Gość: Gieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:59 Wiecie może jak długo czeka sie na wydanie prawa jazdy u nas w Wałbrzychu? Są rózne opinie na ten temat:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 15:23 Dziś właśnie w tej sprawie byłem w Wydziale komunikacji, a więc: jakieś dwa dni idą papiery do nich z WORDu, potem trzeba tydzień czekać na prawko. A tak BTW : gratuluję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.08, 17:09 Ja czekałem półtora tygodnia :) Gratuluję zdania egzaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniu Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:31 Dzięki wielkie:)Dla Was również gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoogi Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 02:05 Ja dzwonilem do nich rowno co godzine z zapytaniem, czy moze moje prawko juz na mnie czeka ;) Zaczalem nastepnego dnia po zdanym egzaminie. Prawko odebralem po 3 dniach od egzaminu :) Dawali mi ten dokument z wielka ulga :) Polecam ten sposob :) Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Prawo jazdy 20.03.08, 17:52 Tu mozesz sprawdzic na jakim etapie jest Twoj dokument cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gienia Re: Prawo jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.08, 20:44 Ello Gieniu.. i jak ile czekales na prawko ? ja wlasnie dzisiaj zdalem i mniej wieciej chcialbym wiedziec czy to moze trwac do 3tyg czy moze szybciej. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniu Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 09:32 no jeszcze niestety go nie mam:( Najpierw musisz wpłacić 70,50 zł tam w urzedzie drogowym.Mi powiedzieli, ze trzeba czekać ok 10 dni, ale z reguły trwa to krócej. P.S. Fajnie , ze zdałeś, gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 15:39 aha :) okey dzieki za info.. :) heh w koncu upragnioty plastik :D wiec dobrej szerokiej drogi :D juz nie w "L" :D:P pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś