wszystko z menu ok, ale wystrój pożal sie boże - może i parę złotych
            na to wydali, ale tak smutnej i "niewyraźnej" knajpy to w całym szczawnie chyba
            nie ma, a szkoda bo mogło być przyjemnie
      • Gość: cham Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 16:52
        Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Bylam wczoraj to lipa

Lipa to twoja ci-pa
    • Gość: AUGER Re: pod lwami już działa IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.08, 10:25
      Poszliśmy w Niedzielę do kina po filmie przyjechaliśmy pod LWY "Szczawno" super
      humorki po fajnym filmie sam znajomych namówiłem na zobaczenie jak tam teraz
      jest bo dawno nie byliśmy. Weszliśmy fajnie nawet był wolny stolik i spoko.
      Usiedliśmy sobie Pani kelnerka podeszła do nas zamówiliśmy z kolesiem po dwie
      warki strąg a kobietki się zastanawiały i już w tym momencie rozjuszyło to Panią
      kelnerkę że ktoś się zastanawia patrząc w kartę :) miała minę jak srający pies w
      puszczy :) - dalej więc : przynosząc nam po piwku "warka strąg" kobietka jedna
      zamówiła lody wiśniowe czy jakoś tak :) a moja kobietka z uwagi że nie lubi i ma
      uczulenie na ananasy pyta się czy w tych owocowych lodach są ananasy bo chciała
      je zamówić na to pani kelnerka odpowiada że oczywiście nie ma ananasów a jeśli
      nawet to ich nie dostanie jak sobie nie życzy. Po czym za 3 minutki przyniosła
      lody dla naszych PAŃ ale już lekutko wku..ona na maksa że musi komuś usługiwać
      :):):). Lody pierwsze były okey jedna pani zadowolona nawet lecz co się okazuje
      za moment gdy przegryza się druga PANI przez multum bitej śmietany patrzymy
      wszyscy ze zdumienia a w pucharku są ANANASY których miało tam nie być z uwagi
      na uczulenie jakieś cholerne po którym zaraz wapno trzeba brać. Każdy nie
      dowierza i z ciekawości nawet wąchamy te kawałki niby ananasów. Każdy się bardzo
      dziwi bo wręcz nie wierzy że to są ananasy lecz : nikt z nas nie zapomniał
      jeszcze jak smakują i pachną ananasy i jesteśmy przekonani że jak to zwykle bywa
      ciężko sobie zapisać na ..ej kartce albo zapamiętać że jak klient coś zamawia
      i za to płaci to chciałby dostać co zamawia i być obsłużony z należytym
      szacunkiem bo to on za to płaci a ktoś dostaje pensję za obsługiwanie i tak to
      się kręci to kółeczko - jak się nie podoba zawód kelnerki to WONNNN. Przychodzi
      kelnerka taka blondynka naburmuszona jeszcze że musi chyba podejść się tak
      naburmuszyła. I do Mojej Kobietki jeszcze mówi żeby nie krzyczała i stroi fochy
      że ma zabrać te lody i przynieść nowe :):) zabrała je lecz za 1minutkę
      przychodzi z tymi samymi lodami tylko z wyciągniętymi ananasami i wmawia że
      tutaj nie ma ananasów :):) co za po..e babsko , chciałem jej za.. tym
      pucharkiem z lodami w pysk za bezczelność - wyciągnęła ananasy i wmawia pierdoły
      jakieś. Czego było by mało przy kasie jeszcze obgadani zostaliśmy przez tą
      właśnie kelnerkę + jej chyba kierowniczkę albo barmankę bo za barem jest kasa
      koło kominka a siedzieliśmy właśnie przy stoliku koło kominka pod barem i
      wszystko było słychać. Dobrze że jakoś policzyłem do 10 i mi przeszło ,
      podeszliśmy zapłaciliśmy nawet zapłaciłem im za te pieprzone lody bo wisiało mi
      już przebywanie w tym barze.

NIGDY JUŻ DO TEGO DZIADOSTWA NIE PÓJDĘ MOJA NOGA TAM NIE POSTANIE Z UWAGI NA TO
      ŻE NIE POTRAFIĄ NIC ZROBIĆ DOBRZE A NA DODATEK JESZCZE SĄ BEZCZELNI. SĄDZĘ ŻE
      NAWET NIE BYŁY ŚWIERZE TE LODY.

W Wałbrzychu nie ma porządnego lokalu może prócz MARII to jest właśnie to tylko
      ceny zwiększyli o połowę. Ale cóż nie o to przecież chodzi - chodzi o dobrą
      zabawę i o to że jak się coś zamawia to to ma być szybko i sprawnie podane a ty
      masz się dobrze bawić bo płacisz za to i nie chcesz się zastanawiać czy aby ci
      ktoś nie narzygał bo jesteś wymagający-a. !!!!!!!!!!!PŁACĘ to WYMAGAM !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lew Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 11:17
        Ty rozrywkowy, rozjuszony smutasie, powiedz tak z reka na sercu, po
        ilu stragach byles pod lwami a po ilu splodziles te rozwlekle
        wypociny. A jak tak za lodami przepadasz - to trzeba bylo o to
        poprosic... moze nawet lwa.
      • Gość: Ja Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 16:45
        Gość portalu: AUGER napisał(a):

> ktoś się zastanawia patrząc w kartę

Napisz lepiej ze twoja ciunia nie umie czytac a nie bredzisz tu o
        jakims zastanawianiu sie. Ales sie babsztyla wybral na partnerke
        zyciowa, fuj !
    • Gość: AUGER Re: pod lwami już działa IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.08, 11:33
      Koleś opowiem Ci: Nie byłem jeszcze po żadnym piwku pierwszy lokal co
      odwiedziliśmy to właśnie "POD LWAMI" i z tego właśnie wyszły te wypociny. Jak
      pamiętam kiedyś ten lokal uchodził za na prawdę taki extra , taki w którym można
      było miło się poczuć nie jak w jakiejś spelunie tylko była miła obsługa i można
      było miło spędzić czas a teraz to jest wielka porażka bynajmniej obsługa bo
      lokal w sam w sobie jest super i jego lokalizacja też tylko brakuje porządnej
      ręki do jego prowadzenia. Klien ma się czuć jak "PAN" a nie jak by robili mu
      łaskę że go obsługują. Podstawą są właśnie miłe kelnerki dobra kuchnia + smaczne
      potrawy oraz oprawa czyli muzyczka nastrój. Można przeboleć nastrój ale nie jak
      ktoś robi łaskę że pracuje jako kelnerka :):). Jak się nie podoba to na strefę
      do pracy - na taśmę.
      • Gość: Wojtek Nie pozwólmy takim prostakom jak AUGER pisac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:14
        Ty BURAKU czujący się jak "Pan" Już po przeczytaniu napisanego przez
        Ciebie pierwszego gówna można bez trudu wywnioskować, że masz
        nierówno pod sufitem i jestes zwyklym gnojem Może komus cos nie
        pasowac mozna byc z czegos niezadowolonym ale pierwszy raz spotykam
        sie z takim psychopata na forum!! I chyba wszyscy sie ze mna
        zgodza!! Po twoim komentarzu nie wierze w ani jedno zdanie ze to
        kelnera byla do dupy tylko ty zachowales sie jak scierwo i jestes
        bezczelnym gburem!!! Sam pewnie zap...... na tasmie i cwaniakujesz
        kozaczku raz na miesiac wychodzisz na piwo do restauracji bo na nic
        innego cie nie stac i prosze jakie wymagania ma "PANISKO"
        • Gość: Ada 1712 Re: Nie pozwólmy takim prostakom jak AUGER pisac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:05
          Zgadzam się, że to chyba taśma , bo wiedziałby ,ze to piwo strong -a
          nie strąg,i po tym już można wiedzieć z jakim panem ma się do
          czynienia. Żenujące, za nie wiem ile 7 zł lub 8 zł za piwo kelnerka
          powinna w pokłonach podchodzić do pana .Stuknij się naprawdę.
      • Gość: krysia Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 22:06
        jak najbardziej przyznaje ci racje klimat fajny cos innego niz
        wszedzie ale hezeli chodzi o obsługe to poraszka kelnerki wiecznie
        nie zadowolone lekcewazace klienta obsługuja go tak jak by to robiły
        za kare i machinalnie potafia przechodzic obok stolikas gdzie sa
        brudne naczynia i przez dobra godzine tego nie posprzatac poprostu
        totalna porazka!!!!!!!!!!!! lepiej sobie postac za barem i
        poplotkować z kolezaneczkami kelnereczkami
        • Gość: gość Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:26
          bywam tam naprawdę często i nie wiem o czym mówicie bo kelnerki to
          naprawdę sympatyczne dziewczyny a klimat w lokalu bardzo przyjemny,
          jedzonka też ok. Oczywiście wystrój może się podobać lub nie dla
          mnie jest super i duża klasa ale nie każdemu się musi podobać dobrze
          że powstało nowe fajne miejsce.
        • Gość: wałbrzyszanin Re: pod lwami już działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:46
          Niestety ale obsługa w wielu lokalach w całej Polsce jest jeszcze daleko za
          krajami z dłuższą tradycją chodzenia do restauracji itp. Szczególnie jest to
          widoczne w małych miastach np. w Szczawnie lub w Wałbrzychu. Właściciele
          restauracji, pubów etc. musicie sobie w końcu uświadomić, że to nie jakie piwo
          czy jaka muzykę puszczacie w knajpie jest najwazniejsze a wlasnie profesjonalna,
          mila obsluga. Warto zainwestowac pieniądze chocby w szkolenia dla pracowników a
          na pewno to się zwróci po dwakroć.
          • Gość: misia Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:59
            popieram!!szkolenia by sie przydaly!!sama jestem kelnerka i wiem ze
            to na pewno przynioslo by to efekty jesli chodzi o klienta. A
            wracaja do lwow to nie mam jakis specjalnych wymagan lokal jest ok
            ale jak raz zamowilam tam "barmana" to mialam wrazenie ze kelnerka
            pomylila sie co do skladu drinka-podejrzewam ze nawet cukru nie dala
            i jedzenie tez niezbyt przyprawione ale dobrze ze obok na komodce sa
            przyprawniki to wstalam sobie i przynioslam do Pani kelnerka o tym
            tez zapomniala.
            • Gość: sezam Re: pod lwami już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 01:56
              Chodzę dość często do tego lokalu ze znajomymi na obiady zwłaszcza w
              niedziele i nie rozumiem o co wam ludzie chodzi Obsługa jest zawsze
              bardzo mila i jestesmy znakomicie obsluzeni Ale tak to juz w naszym
              kraju jest ze pochwalic nie potrafimy ale wszystko potrafimy wytknac
              a przy tym wiele dodac od siebie... Jestem ciekaw czy pani
              kelnereczka "misia" zawsze o wszystkim pamieta??? Jesli ten lokal
              nie pasuje komus to niech poprostu do niego nie chodzi i sprawa
              zalatwiona Mnie sie podoba:) Tak trzymac!!
              • Gość: kelner Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 17:03
                Pewnego dnia przyszedł do naszej restauracji gość z damulką i rzecze
                takie oto słowa. "Te obsługa, w morde. Jestem Auger i se to
                zapamiętajta. Mam dwa hektara pola w Strudze i chciałbyk tera cuś
                wszamać. Zara ide na nocke do Takaty i muszem sie sporo nazreć zeby
                nie paść pod taśmę ze zmenczenia. A to je moja lolitka, Zofija.
                Chciała loda". Powiedziałam, że loda to i owszem ale na ławce w
                parku albo w ubikacji, a ta lolitka do mnie "ale z pana ananas" :)
                Pytam: "Ma być oczywiście z bitą smietaną"? A Auger - tak, ale bez
                rodzyna, bo od rodzynów moja lola bierze wapno. Ostatnio zeżarła mi
                cały worek nawoza i wylizała wszystkie drzewka w sadzie." Tu się
                wtrąciłem: Dla pana zapewne warka strong? Taaaaaa .... strąk.
                Hypppp !
                Ciupasem zrealizowałem zamówienie. Para wyszła z lokalu zadowolona,
                tylko sprzątaczka trochę marudziła, że musi zamiatać słomę z podłogi.
                • Gość: lol Re: pod lwami już działa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 23:32
                  10/10
                • Gość: zszokowana! do kelnera IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 23:55
                  to jest po prostu chamstwo-obrazanie innych.przeczytałam i komentarz
                  auzera i twoja i uwazam ze troche przesadziłes!a w ogole odechciało
                  mi sie isc do tej restauracji.widac jaki jest tam poziom kelnerow.a
                  z ta ubikacją to o co chodzi??a moze wy ze wzgeldu na brak klientow
                  chodzicie sobie do ubikacji-kelner z kelnerem-tak pouczyc sie robic
                  w koncu dobre lodu a nie przygryzac skorke???!!!
                  • Gość: alex Re: do zaszokowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 07:48
                    Przeciez "Pod Lwami" pracuja same dziewczyny - KELNERKI nie
                    kelnerzy!! A ktoś widać dla jaj ten tekst stworzył
                    • Gość: feniks Re: do zaszokowana IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.08, 14:18
                      Zszokowana to typowa blondi, nie czająca aluzji. A tekst o żuciu
                      skórki stawia ją w jednym szeregu z prostakiem Augerem.
                      • Gość: zszokowana do fenisa IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.08, 10:15
                        no akurat nie jestem blondi.i nie sadze zebym przewyzszała innych
                        prostactwem.hhm <mysli>
                      • Gość: zszokowana do feniksa IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.08, 10:23
                        hmmm a tak w ogole to ja nie pisałam o żuciu skorki tylko o
                        przygryzaniu ale widze ze ty feniksie sie na tym znasz lepiej...
                        profesjonalisto :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka