Gość: :) IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 15:42 Gdzie na obiad do Czech? blisko granicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ahoj ;) Re: Czechy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 17:35 Primator - 150 m od granicy w Golińsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby Re: Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:58 Broumov - 8 km od granicy , jest tam parę fajnych knajpek, ja osobiście polecam WINTERSVIJK niedaleko rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Czechy IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 18:27 ta knajpka jest juz nieczynna ale w Boumowie jest hotel Veba tam tez mozna bardzo dobrze zjesc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: Czechy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 20:28 a ja polecam w Broumovie HOTEL PRAHA.zizek czyli nasz kotlet schabowy jest podwojnie czyli za 1oo koron dostajemy knedliki, zeli czyli kapuste zasmazana i 2 schabowe :) a przy granicy to takze polecam mezimesti- jest tam taka knajpka na przeciwko dawnego kina.tam jest tez dobre no i tanie (ale w czechach zawsze jest tanie) jedzonko.znam dobrze stolice-a wiec jesli ktos chce np wiedziec cos o Pradze to prosze pytac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Re: Czechy IP: 91.203.16.* 19.05.08, 09:55 a ja Hotel Orlik w teplicach tuz przy wejsciu na trase turystyczna skalnych miasteczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Czechy IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 15:01 Dziękuję za podpowiedz gdzie smacznie zjeść:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byw Re: Czechy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.08, 10:02 Najlepiej podjechać do Głuszycy. Na końcu drogi, przed zjazdem na lewo w kierunku Nowej Rudy, jest krzyżówka. Należy pojechał około 1 km prosto, do parkingu, zostawić auto i przejść się fajną, leśną drogą około 20 minut. Przekroczymy czeską granicę i znajdziemy się Janovickach. Pierwszy dom to zameczek z super knajpką. Byłem tam kilka razy. Dobre jedzenie, świetny spacer lasem i można płacić PLN. Tutaj jest adres: www.penzion-zamecek.cz/index.php?j=pl&PHPSESSID=9b4a5e97d83bcb81a2dfa945b72852dc Odpowiedz Link Zgłoś