Dodaj do ulubionych

dobry dentysta do zębów mądrości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:46
Kto może mi polecić dobrego dentystę do wyrwania zęba mądrości,tak
żebym tam nie zemdlał i ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Plum Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:54
      Nie pozbywaj się ostatniej mądrej rzeczy jaka ci została !
    • Gość: voytek Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 19:31
      Bezboleśnie u Koźlińskiego na aleji wyzwolenia po drugiej stronie gdk, koszt
      około 300 pln
      • Gość: Plum i kasy nima Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:34
        I widzisz jakie efekty po wyrwaniu ostatniej enklawy mądrości? 300
        zetów poszło się rypać
    • Gość: Juraj Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:25
      A mnie wyrywała dr Popławska i byłem zachwycony!
      • Gość: bzyk Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:09
        Mnie wyrwała Lolita z K10 i też byłem zachwycony
        • Gość: Engels Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 16:10
          Zapytaj TSC gdzie i kiedy mu je wyrwano. Ale nie spodziewaj się
          mądrej odpowiedzi :)
    • Gość: gośc Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:51
      polecam dr.Bujaka, przyjmuje na ul.Fortecznej 1c, tel/6666688
      jest dodatkowo chirurgiem dentystycznym wiec jeżeli bedzie poważniejszy zabieg na pewno sobie poradzi.Pomyśl o tym!!!
      • Gość: TnBd Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:59
        na Szczawienku nie pamiętam jak sie nazywa ale ostatnia ulica w lewo przed Palmiarnią, zjeżdża sie w dól i po prawej stronie, 10 min znieczulenie, 10 sek. rwanie, cena 70 PLN :) potem z 2 godzinki pobolewania i juz wszystko ok, a gdzie indziej chcieli właśnie 300-350 :), tego dentystę poleciła mi babka z przychodni na Podzamczu. Ładnie się zarosło i jest git :)
        • Gość: ~DeeS Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: 62.159.242.* 10.04.08, 16:07
          To jest dr. Kachniarz i też polecam
    • Gość: 678j Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 10:12
      Dr Ossowski - Centrum Ossowscy
      • Gość: TnBd Ossowscy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 10:40
        Drogo
        • Gość: 678j Re: Ossowscy ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 14:50
          Pytanie brzmiało gdzie dobrze a nie gdzie najtaniej
      • obez-nany Re: dobry dentysta do zębów mądrości 09.04.08, 14:57
        Też polecam dr-a Ossowskiego,może i drogo ale nie znam
        lepiej.Zostawiłem w jego spluwaczce wszystkie 4 .
      • Gość: zebolog Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: 62.159.242.* 10.04.08, 07:32
        do Dupa z tym lekarzem i ich przychodnia.
        zrypali mi zeba ,a potem jego matka mi leczyla i tez mi zrypala!!!
        zdecydowanie NIE POLECAM.
        duzo lepszy BUJAK na podzamczu rowniez-inna sprawa ze troche
        bierze,za jednego zeba wzial mi 150 zl:)borowanie i plomba.
        ale fakt faktem ze najwyzszej jakosci robota!
        • fan-ossowskich Re: dobry dentysta do zębów mądrości 10.04.08, 09:27
          Matka d-ra Ossowskiego nie żyje od 2 lat a od trzech przynajmniej
          nie pracowała.Wszystko zawdzięczam Ossowskim,chodż gdzie chcesz ale
          słowo dupa to chyba coś za co się przeprasza.
          • Gość: garuch Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 17:56
            Pawełek to ciekawy osobnik. Na podwórku na Dlugiej dostawał bęcki, a
            teraz pan doktor kolegi nie poznaje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka