Gość: Hewlett IP: 91.203.16.* 19.05.08, 11:32 gdzie moge nabic tusz do drukarek HP? i ile to kosztuje? bo caly toner kosztuje okolo 90 zl:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pwsz Re: Tusz do drukarek IP: *.wlb.vectranet.pl 19.05.08, 11:44 t6anie nabijanie jest na ul.konopnickiej w kserze oraz na pwsz w punkcie ksero na zamkowej w budynku uczelni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Tusz do drukarek IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 13:27 a ja kupiłem wyjatkowo tanio toner za 60 zł na slowackiego- tam jest taki mały sklepik komputerowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Tusz do drukarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 16:45 ja kupilam ostatnio toner za 49 zl w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maqrcin Re: Tusz do drukarek IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.05.08, 16:58 Kup zestaw do nabijania i zrób to samemu, bo to naprawdę śmiesznie łatwe i o wiele tańsze. W hipermarketach najlepiej kupić zestaw "Black Point" (najłatwiej się z niego nabija i wytłumaczone "łopatologicznie"). Taki zestaw, który wystarcza na 4 napełnienia kosztuje 29 zł. Ja w swojej drukarce pojemnik nabijałem już 9 razy bez wymiany kartdridg'a. Drukuję dużo i tanio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:54 Oczywiście Maqrcin ma racje. Kup tusz przeczytaj instrukcje wsadź igłę w odpowiednią dziurkę i powolutku wtłocz tusz aż się pokaże w otworze, w który wsadaiłeś igłę Zaklej otworek taśmą samoprzylepną i to cała mecyja .Za parę zł. będziesz drukował a drukował. POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 07:35 pożyjemy - zobaczymy, że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Tusz do drukarek IP: *.wlb.vectranet.pl 21.05.08, 09:56 a gdzie mozna najtaniej kupic taki zestaw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:57 Taki zestaw dostaniesz na Starym Zdroju w Optimusie, niedawno tam kupowałem. Możesz przedzwonić i spytaj czy mają 0748478500.Optimus się mieści na przeciwko dworca miasto w podwórku po lewej stronie od wejścia do sklepu Żabka.Drugi sklep jest też na St. Zdr.w kierunku P.Góry Alsen po lewej stronie na przeciwko biblioteki oraz salonu ze ślubnymi sukniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Tusz do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:00 Roman czy Ty sprzedajesz tonery itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Tusz do drukarek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 19:20 Tusz jest do drukarek atramentowych ( czarny lub kolorowy ), toner jest do drukarek laserowych. Musisz sie zdecedować, czy chcesz dosypać toneru, czy też uzupełnić tusz. Uzupełnienie tuszu jest proste, można kupić strzykawki koreczki i samemu to zrobić. Wymiana toneru wymaga niekiedy wyzerowania licznika chipa na pojemniku, tego sam nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś