Gość: Paki IP: *.chello.pl 18.06.08, 15:09 Chcę iść do pracy do QUINA i potrzebuje opinii na temamt tej firmy. Proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: QUIN IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.08, 20:47 Zapierdziel i tyle jak wszędzie, a płaca ma wiele do powiedzenia za taka pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:58 Wszędzie tylko nie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 08:21 Idż pracuj a i tak Ci nie zapłacą za wszystko. To jest najgorsza firma na strefie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 18:13 Cała strefa to wielkie nieporozumienie i tak za parę lat zwiną te swoje blaszaki i na UKRAINĘ !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:52 tfu tfu..odpukać, ale póki co fajnie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik fizol Re: QUIN IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.08, 12:49 jak chcesz przcować i masz zapał oraz motywację to robota jest wporzo.ja tam pracuje 8 lat i nie jest najgorzej.da sie żyć.praca na akord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:21 Tak praca jest i to jeszcze ile, a czy żyć się da? Tak, na pewno, tylko na życie zarobisz, na nic więcej. Pracowałem tam od początku, zwolniłem się i nie żałuje. Jeden błąd jaki popełniłem to taki, że tak późno odszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 17:54 hej... a są teraz jakies przyjęcia?? pracuję obok i rzygac mi się chce tym zakładem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meta Re: QUIN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.08, 20:17 niech zgadnę: Folstop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marycha Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 00:21 Niedługo pół Takaty się u Was zjawi z zapytaniem o pracę bo zaczęły się grupowe zwolnienia...Oczywiscie zwalniają po mniej,niz 10 osób,aby nie poniesc dodatkowych kosztów...Pracuję tam-jeszcze i powiem Wam,ze Takata to istny cyrk ! Podobno Treleborg lepszy nie jest.Będę się starała o pracę w Quinie bo lubię robic te kierki,chociaz skóry są okropne bo wyrabiamy jakies chyba nieudane wykroje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 11:10 Oj Marycha Marycha co Ty mówisz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: QUIN IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.08, 10:40 Ludzie do quina nie macie co przychodzic ta firma pada na morde zwalniają ludzi masowo a caly grudzien bedzie najprawdopodobniej postojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:35 JAKBY MIALO BYĆ POSTOJOWE TO BY ŻADNEJ UMOWY KIEROWNIK Z TOYOTĄ NIE PODPISYWAŁ ANI NIE PRZYJMOWAŁ LUDZI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:38 A POZA TYM...CIESZ SIĘ ŻE W TAKACIE NIE ROBIŁEŚ :p MOŻE BYŚ INACZEJ MÓWIŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xds Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 01:56 Jak tam sytuacja w Quinie aktualnie wygląda, zakład pracuje? Bo ktoś mi ostatnio mówił że się ponoć zwinął, a nie chce mi się wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marycha Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 20:22 Jest dobrze.Pewnie dlatego,ze kierownik jest spoko i ma głowę na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umysłowy Re: QUIN IP: *.sattom.pl 30.01.09, 21:12 Głowa kierownika nic nie pomoze,na kryzys swiatowy,moze jeszcze troche pokulejemy-do konca lutego nastepna grupa do zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:12 Ty Marycha to całkiem głupia jesteś wypisując takie rzeczy o kierowniku,to prosty człowieczek który ledwo wysłowić się potrafi.Głowa na karku - hahaha dobre sobie jak by nie majstrowie to z ręką do nocnika by nie trafił.Zakład ciągnie dzięki nam fizycznym ale tego jak by nikt nie zauważał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marycha Re: QUIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 09:12 I kto tu jest głupi?...Pracownicy Quina wiedzą jak jest i nie trabią wszystkiego po całej strefie.Jesli jarzysz,co mam na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx6xxx Re: QUIN 01.12.14, 11:13 hej czy ktos wie jakie s teraz zarobki w quinie. doszly mnie sluchy, ze do 3 tys. dochodzu Odpowiedz Link Zgłoś
xxx6xxx Re: QUIN 01.12.14, 11:14 potrzebne mi info - jakie sa teraz zarobki w qwinie bo slyszaam ze prawie 3 tys Odpowiedz Link Zgłoś