Gość: cykor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:46 Kto może mi polecić dobrego dentystę do wyrwania zęba mądrości,tak żebym tam nie zemdlał i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plum Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:54 Nie pozbywaj się ostatniej mądrej rzeczy jaka ci została ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 19:31 Bezboleśnie u Koźlińskiego na aleji wyzwolenia po drugiej stronie gdk, koszt około 300 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plum i kasy nima Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:34 I widzisz jakie efekty po wyrwaniu ostatniej enklawy mądrości? 300 zetów poszło się rypać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juraj Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:25 A mnie wyrywała dr Popławska i byłem zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:09 Mnie wyrwała Lolita z K10 i też byłem zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 16:10 Zapytaj TSC gdzie i kiedy mu je wyrwano. Ale nie spodziewaj się mądrej odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:51 polecam dr.Bujaka, przyjmuje na ul.Fortecznej 1c, tel/6666688 jest dodatkowo chirurgiem dentystycznym wiec jeżeli bedzie poważniejszy zabieg na pewno sobie poradzi.Pomyśl o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:59 na Szczawienku nie pamiętam jak sie nazywa ale ostatnia ulica w lewo przed Palmiarnią, zjeżdża sie w dól i po prawej stronie, 10 min znieczulenie, 10 sek. rwanie, cena 70 PLN :) potem z 2 godzinki pobolewania i juz wszystko ok, a gdzie indziej chcieli właśnie 300-350 :), tego dentystę poleciła mi babka z przychodni na Podzamczu. Ładnie się zarosło i jest git :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~DeeS Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: 62.159.242.* 10.04.08, 16:07 To jest dr. Kachniarz i też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678j Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 10:12 Dr Ossowski - Centrum Ossowscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678j Re: Ossowscy ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 14:50 Pytanie brzmiało gdzie dobrze a nie gdzie najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
obez-nany Re: dobry dentysta do zębów mądrości 09.04.08, 14:57 Też polecam dr-a Ossowskiego,może i drogo ale nie znam lepiej.Zostawiłem w jego spluwaczce wszystkie 4 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebolog Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: 62.159.242.* 10.04.08, 07:32 do Dupa z tym lekarzem i ich przychodnia. zrypali mi zeba ,a potem jego matka mi leczyla i tez mi zrypala!!! zdecydowanie NIE POLECAM. duzo lepszy BUJAK na podzamczu rowniez-inna sprawa ze troche bierze,za jednego zeba wzial mi 150 zl:)borowanie i plomba. ale fakt faktem ze najwyzszej jakosci robota! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-ossowskich Re: dobry dentysta do zębów mądrości 10.04.08, 09:27 Matka d-ra Ossowskiego nie żyje od 2 lat a od trzech przynajmniej nie pracowała.Wszystko zawdzięczam Ossowskim,chodż gdzie chcesz ale słowo dupa to chyba coś za co się przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: dobry dentysta do zębów mądrości IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 17:56 Pawełek to ciekawy osobnik. Na podwórku na Dlugiej dostawał bęcki, a teraz pan doktor kolegi nie poznaje. Odpowiedz Link Zgłoś