Dodaj do ulubionych

pod wieżą było kiedyś fajnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 22:34
Byłem ostatnio pod wieżą odwiedziłem to miejsce po 4 letniej
przerwie i się załamałem.Jedzenie i obsługa to jakaś pomyłka
dziewczyny zapominają co było zamawiane a to co podali było tak
wstrętne że nie można było zjeść.Kiedyś był to lokal z klimatem i
duszą teraz to jakaś licha podróba tego co było. Co prawda
powiększona sala i zmieniony bar (tragedia!!!) ale zmienił się chyba
projektant.Nie jestem wybredny ale szkoda miejsca gdzie kiedyś było
super.Podobno zmienił się właściciel-wielka szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: elficzka Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.08, 08:12
      Ja byłam 2 tygodnie temu w niedzielę i było całkiem nieźle, dobre
      jedzenie, kelnerka nadskakiwała chyba aż za bardzo ...
      • Gość: gość Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.wlb.vectranet.pl 07.02.08, 12:17
        zrozumieli i się poprawiło tak trzymać
        • Gość: gosc Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:42
          zrozumieli,zrozumieli tylko lodu już o 21 nie ma. nieporozumienie
          • Gość: Dziwak Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.eranet.pl 08.02.08, 03:32
            Loda to niech ci zrobi twoja du..a
            • Gość: były klient Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:40
              może myśleli ale wniosków nie wyciągneli.Bylam tam ostatnio i więcej
              napewno nie pójdę kelnerki nawet miłe ale to co dostaliśmy do
              jedzenia było najzwyczajniej nieświeże, po wszystkim nawet dobra
              mina kelnerki nic nie pomogła bo to chyba nie jej wina.Nie polecam
              • Gość: barowicz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 18:17
                faktycznie bar beznadziejny dużo bardziej klimatyczny był
                poprzedni.Trzeba poszukać jakiś inny bar przy którym będą
                kelnereczki:-)
              • Gość: el fuego Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.frh.faurecia.com 06.05.08, 09:12
                a ceny jak w Paryżu albo Rzymie, za 20 euro można kupić cały zestaw
                3 daniowy w eleganckiej restauracji, gdzie wszystko jest świeże...

a tu mięsko niezbyt świeże, do tego dodatki jakiś drink, i 100 zł
                trzeba szykować, co z tego że dużo dają, kiedy z jakością różnie bywa

a najlepsze są wina, najgorsze siarpaki co kosztują parę złoty, tam
                nabierają kolorytu win z górnej półki, i kosztuję np. 60zł za butelkę

generalnie to knajpa i tak zarobi bo zawsze kupa gości, obsługa jest
                miła, kucharzy niewiele ale jakoś dają radę, tylko jedna uwaga:

ja bym się wstydził mając taką knajpę i z takimi cenami, i nie
                dbając o istotne szczegóły
                • Gość: jasiu Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.08, 17:29
                  szkoda mi ludzi ktorzy nie wiedza co tam jedza.... smacznego :)
      • Gość: anetka Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 18:50
        ja się kiedyś zatrułam tam strogonowem i mój chłopak też, od tej
        pory już tam nie chodzę, nie polecam lokalu
    • Gość: cajla Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.08, 19:31
      Ja tez tam wiecej nie pojde, zwlaszcza po tym jak niedawno widzialam
      ich samochod pod zakladem wyrobow garmazeryjnych, o naiwnosci -
      myslalam ze sami przygotowuja to zarcie.
      • Gość: smakosz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 19:42
        bo to jest ich zaklad garmazeryjny glupolu
        • Gość: cajla Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.08, 21:33
          gratuluje dobrego wychowania, nie wiedzialam, mozna bylo narmalnie
          powiedziec
          • Gość: smakosz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 09:05
            to nie trzeba pisac glupot i robic komus krzywdzacej antyreklamy!
            • Gość: były klient Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:41
              a próbował ktoś tych wyrobów garmażeryjnych?to nie jest zadna
              antyreklama tylko szczera prawda większego paskudztwa niż ich
              pierogi pakowane na tackach to nie jadłam ciasto grube farsz
              beznadziejny do tego jeszcze wyglądają tak samo jak smakują.jak
              można robić coś tak niesmacznego i wciskać to ludziom.Ciekawe czy
              właściciel też je jada?
              • Gość: bob Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.sattom.pl 14.02.08, 01:10
                Sama pierogi zrób a nie pier....
                • Gość: # Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:28
                  Słusznie!! Jakaś zapyziała i zawistna "ekspertka" od pierogów,
                  zapewne z konkurencji, się odezwała i pieprzy głupoty!!
                • Gość: felek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.08, 20:08
                  bob a ty umisz zrobic pierogi? ja nie umiem, ale wiem jak maja
                  smakowac i niestety te z ich zakladu sie do niczego nie nadaja
                  • Gość: gośc Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 20:54
                    popieram opinię,nadają się ale do kibla właściciel odwala lipę
                    • Gość: kamila Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:41
                      Nie wiem jak tam garmażerka ale byłam ostatnio na kolacji pod wieżą
                      i zgadzam się z opinią że lokal stracił renomę z przed lat. NIE
                      POLECAM!!! jedzenia bo strułam się strasznie i omijać będę ten lokal
                      szerokim łukiem a wszystkich którzy się tam wybierają ostrzegam aby
                      uważali na to co jedzą. Może podają to co nie schodzi z garmażerki?
                      Dobrze że mamy wybór i nie jesteśmy skazani na wieżę bo byłby to
                      dramat
                      • Gość: gość Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 19:09
                        Dlatego ja już tam nie chodzę bo lokal spadł na psy
                        • Gość: wałbrzyszanin Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 18:18
                          siwo od dymu, hałaśliwie, ścisk i kiepska atmosfera. Trzeba zmienić
                          lokal
                    • Gość: gość Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:45
                      pierogi jak pierogi. Ale wlasnie ten wlasciciel..a tymbardziej
                      wlascicielka-mam wrazenie ze spedzaja tam 24 h na dobe i po co?tylko
                      szeptaja i ciagle te niezadowolone miny..nie wiem-ja ich nie
                      rozumiem-patrzac na ruch i to nie tylko w weekendy ale takze w
                      tygodniu<chyba najwiekszy w szczawnie> i zadowolenie klientow
                      powinni tez byc zadowoleni.Wiadomo ze wszystkim nie mozna dogodzic-
                      ale jedzenie jest tam swietne choc kazdy-nawet kucharz moze miec
                      gorszy dzien.Jesli chodzi o obsluge to tak samo-jestesmy tylko
                      ludzmi i nie dziwmy sie ze czasem po 12 godzinach pracy tym
                      dziewczynom sie nie chce umiechac-to zrozumiale.Choc zawsze sa mile
                      i ja jak najbardziej jestem ZA:)
                      • Gość: klient Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:39
                        popieram z calą pewnością!!!święte słowa!!! Nie wiedzą co ze sobą
                        zrobić! Obsługa ma swoje lepsze i gorsze dni ale ogolnie bardzo miła
                        atmosfera,którą zawdzęczamy obsłudze:)
                        • Gość: gosc Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:50
                          obsługa miła ale kuchnia beznadziejna a zadymione tak ze trudno
                          wytrzymać dobrze że mamy wybór.
                          • Gość: gosć Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.08, 21:17
                            nadal jest fajnie pod wieżą.powstało wiele nowych restauracji w
                            szczawnie ale jakos tam sztywnie i bez klimatu.a pod wieża zawsze
                            swojsko:-)
                            • Gość: gośc Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:45
                              chyba sobie jaja robisz- fajnie jest ale napewno nie pod wieża
                              • Gość: kaśka Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:54
                                pod wieża nie jest fajnie??a co niby jest takiego nie fajnego?? jest
                                milo mozna sie posmiac poartowac dobrze zjeść i milo spedzic
                                czas.Przynajmniej nie jest dretwo jak gdzie niegdzie-jak komus nie
                                pasuje to niech nie przychodzi!! knajpka swietna:)polecam
                                • Gość: Radek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:23
                                  A co takiego można tam polecić?Bo chyba nie jedzenie- wolne
                                  żarty,toalety brudne i śmierdzące a świetną atmosferę
                                  robią ,,uśmiechnięte" kelnerki zwłaszcz pani w ciemnych włosach.W
                                  fajnym towarzystwie można się dobrze bawić w wielu miejscach w
                                  Szczawnie i dobrze ze mamy wybór a wieżę radzę omijać szerokim
                                  łukiem.To miejsce już przebrzmiało.
                                  • Gość: Barowicz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 22:11
                                    Kiedyś było fajnie to prawda bo właściciel po częsci się zmienił to
                                    też prawda. Babeczka otworzyła dwie knajpki i to dużo,dużo lepsze
                                    niż porzednią.Dała kobitka radę trzeba przyznać że spora odwaga
    • Gość: aaaa Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.08, 10:16
      Kiedyś było lepiej
      • Gość: ala Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 18:53
        to szczera prawda o wiele lepiej ale to było dawna,dawno temu
        • Gość: drrrr Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 12:38
          dlatego zmieniliśmy na Gościniec i tam już nie bywamy bo po co się
          denerwować
    • Gość: Kaczorek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:10
      Pod wieżą jest fajnie, a szefowa to zajebista laska.
      • Gość: kamil Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:29
        hahaha:-))))))ale się uśmiałem Kaczorek masz na myśli te 1,50 co za
        baru ledwo widać ty chyba zajebistej laski nie widziałes.Trudno o
        więcej popeliny śpi w solarium wszystko sztuczne też mi laska
        • Gość: Kaczorek do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 08:41
          Ty chyba lubisz duże i blade baby, mam radę idź do zoo i bzyknij
          niedźwiedzicę polarną. Duża i nie chodzi na solarium kołku.
          • Gość: Ala Re: do kamila IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.08, 20:08
            Pod wieża teraz jest tragicznie a wszystko przez tą obsługę. Te panienki ciągle chodzą naburmuszone zapominają o zamówieniu. Kiedyś uwielbiałam tam chodzić a teraz muszę znaleść jakąs inna fajną knajpke.
            P.S. do właściciela niech zastanowi się nad zmianą obsługi bo one ostraszają klientów.
            Jest tylko jedna Pani w tym lokalu taka wysoka szczupła blondynka która jest naprawde miła i zawsze uśmiechnięta pozdrowienia dla niej.
            • Gość: *** do Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 20:22
              Dziękuję.Bardzo mi milo. Pozdrawiam i mimo wszystko zapraszam pod
              wieżę:*
              • Gość: Ala Re: do Ala IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.08, 20:32
                Jak Pani by pracował 24h na dobe to pewnie dalej bysmy tam przychodzili niestety wiem , że jest to niemożliwe :) Wiec niestety trzeba sobie dać spokój bo szkoda moich nerwów. Te paniusie zapominają , że to one są dla klientów a nie my dla nich.
            • trapezik Re: do kamila 13.03.08, 21:16
              A ja byłam dwa dni temu w trzech szczawieńskich knajpach: Pod Lwami,
              Pod wieżą i w Gralu, żeby wybrać miejsce na komunię dla mojego
              synka. Rzeczywiście Pani pod wieżą jest niewysoka ale przemiła i
              konkretna, Pani pod lwami spózniła się pół godziny ale nikt nie
              przebije pana w gralu, którego przestraszyłabym się po zmroku.
              Wszędzie siedziałam ok pół godzinki i co do obsługi nie mam
              zastrzeżeń. Osobiście wolę kelnerów ;-0
              • Gość: Rafał Re: do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 21:40
                Byliśmy z żoną wybrać lokal na przyjęcie rodzinne.Odwiedziliśmy
                Grala,Wieżę i Lwy. Na temat pierwszego lokalu się nie wypowiem bo
                już jest wszystko jasne a ja bym to tylko potwierdził,W Wieży była
                ta pani o której mowa ale niestety mimo tego że była może i miła to
                była mało kompetentna wybraliśmy Lwy nie czekaliśmy byliśmy umówieni
                a właścicielka przesympatyczna i do tego bardzo konkretna.Z imprezy
                byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi również i kolejną imprezę
                zorganizujemy również u niej.Pozdrawiam
                • trapezik Re: do kamila 13.03.08, 22:01
                  Ciężko oceniać mi kompetencje właścicieli czy prowadzących, bo nie
                  znam się na tym. Ale u Pani prowadzącej Lwy konkretne były tylko
                  ceny. Za pare pirożków rigatoni, sałatkę i dwa drinki cena za
                  wysoka. dlatego dalej będę gotować w domciu.
                  • ejkon Re: do kamila 13.03.08, 22:13
                    A ja lubię wieżę, obsługę, żarełko i właściciel! Pozdro wasz ejkon!
                    • Gość: kelnerka Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 22:02
                      przecież tam nie ma szefowej(kiedyś była) tylko właścicielem jest
                      facet który zawsze jest w....ny a jeżeli chodzi o tego fałszywego
                      karła to niestety do właściciela jeszcze długa droga.I to właśnie
                      oni robią w tym lokalu najgorszą robotę i pracowników też traktują
                      fatalnie wiem bo pracowałam,patrzą tylko jak obciąć premię i
                      opierniczyć organizują zebrania pokazują opinie z forum i nie
                      wypłacają premi.Atmosfera w pracy jest tak beznadziejna że trudno
                      się dziwić że dziewczyny nie mają czasem ochoty się uśmiechać bo na
                      zapleczu nie raz płakały.Cieszę się że udało mi się zmienić szefa bo
                      o gorszego naprawdę trudno.NIE POZDRAWIAM
                      • Gość: Mariusz Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:22
                        Ty kelnerka /nie obrażając kelnerek/ zawsze nią będziesz i będziesz
                        jeb.. zawsze u innych, bo jesteś prymityw i pustak, nie szkaluj i
                        obrażaj ludzi na forum, bo nie po to zostało stworzone.
                        • Gość: kelnerka Re: do Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:20
                          A co może sam pan właściciel się odezwał i zabolała prawda ja
                          niestety nie obraziłam tylko fakty stwierdziłam a z faktami się nie
                          polemizuje.A pustak to ty jesteś bo podobno forum zostało stworzone
                          do wyrażania opini a moja jest właśnie taka i mam prawo ją wyrazić i
                          prawdą nikogo nie obraziłam
                          • Gość: Mariusz Re: do Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:55
                            Szczerze mówiąc też nie lubię właściciela, bo to taki lekki buc, a
                            ty dalej jesteś durną kelnerką z kompleksami.
                            • Gość: kelnerka Re: do Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:33
                              kelnerką już nie jestem i kompleksów nie mam ale zniżać się do twego
                              poziomu elokwencie nie będę
                              • Gość: Mariusz Re: do Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 06:11
                                Nie pisze się "twego poziomu" tylko "twojego poziomu". Jesteś durna
                                kelnerka z kompleksami to już wiemy, do tego doszło analfabetka i
                                nieuk. Fajny samochód chłopaka którym jeździsz nie zmienia twojego
                                wizerunku, blond matoła.
                                • Gość: Anna J. Re: do Mariusza IP: *.gprs.plus.pl 26.03.08, 21:55
                                  Witam Panie Mariuszu. Postanowiłam odpisać Panu na rozmowę którą nie
                                  wiem z kim Pan prowadzi. Jestem kelnerką, która niedawno zakończyla
                                  prace w tym lokalu i myślę że chodzi tu o mnie. Pragnę sprostowac ze
                                  powyzsze wypowiedzi na forum nie były mojego autorstwa. Ja o swoich
                                  szefach i pracy w tym lokalu mam bardzo dobre zdanie (pracowalam tam
                                  7 lat) to o czymś świadczy ... A auto o którym Pan wspomniał jest
                                  moje i kupilam je za cieżko zarobione pieniądze. Nie życze sobie by
                                  mnie w ten sposób obrażano ponieważ niczym sobie na to nie
                                  zaslużylam. POZDRAWIAM ... ps. Uwierzcie mi że wlaściciele, cala
                                  obsługa zarowno na sali jak i ta w kuchni, której tak naprawde nie
                                  widac wklada mnóstwo serca w to by wszyscy klienci byli NAPRAWDE
                                  zadowoleni. GORĄCO POLECAM!!!
                                  • Gość: Mariusz Re: do Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 06:11
                                    Witam, to z całą pewnością o Panią nie chodziło. Przepraszam za
                                    ewentualne przykrości.

Pozdrawiam.
                      • pracooownik Re: trochę prawdy 19.03.08, 09:06
                        Najżałośniejsze jest to,że wypisują te bzdury osoby,które nie mają
                        pojęcia o lokalu czy atmosferze w nim panującej. To,że szefowa
                        odeszła kilka lat temu (dzięki Bogu) to fakt. Teraz jest szefową w
                        innej knajpie a może kiedyś poderwie właściciela biblioteki i będzie
                        szefową biblioteki. My w kuchni pracujemy ze sobą po kilka lat i
                        wiemy jak jest.
                        • Gość: rrrrr Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 19:12
                          prawda jest taka że lokal jest coraz bardziej beznadziejny i nie
                          trzeba się zastanawiać kto jest tam szefem tylko może sam szef
                          pomyśli co zrobić żeby była taka atmosfera jak dawniej i nie ma
                          znaczenia czy szefowa odeszła czy nie.Pracooownikowi polecam skupić
                          się bardziej na pracy bo obsługa i kuchnia znacznie się pogorszyły
                        • Gość: luka Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 20:12
                          Za czasów poprzedniej szefowej było w lokalu dużo przyjemniej i
                          klimatyczniej jednak nic straconego bo stworzyła nowe dwa fajne
                          miejsca.Osobiście chodzę wszędzie jednak tak szczerze to chętniej
                          kiedyś odwiedzałam wieże....
                          • Gość: Kinia Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:34
                            No nie, ja mam tam zamiar urządzić swoje wesele, a tu prosze takie
                            negatywne opinie:( Teraz to się chyba poważnie zastanowię....A moze
                            ktoś z Was wie coś na temat wesel w tym lokalu? Może chociaż one
                            wypadają lepiej? Pozdrawiam
                            • wacik100 Re: trochę prawdy 20.03.08, 08:38
                              Na Twoim miejscu to bym nie czytała tych opini. Ja się zasugerowałam
                              robiąc swoje wesele i potwornie żałuję. Czytając to forum znalazłam
                              wątek o Gościńcu,że wszystko nowe, super wystrój itd. Poszłam,
                              zobaczyłam i się nabrałam ale wtedy myślałam tylko o tym,że za kilka
                              miesięcy będę żoną a nie o tym co będzie na stole.To,że menu było
                              inne niż to,które ustaliłyśmy to jeszcze da się przeżyć ale
                              pływające "kupki" po sali nie...Szczerze odradzam!
                              • Gość: kinia Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:18
                                Faktycznie wierzyć tym wszystkim, którzy sie wypowiadają na tym
                                forum byłoby głupie, ale prawdę powiedziawszy to sie trochę zaczęłam
                                martwić:( Gospoda pod wieżą podoba mi sie wizualnie, obsługa była ok
                                i jedzenie też dobre jak tam ostatnio byłam, ale mimo wszystko po
                                tym co tu przeczytałam to się boję zorganizować wesele w tej
                                restauracji.Poczekam moze ktoś napisze coś na temat wesel w tym
                                lokalu.
                                • Gość: Kasia Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:44
                                  Zastanow sie i to powaznie, ja tam organizowalam swoje wesele i
                                  bylam bardzo niezadowolona. Obsługa po godzinie 24 pracowala tak,
                                  jakby byla tam za karę o jedzeniu nie wspomne przy rozliczeniu
                                  koncowym doliczono mi tyle napoji, ze do dzisiaj musialabym to chyba
                                  pic.
                                  Zastanow sie i to powaznie.
                                  • Gość: edyta Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 14:54
                                    niemozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!ja robilam tam wesele i jestem
                                    baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona:*ludzie to nie Mariot!!!!!!!!!!!!czego
                                    wy do cholery oczekujecie??????????????????????byc moze dziewczyny
                                    sa zmeczone po tylu godzinach pracy skoro zaczynaja o 9 rano!! Ty
                                    jak masz problem to moglas zrobić wesele w Hotelu Sobieski a nie w
                                    swojskiej gospodzie.No i moglas sobie na karteczce notowac kto ile
                                    pije skoro teraz wkrecasz kit!!!!!!!!!!!!!!!jedzenie pyszne-tak jak
                                    bylo ustalone ,porcje rewelacyjne,obsluga rowniez:) Pozdrawiam i
                                    polecam.
                                    • Gość: guga Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 20:09
                                      ja nie polecam tego lokalu na żadne zorganizowane imprezy obsługa
                                      miła ale jeżeli chodzi o resztę to pozostaje wiele do życzenia.
                                      • Gość: xxx Re: trochę prawdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.08, 11:42
                                        witam w gospodzie jest calkiem niezle, jedzonko super choc troche drogie,
                                        kelnerki spoko i nowy kelner... fakt ze cos by sie znalazlo zlego ale to
                                        przemilczmy ogolnie jest oki!!!
                                        • Gość: kolo Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:31
                                          ten lokal to coraz większa popelina i chyba to nie tylko moja opinia
                                          bo jak ostatnio tam byłem to ludzi było malutko
                                          • Gość: xxx Re: trochę prawdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.08, 22:18
                                            to wedlug Ciebie gdzie jest fajnie i dlaczego uwazasz ze tam jest popelina???
                                            • Gość: laik Re: trochę prawdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.08, 22:20
                                              w goscincu jest lipa jak no wiecie ostatnio czekalem na zamowienie z 45 min a
                                              to troche za dlugo.... a poza tym kelnerki zapominaja zamowien!!!! iwonka wez
                                              sie za nie!!!
                                              • Gość: a Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:53
                                                Iwonka tak naprawdę ma wszystko gdzieś. Można jej mówić, zwracać
                                                uwagę o niekompetencji obsługi, a ona nic z tym nie robi. Mimo
                                                wszystko uważam,że zawsze spada na "cztery łapy"-wychodzi na swoje.
                                                Może dlatego odpuściła sobie wrzeszczenie na swoich pracowników tak
                                                jak to robiła pod wieżą:o)Pozdrawiam mistrzynię biznesu w dziedzinie
                                                gastronomii. Obecna współwłaścicielka wieży, pani
                                                menadżer,kierowniczka sali, jak kolwiek się zwie, nigdy nie dorówna
                                                Iwonie.:o)))))))
                                                • Gość: 8 Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:35
                                                  no nigdy nie dorówna!!rzeczywiscie!!Pani Iwonka to bezczelna i
                                                  zawistna kobieta!!wypowiada sie na temet osob ktorych nawet nie zna!
                                                  pracownikow traktuje jak smieci choc z tego co wiem to i vice versa!!
                                                  hehe i dobrze jej. A pani "Obecna współwłaścicielka wieży, pani
                                                  > menadżer,kierowniczka sali, jak kolwiek się zwie" nie jest
                                                  wspolwlascicielka ani menadżerem ani kierowniczka sali-
                                                  niedoinformowny dupku-to swietna babka..pozdrawiam:*
                                                  • Gość: hahaha Re: do 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:27
                                                    dupku jeden każdy wie że to dupa właściciela niestety dużo gorsza od
                                                    poprzedniej właścicielki.Najpierw szef solarium teraz wieży może
                                                    kiedyś będzie jakimś właścicielem.........
                                                  • darkaxx Re: do 8 01.04.08, 22:42
                                                    kogoś bardzo boli,że jest niezależna, młoda i ładna. czysta ludzka
                                                    zawiść. mam nadzieję,że ona tego nie przeczyta.
                                                    P.S. Iwonka odejdz od komputera, bo ci się klawiatura pod łapkami
                                                    stopi i ciesz się swoim szczęściem,że np. masz teraz dziecko i
                                                    osiedle na mleko dla niego nie musi się składać tak jak robiło to
                                                    kiedyś
                                                  • Gość: Mądra Jola Re: do 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 11:08
                                                    do darkaxx vel hendryjojo itp: Oj zakłamana mała istotko. Niby
                                                    bronisz, wskazując na ludzką zawiść, a komentarz twój (wasz) aż
                                                    ocieka z zawiści, a przy tym jest dodatkowo wrednie złośliwy (chyba
                                                    ty jedna do tego mleka się nie dokładałaś?). Chcesz merytorycznie
                                                    podyskutować - to sie ujawnij! A kropki pocałuj w... same kropki!
                                                  • Gość: gośka Re: do 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:51
                                                    zawiść 8 aż kipi sama pewnie nie zna Iwony a pisze takie głupoty bo
                                                    z prawdą to się bardzo mija najlepiej jest komuś tyłek obsmarować
                                                    ojoj nieładnie i jeszcze ta radość, że może jest coś nie tak ,no
                                                    pogratulować to takie po polsku...A tak nawiasem to rzeczywiście
                                                    była właścicielka wieży ma teraz dwa super lokale i jak to inni
                                                    widzą a zwłaszcza konkurencja to żal dupę ściska.Iwona trzymaj tak
                                                    dalej otwórz jeszcze jedną knajpkę bo robicie to super i nie czytaj
                                                    tych głupot bo aż przykro się robi.A wieża niech pilnuje tego co ma
                                                    i wszyscy będą zadowoleni.
                                              • hendryjojo Re: trochę prawdy 01.04.08, 23:07
                                                a może siostrom kropkom wydaje się ze mają najlepsze knajpy i sa
                                                debeściary? a może powinny wrócić na siódme czy tam ósme piętro i
                                                gnić tam?
                                          • Gość: maja Re: trochę prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:29
                                            najwięcej w całym Szczawnie
      • Gość: daniel .O Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:43
        jaka szefowa każdy jezdzi po niej jak chce kompletnie sobie nie radzi pozatym ma mleko pod nosem
    • Gość: olana Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 13:35
      potwierdzam w pełni!!!
      Nie dość że zostałam oblana zupą przez kelnerkę to jeszcze zapomniała mi podać
      drugiego dania
      • Gość: xxx Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:55
        dołączam się pani kelnerka wysoka blondynka klientów trakuje z góry
        ale dodam że kiedyś miałem "przyjemność" siedzieć obok tej pani w
        innym lokalu i była taka sama do osoby która ją obsługiwała No cóż
        taka osobowość tylko po co wybrała taki zawód?
        • Gość: izi Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.wlb.vectranet.pl 07.04.08, 19:32
          a co powiedzie o pozostałej obsłudze. ja mam faworytke ale to moja
          tajemnica
          • Gość: jerzy Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:55
            faworytką jest pani Bogna która tam już długo pracuje tylko nie wiem
            kto ją tam tak długo trzyma bo jeżeli chodzi o uprzejmość to
            naprawdę można się zdziwić ja właśnie przez obsługę w wieży
            przestałem tam chodzić a czas oczekiwania na faktury pobija wszelkie
            rekordy bo szef nigdy nie może jej wystawić.Drogi szefie warto się
            przyglądnąć konkurencji która nie ma z tym problemu i zamiast
            siedzieć z nadąsaną miną przy barze rusz tyłek i wypisz fakturę
            • Gość: ruda Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.wlb.vectranet.pl 08.04.08, 14:55
              tu masz rację na faktury sie długo czeka a czy pani Bogna to ta pani
              w pasemkach?
        • Gość: Jarek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:25
          Ty przypadkiem nie pomyliles przypadkiem kelnerek-
          blondynek???????????????????????????Chyba tak.
          • Gość: tttt Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:34
            Bogna to taka średnia w ciemniejszych włosach,a blondynki są dwie
            jedna bardzo niemiła
            • Gość: marek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:34
              to kasia jest nie miła
              • Gość: tomek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:20
                chyba zartujesz??????kasia??? to moze Ty byles niemily??????????i
                cos Ci sie pomylilo?????????????jak Ci cos nie pasuje to po prostu
                tam nie chodz a nie psujesz komus opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w
                ogole po tym forum widac ze ludzie potrafia zyc tylko czyims zyciem
                nie maja co robic i sprawiaja komus przykrosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                dobrze ze Ty Marku na pewno jestes idealem!!!!!!!!!!!gratuluje.
              • Gość: emilia Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:52
                byłam świadkiem,,uprzejmości" Kasi i masz rację juz tam nie chodzę
                ale to jest moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać a
                zapomniałabym nie interesuje mnie jej życie tylko chciałam mile tam
                spędzić czas jednak mi się to nie udało.W wiezy kiedyś było fajnie,
                dużo fajniej i najlepiej zmienić lokal-ja to zrobiłam
                • Gość: tomek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:30
                  każdy ma prawo do swojego zdania ale mam wrazenie ze niektorzy myla
                  osoby. A poza tym kazdy ma prawo mieć gorszy dzień bo nikt nie jest
                  idealny i do tego to wcale nie jest latwa praca.Kasiu jesteś
                  świetna! to nie tylko opinia jednej osoby.Oby tak dalej. pozdrawiam.
                  A Pod Wieżą nadal jest świetnie-gdyby było inaczej to możnaby było
                  przyjść w sobote wieczorem i bez problemu dostać stolik dla 4 czy 8
                  osób a jest inaczej:)rezerwacje robi się około srody,wiadomo czasem
                  i w piatek się uda ale rzadko. Taże tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: kalisz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:33
                    byłam tam w ubiegły piątek i oprócz siwego dymu od papierosów to nie
                    wiele się działo, stolik dostalismy bez problemu i z tą rezerwacją
                    to chyba lekko przesadzone bo inni tez nie mieli problemu zeby
                    usiąść.Za to u konkurencji było tak nabite że niestety nie
                    dostaliśmy stolika i to zresztą nie pierwszy raz
                    • Gość: adam Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.08, 10:43
                      co tu mówić wielka lipa, są ciekawsze miejsca...
    • Gość: maria Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 06:19
      Było tak:
      Godzina ok.15 zwykły dzień,
      poproszę dwie białe kawy ,
      pani na to nie zrobię pani kawy bo nie mamy mleka !
      Słucham ? Mleka, w restauracji o 15, gdzie termin ważności mleka w
      kartonie jest bardzo długi ! Wyszłam.
      Poszłam do nowej kawiarni bochemy po pasadanie super lokal jak na
      kawkę deserek miła obsługa gustownie urządzone polecam...
      tak, pod wieżą było kiedyś fajnie...
      • Gość: miki Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.08, 19:14
        Coś w tych negatywnych opiniach musi być prawdą, bo za każdym razem
        kiedy odwiedzam lokal, to obsluga jest inna, systematycznie
        zmieniaja się kelnerki, co do kuchni to nie wiem. To znaczy, że coś
        śmierdzi!!!
    • Gość: arek Re: pod wieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:35
      gdyby nie dziewczyny to do knajpy nikt by nie przyszedł.naprawde super kelnerki
    • Gość: Darek Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:31
      przestałem tam bywać jakieś dwa lata temu ale ostatnio w majowy
      długi tydzień było wszędzie tak dużo ludzi ze nie było miejsca
      nigdzie i tam wstąpiliśmy.Udało nam się dostać stolik ludzi było
      sporo.Zamówiliśmy jedzenie i to była porażka Pierogi to jedna wielka
      lipa w porównaniu do Gościńca gdzie zawsze jadamy michy pierogowe
      porównania nie było. Tego naprawdę nie można było zjeść. Właściciel
      takie gó.. niech sam sobie serwuje lub przestanie prowadzić ten
      interes bo ludzi potruje.
      • Gość: jasiu Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 08:01
        :)) masz racje!!!!
        • Gość: adam Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:25
          potwierdzam przestaliśmy tam chodzić.Smaczniej i przyjemniej jest w
          gościńcu
          • Gość: barowicz Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 19:57
            lokal stracił dawny niepowtarzalny klimat już dawno kiedyś
            przesiadywałem przy barze bardzo bardzo często teraz niestety nie
            mam ochoty.Kelnerki ze starej gwardii odpadły (a bywało wesoło)a i
            właścicielka dawna też stwarzała tam miła atmosferę.Pozdrawiam miłe
            panie kelnerki które tam pracowały
    • Gość: ert Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:33
      z obsługą to się zgadzam mało inteligentna i nie mila
      • Gość: ziom Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:12
        jedynie Iwonka jest fajna!!!! :))
        • Gość: B :) IP: *.gprs.plus.pl 09.06.08, 22:04
          Testowałem z kumplem dziś. Lokal ładnie usytuowany i z klimatem.
          Miło siedzi się na zewnątrz. Spokojnie można zjeść obiadek po pracy.
          Spełnia europejskie standardy lokali niesieciowych. Jedzenie dobre,
          swieże i ładnie podane. Czas oczekiwania w sam raz. Ceny
          niewygórowane. Porcje odpowiednie (nie za małe - to dziś rzadkość).
          Profesjonalna i bardzo atrakcyjna obsługa. Komplementy również dla
          Szefa Kuchni, który odwala kawał dobrej roboty! Polecam.
      • Gość: Głodomor Re: pod wieżą było kiedyś fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:58
        Tragedia! Poszliśmy tam ostatnio, zamówiliśmy żurek w chlebie i całe
        szczęście, że siedzieliśmy na tarasie, gdzie widno było. Na każdym z
        chlebów było po kilka plam pleśni. Nie wiem jak można takie coś
        podać! A dla kelnerki to chyba codzienność bo nawet się nie
        przyjrzała tylko uszy skuliła i na kuchnie zaniosła. Pod wieżą-syf,
        któremu daleko do standardów europejskich!!!
        • Gość: Boguś Linda Głodomor to debil ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:32
          Ty ośle widziałeś kiedyś pleśń, oprócz tej na twoich gaciach???????
          • Gość: loki Bogusław Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:28
            Muszę niestety dołączyć się panie Bogusławie do opini głodomora ja
            tam miałem przyjemność dostać śmierdzące skrzydełka nie wspominając
            o beznadziejnych ruskich których nie można było zjeść a parę razy
            wcześniej też były wpadki albo czegoś zabrakło albo było
            nieświeże.Stwierdziliśmy że lokal czas zmienić i tak też zrobiliśmy.
            • Gość: pol Re: Bogusław Linda IP: *.wlb.vectranet.pl 15.07.08, 22:00
              loki z tego co ja wiem pod wieżą nie maja skrzydełek więc po co kłamiesz?
              • Gość: kaja Re: Bogusław Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 20:59
                nie wiem czy są skrzydełka ale pierogi są okropne i lepiej tam pić
                niż jeść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka