Gość: * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:07 Ktore ze sklepow pasazu Tesco lubicie, a za ktorymi nie przepadacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --- Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esotiq IP: *.wlb.vectranet.pl 14.06.08, 12:31 w ilu jeszcze wątkach będziesz się pytać o wałbrzyskie sklepiki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esoti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 13:00 Tamte watki dotyczace sklepow nie sa moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esot IP: *.wlb.vectranet.pl 14.06.08, 13:24 są są to że w polu "autor" wpiszesz co innego nie znaczy że nikt się nie skroi ze to tyu piszesz . dodatkowo każdy wątek pisała osobą posiadająca neta z TP i ten sma styl wypowiedzi ... więć skończ już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esoti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:56 no akurat to nie było moje zapytanie........!!! ale dlaczego nie? niech ludzie sie wypowiadaja jakie maja doswiadczenia z tymi sklepami i wogóle to moze jedynie pomoc a nie zaszkodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 17:01 żadna tajemnica ze mam neta z TP i nie jedyna!!! ;-) pewnie znajda sie tu os zainteresowane lub ich znajomi ..to niech wiedza ze po to jest to forum aby sie wypowiadac jak ktos chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotflowo Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esotiq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:25 Zadnego ze sklepu na pasazu tesco nie lubie;) Obsluga robi laske ze podejdzie, asortyment do bani, moze w Auchan bedzie lepiej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esoti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 11:59 ja też nie lubię żadnego z w/w. Ceny straszne a towar do kitu już lepiej na manhattan iść to samo za pół ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk ja wiem:) IP: *.wlb.vectranet.pl 19.06.08, 15:29 Najlepszy jest sklep na rogu, taki z butami i torebkami, graniczy z CCC, a od jubilera oddziela go wejście na market. Panie, które tam pracują są najlepsze:) Kiedy tam wchodzę, to zawszę widzę siedzące z gracją na stołkach 2 blondynki, które albo sms-ują albo wpatrują się głupio w klientów i mruczą do siebie: "-Wstajemy?? -Co Ty, nie warto i tak nic nie "kupiom":)" i oczywiście żują do tego z namiętnością gumę:), ciamkając niemiłosiernie... Tak się zastanawiam, czy są włąścicielkami czy pracowniczkami, bo na miejscu szefa poprosił bym je o odejście. PS. towar chyba z manhattanu:) *** do wszystkich złośliwych, którzy powiedzą: jak ci sie nie podoba to nie wchodź;),powiem, że wchodzę tam z przymusu, gdy moja dziewczyna robi zakupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ja wiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:47 wiem coś o tym przymusie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota czyli jednak "kupiom" coś czasem ludzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 18:39 mogłyby zatem wstać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanx Re: ja wiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:51 dokładnie mam takie same odczucia po paru wizytach w tym sklepie....ba, miałam zamiar kupić tam upatrzone buty, ale nikt nie zainteresował się mną, musiałam sama przeszukiwać wszystkie pudełka z butami i szukać swego rozmiaru...w sumie na początku nie wiedziałam czy w ogóle ktokolwiek tam obsługuje bo Panie lansiary siedziały między pudełkami z butami :)porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ja wiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:56 Kobiety w tym sklepie sa beznadziejne, fakt!! Bedąc tam kilka razy, obrazek był ten sam... Panie siedzące w kącie, malujące paznokcie, piszace SMSy, prowadzące dialog miedzy sobą, zupełnie niezainteresowane tym co dzieje sie na sklepie. Ostatnio chcąc kupic buty również sama musiałam przeczesywać pudełka, a gdy zdecydowałam sie na zakup łaskawa Pani wstała,ale z miną zabójcy:) czułam jakbym conajmniej powinna ją przeprosic, ze przeszkodziłam... PORAŻKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: ja wiem:) IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.08, 18:08 beznadziejna to jesteś ty kretynko; ja tam chodzę i jestem zadowolona, obsługa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: ja wiem:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.08, 22:39 W Wałbrzychu nie ma ani jednego wartego uwagi sklepu. Stare kolekcje, mały wybór,marnota. Ja robię zakupy w niedużych sklepach wrocławskich i jestem bardzo zadowolona. Ciuchy na czasie,ceny umiarkowane. W galeriach odpycha mnie tłok i niewyżyte nastolatki ,które rzucają się na wszystko jakby pierwszy raz w dużym sklepie były.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: ja wiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 15:57 > beznadziejna to jesteś ty kretynko; ja tam chodzę i jestem > zadowolona, obsługa miła. hehehe, ciekawe czy jesteś jedną z tych smsujących pań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esotiq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:59 Nie ma się o co sprzeczać.. są dni lepsze bądź gorsze i w każdym sklepie niezależnie czy jest to butik na wysokim poziomie, czy sklep na manhatanie.. bywa tak , że pracujący tam ludzie mogą mieć prawo do gorsze dni... Zdarza się tak, że maja masę rzeczy do zrobienia a czas ich goni.. podchodzą klienci.. przeszkadzają poczym wychodzą ze sklepu z niczym bo "przyszli się tylko rozejrzeć" a ludzie którzy nie pracują w handlu nie zdaja sobie sprawy ile nerwów nas nasza praca kosztuje na codzień. Ludzie bywają okropni.. maja cały dzień na robienie zakupów ale oni przychodzą tuż przed zamknięciem zabierają do kabninki masę rzeczy i co dalej..? mierzą nie patrząc na to, że już zaraz sklep będzie zamknięty.. a przecież my mamy życie prywatne... jak każdy z nas.. a co to ich obchodzi.. są "paenm" w tym momencie .. alkbo tak jak wcześniej napomknęłam .. my już sprzątamy myta jest podłoga .. a oni pchają nam się z "butami" do sklepu.. w porządku to jest.. ktoś kto kiedykolwiek miał styczność i był po drugiej str, w charakterze sprzedawcy wtedy może dopiero móc się wypowiadać i nas oczerniać. Praca sprzedawcy wbrew pozorom nie jest łatwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoooo Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esoti IP: *.wlb.vectranet.pl 25.07.08, 22:35 obsluga hm porazka tepe lale na niczym sie nie znajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo ja sie nie znam Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esoti IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.08, 02:26 > Nie ma się o co sprzeczać.. są dni lepsze bądź gorsze i w każdym > sklepie niezależnie czy jest to butik na wysokim poziomie, czy sklep > na manhatanie.. bywa tak , że pracujący tam ludzie mogą mieć prawo > do gorsze dni... Pewnie, że nie ma o co się sprzeczać. W handlu jak i w każdym innym biznesie można miec lepsze i gorsze dni. W lepszych sie zarabia... > Zdarza się tak, że maja masę rzeczy do zrobienia a > czas ich goni.. podchodzą klienci.. przeszkadzają poczym wychodzą ze > sklepu z niczym bo "przyszli się tylko rozejrzeć" a ludzie którzy > nie pracują w handlu nie zdaja sobie sprawy ile nerwów nas nasza > praca kosztuje na codzień. Ludzie bywają okropni.. maja cały dzień > na robienie zakupów ale oni przychodzą tuż przed zamknięciem > zabierają do kabninki masę rzeczy i co dalej..? mierzą nie patrząc > na to, że już zaraz sklep będzie zamknięty.. a przecież my mamy > życie prywatne... jak każdy z nas.. a co to ich obchodzi.. > są "paenm" w tym momencie .. No to jest skandal, żeby w pracy mieć masę rzeczy do zrobienia! A ludzie faktycznie są okropni. Powinni od razu zostawić w kasie pieniądze i wyjść! Żadnego oglądania czy przymierzania! W ogóle po co kupować? Zostawić kasę i wynocha. A najlepiej kasę na konto prywatne bo życie prywatne kosztuje. > my już sprzątamy myta jest podłoga .. a oni pchają nam się > z "butami" do sklepu.. No tego to już nie zdierżę! jak można wejść na świeżo umytą podłogę? ! i do tego umytą PRZED zamknięciem sklepu? Za to powinni karać. ;O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 10:35 Wk.. mnie fakt, że ktoś jest taki mądry .. a pewnie sam jakby pracował/a to by miał/a podobne zdanie na ten temat. Siedzisz na dupie w domu.. rodzice dają na wszystko co chcesz.. rachunki jak i to za co wyżyjesz kolejny miesiąc masz jeszcze głebiej więc nie wiesz co to życie i jak wygląda z innej strony.. wygodnie jest pisać to jak powinna wyglądać praca nie mając na jej temat zielonego pojęcia.. mnuie też denerwują panienki- sprzedawcy, ignorujący (z miną "wściekłego kangura") klientów, ale potrafie zrozumieć, że każdy ma prawo do gorszego dnia i samopoczucia, przede wszystkim jako klient szanuję ich pracę!!!!!!! ps. CO SIĘ BARDZO RZADKO ZDARZA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: House,Reserved,Deichman,Wrangler, Yes,Esot IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.08, 10:45 Najlepiej wrabac sie do sklepu przed zamknięciem gdy ktoś sprząta i twierdzić że to normalne. Pogratulować wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Wrangler,Lee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 09:33 stwierdzam z całą pewnością że obsługa w Lee, Wrangler w Tesco jest na super poziomie czego nie można powiedzieć o tym samym sklepie na Gdańskiej.Jest to mój najbardziej ulubiony sklep z ubraniami w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator blond Re: Wrangler,Lee IP: *.wlb.vectranet.pl 27.07.08, 22:01 hehe fajna autoreklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wrangler,Lee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:27 Co do obsługi to nie zgadzam się, że na gdańskiej jest gorsza obsługa, bo tam ta Pani jest juz od lat na rynku i zna się przynajmniej na fasonach spodni i ich nazwach, a niestety tego nie mogę powiedzieć o wszystkich pannach pracujących w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś