IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:33
Witam. Niedlugo konczy mi sie umowa w sieci Orange i planuje przeniesc sie do Play, niestety mankamentem w sieci Play jest jak sie okazuje wybieranie numerow czterocyfrowych :/ Moj chlopak ma telefon w Play, potrzebowalismy taxowki i nici..z Play nie dodzwonisz sie na 4-cyfrowy numer :/ Szkoda tylko ze przy podpisywaniu umowy nie wspominaja o takim "szczegole" :> Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: oo Re: Play IP: *.centertel.pl 20.02.08, 18:46
      Mam nadzieję, że nie zapomnieliście o takim szczególe jak kierunek
      przed numerem 4-cyfrowym. Np 74xxxx.
      • Gość: blanx Re: Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:59
        probowalismy wiele kombinacji,z kierunkowym i bez..szukalam odpowiedzi na internecie i oto co znalazlam:

news.pasjagsm.pl/problem-z-telefonowaniem-w-sieci-play--2516.html
      • Gość: Damien Re: Play IP: *.znet.pl 10.06.08, 15:32
        :) A spytałaś o taki szczegół? Naprawdę chciała byś żebyśmy wymieniali Ci
        wszystkie numery z jakimi możesz się połączyć a z jakimi nie? Po to są
        regulaminy, żeby przed rozpoczęciem korzystania z usług dokładnie się z nimi
        zapoznać. Gdybyśmy mieli mówić o wszystkich takich "szczegółach" przedstawianie
        oferty i podpisywanie umowy trwało by 3 godziny. I tak w play jest zdecydowanie
        mniej "haczyków" niż u pozostałych operatorów.
    • Gość: zzz Re: Play IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.08, 20:29
      Z heyah tez nie mozna sie dodzwonic. na taxi serce mozna dzwonic
      tylko na "normalne" numry... za to na 074 9191 mozna sie dodzwonic
      bez problemu nawet z play'a :-)
      • Gość: blanx Re: Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:33
        :)wlasnie szukalam na internecie numerow "zastepczych" dla taxi ale nie moglam znalezc :)
        Tak czy siak w Play o takim defekcie powinni powiadamiac gdy podpisuje sie umowe...
        • Gość: aga Re: Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 07:36
          Burdel maja w tym Play....mam u nich 2 numery i zaluje!!!Tak mnie wymanewrowali z przeniesieniem z Plusa ze zerwali umowe na 3 dni przed jej wygasnienciem!!!! i Plus zarzadal kary umownej 1000zl!!!

Cala sprawa sie ciagla 3 miesiace w nagrode ze Blad Play dostalem 100 smsow .....zenada....
        • ice76 Re: Play 10.06.08, 16:50
          Hej Blanx... mam numer w Play-u od ponad roku i jakoś mogę dzwonić na numery
          typu 749191 itd. Sęk w tym, że podczas podpisywania umowy (o ile jest to numer
          abonamentowy) przedstawiciel pytał o łączność z krótkimi numerami, a Twój
          chłopak widocznie wybrał opcję odmowy połączenia.... Za głupotę należy zapłacić.
          Sorry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka