Gość: linndab IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 06:51 JEST TU II,I III LO. A GDZIE I LO (DAWNIEJ IM K. sWIERCZEWSKIEGO)ODEZWIJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: II LO Re: I LO IP: *.cersanit.com.pl 08.08.03, 10:34 No niestety - jaka szkoła takie i forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
sznuroweczka Re: I LO 12.08.03, 19:29 Gość portalu: II LO napisał(a): > No niestety - jaka szkoła takie i forum:) Wyczuwam tu pewną zawiść!!! :))) Pierwsze najlepsze - jak zawsze:-) ale miłośników innych wałbrzyskich szkół też pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: I LO 08.08.03, 10:45 Gość portalu: linndab napisał(a): > JEST TU II,I III LO. > A GDZIE I LO (DAWNIEJ IM K. sWIERCZEWSKIEGO)ODEZWIJCIE SIE! I LO jest jak najbardziej. Zobacz w dawnych watkach... Bylo tu wczesniej, niz II LO. :) No ale co sie dziwic... :P Teraz juz nie Swierczewskiego, tylko Paderewskiego, gdyby ktos mial watpliwosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: I LO 08.08.03, 18:21 olin napisał: > Gość portalu: linndab napisał(a): > > > JEST TU II,I III LO. > > A GDZIE I LO (DAWNIEJ IM K. sWIERCZEWSKIEGO)ODEZWIJCIE SIE! > > I LO jest jak najbardziej. Zobacz w dawnych watkach... Bylo tu wczesniej, niz > II LO. :) No ale co sie dziwic... :P > > Teraz juz nie Swierczewskiego, tylko Paderewskiego, gdyby ktos mial > watpliwosci. :) 100% poparcia, jestem jednym (wraz zOlinem zresztą z pionierów forum. Mimo wszystko pozdro dla II LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: I LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.03, 16:39 Napiszcie cos więcej o 1.Bo ja tam miałam kilku znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linndab Re: I LO IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 06:44 kiedy tam uczęszczałam to uczyli prof .Heral.prof Nabielcowa,profLitwiński.prof Gąsiorowska.Najlepszy był prof eral który prosił dzieci możecie się nie uczć ale wyspać się musicie.Swięta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: I LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.08.03, 14:11 HTakiego nauczyciela jeszcze nie widziałam. U mnei w szkole zdarzali się tacy co mówili odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le_tigre Re: I LO IP: 150.254.97.* 16.09.03, 12:17 Gość portalu: Justyna napisał(a): > HTakiego nauczyciela jeszcze nie widziałam. U mnei w szkole zdarzali się tacy > co mówili odwrotnie. było ich nazwać albo zastosować cios karatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linndab Re: I LO IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 01:32 pamietam jedną z zim stulecia ... nasi koledzy z klasy chemiczno-biolog rozpalili ognisko koło sekretariatu ponieważ zepsuło się ogrzewanie i na lekcjach siedzielismy w ubrankach.w efekcie otrzymalismy pare dni wolnego Odpowiedz Link Zgłoś