Gość: ;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 01:49 hej, zna ktos mysze z piaskowej? fajny chlopak ale znam tylko jego ksywke.. moze ktos powie mi o nim troche wiecej? wiadomo o co chodzi :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,. Re: mysza - piaskowa IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 22:19 Dziewczyny trochę więcej ambicji i honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: mysza - piaskowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 01:16 Gość portalu: ;) napisał(a): > hej, zna ktos mysze z piaskowej? fajny chlopak ale znam tylko jego ksywke.. > moze ktos powie mi o nim troche wiecej? wiadomo o co chodzi :) pzdr o pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: mysza - piaskowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 10:36 chodzi mi o to czy jest wart mojego czasu itd. nie jest stary, ma jakies 18-19 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: mysza - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:11 "pułapka" gania za "myszą"...do czego to doszło w tych czasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: mysza - piaskowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.08, 16:00 A o jakiego MYSZE ci chodzi? coo? Odpowiedz Link Zgłoś