Gość: Konon barbarzyńca IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 18:12 Widzieliście przed momentem jak policja pałowała kibiców Górnika na Piaskowej? Tak trzymać! Niech nie będzie bandyctwa, niech nie będzie niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walbrzyszanin Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.sattom.pl 06.09.08, 18:15 a dopiero ze zwycieskiego meczu wracali:/ .. policje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 20:06 Nie potrafili wychować rodzice, wychowają obcy ludzie. Pozdrowienia dla kolegów policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: 78.8.57.* 06.09.08, 23:16 Policja - Górnik 1:0 :) Pierwsza porażka w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAP Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.eranet.pl 06.09.08, 23:25 Jedni i drudzy do wora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 00:06 Pewnie zrobił to co 700 kibiców Legii czyli nic a potem w mediach ze policja powstrzymała akcje chuliganską a media to podchwycą , takie kurde zycie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.chello.pl 07.09.08, 12:25 Jakby "nic" nie robili to normalny, zdrowy człowiek, mógłby sobie pozwolić na oglądanie meczu na trybunach, a nie przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:06 Policja pałowała i gazowała nie patrząc na to czy to byla kobieta , dziecko czy ktokolwiek inny , tam byli normalni kibice a policja zachowała sie tak jakby to byli sami chuligani . Zmusili ich do przyznania sie do winy ( rozwalenia 1 , słownie jednego radiowozu ) 400 osob to zrobiło aby miec spokoj ! Przyjdz sobie na mecz i zobacz czy jest taka bajka jak mówią w TV , TV zawsze ale to zawsze bedzie przeciw kibicom a potem sie ludzi dziwią ze jest takie a nie inne zdanie o nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:07 Policja pałowała i gazowała nie patrząc na to czy to byla kobieta , dziecko czy ktokolwiek inny , tam byli normalni kibice a policja zachowała sie tak jakby to byli sami chuligani . Zmusili ich do przyznania sie do winy ( rozwalenia 1 , słownie jednego radiowozu ) 400 osob to zrobiło aby miec spokoj ! Przyjdz sobie na mecz i zobacz czy jest taka bajka jak mówią w TV , TV zawsze ale to zawsze bedzie przeciw kibicom a potem sie ludzi dziwią ze jest takie a nie inne zdanie o nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.wlb.vectranet.pl 07.09.08, 13:36 Bardzo dobrze. Brak tylko pałowania przed meczem, i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonik Re: Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:43 SŁOWA POPARCIA DLA POLICJI - DOBRZE ROBI - JAK NAJWIĘCEJ PAŁOWAĆ CHULIGANÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Pałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:49 i piszą to ludzie którzy nigdy nie byli w Wałbrzychu na stadionie za czasów IV ligi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:49 i piszą to ludzie którzy nigdy nie byli w Wałbrzychu na stadionie za czasów IV ligi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.chello.pl 07.09.08, 13:58 Wystarczy spojrzeć na "kibiców" wracających po meczu, żeby mieć ogólny przekrój jakości imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 14:05 No to pogratulowac Ci tylko jak bierzesz pod uwage jednostke przy obieraniu zdania o calej grupie kibicowskiej w Wałbrzychu ...pamietaj ze jedna jaskółka wiosny nie czyni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 14:10 Przestań bronić kiboli bo nie jesteśmy na rozprawie sądowej, a Ty nie jesteś adwokatem, aby u winnego szukać powodów do zmniejszenia kary. Kibole mają się dobrze tylko dlatego bo maja wrażenie bezkarności. Powoli się to zmienia i będzie coraz lepiej, dzięki steczeniejszej działalności Policji. Tak jak ktoś napisał powyżej, jakbys się normalnie zachowywali to napewno Policja, by nie reagowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonik Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 14:13 Autorem wypowiedzi powyżej jestem ja i jest ona skierowana do hw... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 14:17 Szkoda mojego czasu na bezsensowną rozmowę z tobą ..pozdro .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.chello.pl 07.09.08, 14:52 O jakiej jednostce piszesz? Pseudokibic nigdy nie będzie wszczynał burdy sam, tylko w grupie kibole czują się mocni i bezkarni. Powyrywane krzesła na stadionie, uszkodzone tablice i zdewastowane przystanki po meczu są świadectwem nagonki mediów? Dopóki policja nie weźmie się poważnie do sprawy czyli w dosłownych tego słowa tłumaczeniu nie zacznie lać i wsadzać do więzień bezkarnych kiboli, dopóty trybuny będą świeciły pustkami z gartską niewyżytych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwd Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 15:04 to pokaz mi zdjecia z tych zdewastownych przystankow , zniszczonych tablic i powyrywanych krzesełek z wczorajszego meczu ....bo ja jakos nie moge ich dostrzec ale moze ty masz lepszy wzrok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.chello.pl 07.09.08, 15:34 A czy ja pisałem o wczorajszym meczu czy nagonce mediów na pseudokibiców? Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem mojego posta, a potem śmiało odpowiadaj. Skoro wczoraj nic nie zostało zdewastowane, to nie znaczy, że jest tak zawsze. Zapewne jeśli nie było by dobrej interwencji ze strony policji, to zapewne i doczekalibyśmy się aktu wandalizmu. Fakt, że i tak nie dużo można już tutaj zdewastować i może przez to nie zawsze jest się na czym wyżyć nieprawdaż?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.08, 16:16 Gość portalu: hw .... napisał(a): > i piszą to ludzie którzy nigdy nie byli w Wałbrzychu na stadionie za czasów IV > ligi ... A który z normalnych kibiców chce oglądać popisy IV-ligowych kopaczy? To żenujące. Jeśli chodzi o mnie to pamiętam jeszcze czasy pierwszej ligi w Wałbrezychu. I to te z przełomu lat 60/70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 18:35 jak bardzo zenujace jest pierwsze miejsce , brak straconego gola i realna szansa na awans do III ligi ?, skład mamy na poziomie tej własnie ligi i to nie jest juz banda kopaczy tylko ludzi potrafiących zagrac w piłke , w awansie pomogą tez kibice ale jak widac dla niektorych liczy sie tylko gra w extraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanin Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.sattom.pl 07.09.08, 19:30 ebac tych przeyjacieli policji! jak by nie bylo akcji z legia i policja to byscie sie pytali co "N"asi zrobili takiego a tak to juz was nic nie obchodzi tylko odrazu skreslacie! zacznijcie sie wypowiadac moze o naszych wladach miasta a nie o czyms co sie staramy wspierac i dazyc do sykcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.08, 22:19 Was interesuje tylko pozycja w rankingu tak zwanej lidze kibiców. Po prostu grając w niższych klasach zaliczacie tylko nędzne wyjazdy do pobliskich wiosek i możecie prać się po pyskach najwyżej z ekipami Skałek Stolec lub Kłosu Lutomia. Wam chodzi o bitki na wyższym poziomie, nie o sportowy wymiar. I to jest właśnie żenujące. Stąd Wasza nienawiść do policji, która was pałuje lub zawraca autokary z atrakcyjniejszych kibicowsko wyjazdów. Prawdziwy kibic nie boi się policji i nie ma ich za co nienawidzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw .... Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:22 gratuluje wiedzy o IV lidze , po co zabierasz głos w sprawie w ktorej w ogole nie masz pojecia ?? zero , totalnie zero , takie druzyny nie graja z nami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.08, 22:58 OK, zamieńmy Skałki na Bolesławiec, a Kłos na Oleśnicę. Lepiej? Pewnie tak, ale to nadal nie Śląsk czy Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 00:07 mozesz mi powiedziec kto prowadzi w tej lidze kibiców ? bo ja nie orienrtuje sie a jeszcze powiedz mi ile ludzi bedzie kibolami w extraklasie ? bo ja jakos nie wiem a widze ty tak wszystko wiesz fajnie to powiedz mi jesli łaska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 10:43 KMWTW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.wlb.vectranet.pl 18.09.08, 16:23 Ty kibic piszesz ze pamiętasz lata 60/70 i pierwszą ligę to jak grały te zielono-czarne szmaty a więc jesteś thoreziak a takim jak ty na forum WSTĘP WZBRONIONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: llPałowanie w centrum Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 18:31 Mysle ze jestes mlody i glupi. W latach osiemdziesiatych za taki tekst dostal bys potezny wpie...nawet od swoich kolegow bo my zawsze mielismy szacunek dla rywala. Musisz wiedziec gnoju ze Thorez mial kiedys bardzo mocna ekipe i chociaz bylo ich mniej od nas to jednak dawali ostro rade. I nie napinaj sie wiecej na necie bo przynosisz nam wstyt. A jak chcesz to wylowie cie na najblizszym meczu z tlumu i wyperswaduje ze nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś