Dodaj do ulubionych

Telewizja kablowa UPC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:10
Czy ktoś może mi podać numer kontaktowy do telewizji UPC w Wałbrzychu???
Obserwuj wątek
    • Gość: hu....j Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:45
      www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=upc+wa%C5%82brzych&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
    • Gość: abonent Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 13:15
      ta telewizja kablowa UPC to tragedia abonament kosztuje 39zl za
      miesiac a nic w tej kablowce niema a juz nie wspomne o odborze nie
      idzie tego ogladac
      • Gość: gosc Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.tktelekom.pl 23.09.08, 14:35
        a w jakiej dzielnicy jest taki kiepski odbiór?
        • Gość: Shah Massud Re: Telewizja kablowa UPC IP: 80.51.231.* 24.09.08, 09:20
          I znowu wraca watek ktory kiedys podjalem. UPC to dziadostwo jakich malo.
          Zarowno pod wzgledem technicznym jak i pod wzgledem oferty programowej. Np. na
          Starym Zdroju, gdzie mieszkam, siec nie jest modernizowana albo modernizowana w
          bardzo malym zakresie. Za tym idzie uboga oferta programowa. Co zabawne,
          dzwonilem na infolinie kilka dni temu w sprawie slabego sygnalu. Przy okazji
          (jak zawsze zreszta) zapytalem o modernizacje i oferte programowa. i pani
          powiedziala, ze np. "mango telezakupy", "Ezo tv" i kilka innych sa emitowane bo
          abonenci sobie tego zycza. Zapytalem skad szanowna UPC zna preferencje
          abonentow. Okazalo sie, ze byly przeprowadzane badania. Dobre sobie;-))). A caly
          szkopul w tym, ze nie maja konkurencji na kilku dzielnicach i pozwala im to
          stosowac metode : "nie podoba sie, to zrezygnuj". Reasumujac to smieciowa firma
          (w ujeciu walbrzyskim , bo wiem ze w innych miastach jest lepiej) i oby wreszcie
          pod bokiem wyrosla im jakas inna Vectra czy cos...;-)
          • Gość: BEATA Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 09:32
            to prawda co napisano wyzej.ja równiez stwirdzam ze byle wietrzyk
            zawieje lub deszczyk pokropi i juz sie nie da oglądać wiekszości
            programów.a co do nowych programów to chętnie bym przypomniała sobie
            stare polskie filmy na TVP KULTURA lub KINO POLSKA
            • Gość: ... Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.08, 11:33
              mają rację moi poprzednicy ja mieszkam przy ulicy wrocławskiej i występuje ten
              sam problem co na starym zdroju.jestem pewny że gdyby weszła tylko jakakolwiek
              konkurencyjna firma 80% abonentów pożegnałoby natychmiast upc ta firma to szambo
              przynajmiej w naszym rejonie
              • Gość: Shah Massud Re: Telewizja kablowa UPC IP: 80.51.231.* 24.09.08, 15:03
                Najbardziej denerwuje mnie ta bezsilnosc, to ze nic im nie możemy zrobic;-)Może
                ktoś ma jakis pomysł?
                • Gość: bola Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 21:15
                  Zrezygnować .Ja już to zrobiłam.
          • Gość: beata Re: Telewizja kablowa UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:13
            czy był jakis powód dlaczego dzis od południa nie mamay kablówki na
            starym zdroju?czy znowu sobie k....jaja robią??!!!
            • Gość: nigdy więcej UPC Telewizja kablowa UPC-100 lat za Murzynami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 23:22
              Nie tylko nędza programowa to jeszcze olewanie potencjalnych
              abonentów. Jak na budynku nie ma kabla to każą sobie ekstra płacić
              za podłączenie. Nawet jak kabel jest na słupie obok posesji. Do tego
              oczekiwanie tygodniami aby łaskawie wycenili koszty podłączenia.
              Poza tym w niektórych dzielnicach mają starą sieć bez możliwości
              podłączenia internetu! Panowie z UPC: mamy rok 2008 XXIw.!
              • Gość: muszla Re: Telewizja kablowa UPC-100 lat za Murzynami IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 19:26
                Jaki jest sygnał w Śródmieściu? Posiadam aktualnie TV kablową
                Podgórze ale noszę się z zamiarem zmiany na innego operatora miedzy
                innymi brana była pod uwagę UPC. Dzięki za wszystkie informację.
                • Gość: ha Re: Telewizja kablowa UPC-100 lat za Murzynami IP: 91.203.18.* 29.09.08, 21:40
                  fakt upca lesza niz podgorze.... pozdro
                  • Gość: as Re: Telewizja kablowa UPC-100 lat za Murzynami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:55
                    W Śródmieściu UPC to porażka.fatalny odbiór.częste awarie
                    • Gość: lol Re: Telewizja kablowa UPC-100 lat za Murzynami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 02:55
                      n.pl/oferta/promocje.html
                      I wszystko na ten temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka