Dodaj do ulubionych

Tusz do drukarek

IP: 91.203.16.* 19.05.08, 11:32
gdzie moge nabic tusz do drukarek HP? i ile to kosztuje? bo caly toner kosztuje okolo 90 zl:(
Obserwuj wątek
    • Gość: pwsz Re: Tusz do drukarek IP: *.wlb.vectranet.pl 19.05.08, 11:44
      t6anie nabijanie jest na ul.konopnickiej w kserze oraz na pwsz w
      punkcie ksero na zamkowej w budynku uczelni!!
    • Gość: mały Re: Tusz do drukarek IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 13:27
      a ja kupiłem wyjatkowo tanio toner za 60 zł na slowackiego- tam jest
      taki mały sklepik komputerowy :D
      • Gość: greta Re: Tusz do drukarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 16:45

ja kupilam ostatnio toner za 49 zl w Auchan.
        • Gość: Maqrcin Re: Tusz do drukarek IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.05.08, 16:58
          Kup zestaw do nabijania i zrób to samemu, bo to naprawdę śmiesznie łatwe i o
          wiele tańsze. W hipermarketach najlepiej kupić zestaw "Black Point" (najłatwiej
          się z niego nabija i wytłumaczone "łopatologicznie"). Taki zestaw, który
          wystarcza na 4 napełnienia kosztuje 29 zł.
          Ja w swojej drukarce pojemnik nabijałem już 9 razy bez wymiany kartdridg'a.
          Drukuję dużo i tanio :-)
          • Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:54
            Oczywiście Maqrcin ma racje. Kup tusz przeczytaj instrukcje wsadź igłę w
            odpowiednią dziurkę i powolutku wtłocz tusz aż się pokaże w otworze, w który
            wsadaiłeś igłę Zaklej otworek taśmą samoprzylepną i to cała mecyja .Za parę zł.
            będziesz drukował a drukował. POZDROWIENIA.
            • Gość: Roman Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 07:35
              pożyjemy - zobaczymy, że tak powiem.
              • Gość: elo Re: Tusz do drukarek IP: *.wlb.vectranet.pl 21.05.08, 09:56
                a gdzie mozna najtaniej kupic taki zestaw??
                • Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:57
                  Taki zestaw dostaniesz na Starym Zdroju w Optimusie, niedawno tam kupowałem.
                  Możesz przedzwonić i spytaj czy mają 0748478500.Optimus się mieści na przeciwko
                  dworca miasto w podwórku po lewej stronie od wejścia do sklepu Żabka.Drugi sklep
                  jest też na St. Zdr.w kierunku P.Góry Alsen po lewej stronie na przeciwko
                  biblioteki oraz salonu ze ślubnymi sukniami.
              • Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:00
                Roman czy Ty sprzedajesz tonery itd.
    • Gość: bywalec Re: Tusz do drukarek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 19:20
      Tusz jest do drukarek atramentowych ( czarny lub kolorowy ), toner jest do
      drukarek laserowych. Musisz sie zdecedować, czy chcesz dosypać toneru, czy też
      uzupełnić tusz. Uzupełnienie tuszu jest proste, można kupić strzykawki koreczki
      i samemu to zrobić. Wymiana toneru wymaga niekiedy wyzerowania licznika chipa na
      pojemniku, tego sam nie zrobisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka