Dodaj do ulubionych

Silmark - a Starostwo Powiatowe

IP: *.dialog.net.pl 21.02.08, 08:13
Czy to prawda że firma silmark jest winna wraz z odsetkami Powiatowi Wałbrzyskiemu 250.000zł , czy to prawda że prezesem tej firmy w przeszłości był wicestarosta Wałbrzyski Andrzej Marciniak. Czy to prawda że są kłopoty ze ściągnięciem tych pieniędzy ?. Czyżby nie można było ich ściągnąć od członka PIS-u Marciniaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: 80.50.81.* 21.02.08, 10:12
      tak to prawda
      • Gość: kama Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.eranet.pl 21.02.08, 17:55
        Co ty mowisz czlowieku,wierzyc mi sie nie chce, ni moze to byc
        prawda,taki porzadny czlowiek jak Marciniak Wicestarosta nie moze
        uchylac sie przed splata dlugow, poza tym on tam w Starostwie
        zarabia niezle pieniadze wiec chyba ma z czego oddac, a co na to
        starosta i radni.
    • Gość: bos Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.sattom.pl 21.02.08, 20:30
      Oni wszyscy są "porządni" Starostwo to wielki burdel był,jest i
      będzie.

• Gość: ja Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 09:25
        Masz racje
      • Gość: ja Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 09:26
        zgadzam sie
        • Gość: RM Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:23
          Zgadzam sie. Nepotyzm to reguła, w starostwie i podległych mu
          jednostkach pracują całe rodzinki. Pewnie dla wnuczków juz szykuja
          stołki.
          • Gość: ja Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.eranet.pl 23.02.08, 09:24
            To jak bedzie odda kase czy nie odda
            • Gość: sic Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.sattom.pl 27.02.08, 09:51
              Nie domyślasz sie stary scenariusz, sprawa ucichnie a kasa zostanie
              w kieszeni.
              • Gość: abc Re: Silmark - a Starostwo Powiatowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.08, 12:49
                Ciekawe co na to starosta, chyba nie pozamiata sprawy pod dywan, bo
                wtedy sam beknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka