Gość: niunia IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 23:03 Co sądzicie o TV Wałbrzych? Zastanawiam się nad kablówką, m.in. ze względu na program lokalny i nie wiem, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: TV Wałbrzych IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 23:07 JEST CORAZ LEPSZA, WARTO, ACZKOLWIEK CIĄGLE POKAZUJĄ TAM RADNEGO NOWAKA, BIURO PORAD OBYWATELSKICH, GALERIE BWA I CIWITAS CRISTIANA, WYPOWIEDZI STRAŻY MIEJSKIEJ ORAZ LANSOWANIE SIĘ PANA KRUCZKOWSKIEGO. JAKBY INNYCH OSÓB I INSTYTUCJI W WAŁBRZYCHU NIE BYŁO, TYLKO CIAGLE TE SAME TWARZE I INSTYTUCJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treser małp Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:44 Można rzygnąć. Ten wątek ("TV Wałbrzych - jak to działa") poniewiera sie po tym forum już od miesiąca. Zamiast pajacować i udawać forumowiczów weźcie się do roboty tak jak wam poradził TSC, bo na razie taka z was telewizja jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TV Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 19:09 Szczera prawda ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: TV Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.08, 23:10 A mi się najbardziej podoba dyżurny lekarz i ekspert medyczny dr. Lubiński. Autorytet palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrZ Re: TV Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.08, 08:27 Nie musisz brać kablówki, zawsze możesz obejrzeć program na stronie (www.tvwalbrzych.hb.pl) Pozdrawiam www.szczawno.hb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: TV Wałbrzych IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 09:55 Ok, chyba tak zrobie, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś