olus_stad 24.12.03, 20:21 Bardzo mnie interesuje co Wy znalezliscie pod choinka? Ja na przyklad dostalem laweczke, zestaw kosmetykow i tekturowa Anie Przybylska! A Wy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska_lca Re: Prezenty 24.12.03, 22:40 Ja znalazłam pod choinka...wspaniałego psiaka :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prezenty 25.12.03, 09:53 Tak??? To ekstra! Jakiej rasy i czy juz go nazwalas jakos? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Prezenty 25.12.03, 10:36 Piesek to owczarek niemiecki :)A z imieniem dla niej jest mały problem :( Może macie jakieś propozycje ??? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Prezenty 25.12.03, 21:11 aska_lca napisała: > Piesek to owczarek niemiecki :)A z imieniem dla niej jest mały problem :( Może > macie jakieś propozycje ??? :) > > Pozdrawiam. Propozycje, proszę bardzo: www.dogomania.pl/imona_psow.php najlepsze (najśmieszniejsze) są jak dla mnie: A Cappella 4ever Leganza Legendary Lady Leika dalej nie miałem siły sprawdzić:) Mam nadzieję, że coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prezenty 25.12.03, 22:05 Moja propozycja to Lajka! To bardzo kultowe imie jak dla psa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Prezenty 26.12.03, 09:34 Propozycji imion jest taaaak dużo a psiak tylko jeden ;)Z dnia na dzień psinka pokazuje "swoje pazurki", zastanawiam się czy nie nazwać ją diablica;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Prezenty 27.12.03, 12:05 Mój pies wabi się Harry... pewnego dnia spotkaliśmy znajomych dawno nie widzianych i zadali oczywiście pytanie o imię psiny. Na hasło "Harry" koleżanka orzekła - "takie poważne dla psa"... Na co mój małzonek zaoponował - "poważnie to Harold" :) Pozdrawiam Małgośka PS. A z Lejki to nie wiem czy psina będzie zadowolona... szczenięce lata miną i się będzie potem wstydziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:47 goska35 napisała: > Mój pies wabi się Harry Moj szczurek wabi sie Harry !! (to od Potera) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prezenty 27.12.03, 14:27 To moze jak ona taka, to moze nazwac ja Psikus? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Prezenty 27.12.03, 18:21 A może nazwać ją uwaga, albo złodziej:) Przynajmniej miałabys ubaw wołając ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Prezenty 27.12.03, 21:26 ella27 napisała: > a może Tradycja :) tradycja to jak porwą Ci furmankę to muszą oddać samolot, czy jakoś tak, ale przypomnę sobie w nowy rok o 10 na jedynce będzie Miś:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Prezenty 27.12.03, 19:28 Psinka juz ma imie :)Podczas czytania roznych imion przy jednym zaczela szczekac.Uznalismy, ze to jej sie spodobalo;) Jej imie to....Majka :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prezenty 28.12.03, 10:23 Majka Rozrabiara, hm... fajnego masz psa! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Prezenty 29.12.03, 12:26 :) miala byc dyskusja o prezentach, a zrobila sie dyskusja o imionach... ('a propos: uwazam, ze Majka to swietne imie dla pieska) to ja sie pochwale co dostalam. 3 plyty, o ktorych marzylam od bardzo dawna, ksiazeczke (Mikolajka na wkacjach w orginale) duzo pachnacej kawy i filizanke, dwie pary spodni. A tak na prawde wole dawac prezenty niz dostawac, wlasnie dlatego pieniadze przed swietami to jest co, co mi najszybciej znika :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prezenty 29.12.03, 12:32 Tyle rzeczy! Chyba musiałaś być grzeczną dziewczynką. Ja dostałem zestaw bielizny i taki komplecik majsterkowicza do prac domowych. Obyło się bez rózgi ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prezenty 29.12.03, 15:08 Jaaaaa, ale super!!! Dostalas Mikolajka!! Przeciez to jedna z najlepszych ksiazek jakie w zyciu czytalem, a na pewno pierwsza! Im wiecej razy przeczytalem, tym wiecej niuansikow mi sie ukazywalo (moze dlatego, ze sie starzalem przy okazji). I do tego te rysunki (Sempe? Goscinny? moze obaj), po prostu ekstraklasa. Jak tylko dorobie sie dzieci to od razu im komplet Mikolajkow zafunduje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Prezenty 29.12.03, 15:20 Na Mikolajku genialnie uczy sie francuskiego, prostota jezyka i ten genialny humor... zapomina sie, ze sie czyta ksiazke w obcym jezyku a czytales moze hiszpanska wersje Mikolajaka tzn Mateuszka? mnie sie bardzo podoba, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prezenty 30.12.03, 12:08 Mateuszek? To to samo co Mikolajek tylko w jezyku hiszpanskim? Czy moze cos podobnego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Prezenty 30.12.03, 15:42 Jesli chodzi o Mateuszka, to z francuska wersja laczy go podmiot, czyli maly chlopiec opowiadajacy o swoich przygodach i ten sam typ humoru, czyta sie bardzo przyjemnie, polecam :) jesli chodzi o dawanie prezentow, to tez mi sie ich udalo troche dac w tym roku, co roku dochodze do wniosku, ze najsmutniej by bylo gdybym nie miala ochoty nikomu dac niczego, na szczescie jeszcze nigdy tak nie bylo i zawsze zaluje, ze nie moge dac gwiazdki z nieba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:59 jedynataka napisała: > to ja sie pochwale co dostalam. 3 plyty, o ktorych marzylam od bardzo dawna, Ja tez dostalam 3 plyty ! Co prawda nie marzylam o nich,ale i tak sie ciesze. Sa to plyty G.Michaela,Duram Duran i Beaty. > ksiazeczke (Mikolajka na wkacjach w orginale) duzo pachnacej kawy i filizanke, > dwie pary spodni. Mikolajek !! Uwielbiam,a tak dawno juz nie czytalam :( Pedze dzis do biblioteki i bede miec super lekture przy drinku w sylwestrowa noc. > A tak na prawde wole dawac prezenty niz dostawac, wlasnie dlatego pieniadze > przed swietami to jest co, co mi najszybciej znika :) Ja tez uwielbiam dawac prezenty.Mezowi dalam swietna plyte Sary Brightman.Wlasciwie to prezent dla nas,bo ja jej tez lubie posluchac. Pod choinka znalazlam jeszcze jakies pachnidla(akurat nie moj zapach),kapcie,czekoladki(mialam sie odchudzac!),pieknie pachnaca sol do kapieli,ksiazke,herbate czerwona(to na odchudzanie ),ramke do zdjecia i to chyba wszystko.I tak sporo.Ja troche tez dalam :) Mezowi oprocz tej plyty zrobilam koszulke.Tzn naprasowanke na koszulke z naszymi gebusiami i napisem "Kochamy cie tatusiu).Rodzicom zrobilam piekny kalendarz ze zdjeciami moich dzieci,no i dzieciom zabawki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:50 aska_lca napisała: Jej imie to....Majka :) Hmmm,to tak jak dziewczyna mojego brata...Dziewczyna jest oczywiscie rasy homo sapiens.... Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prezenty 30.12.03, 12:54 ;)))wszystkie imiona w rodzinie zostaja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Prezenty 30.12.03, 12:57 A moja Majka już rozgląda się za...Guciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Prezenty 30.12.03, 13:00 aska_lca napisała: > A moja Majka już rozgląda się za...Guciem ;) ponoc psy upodabniaja sie do swego wlasciciela/ki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prezenty 30.12.03, 13:07 He he pewnie, szkoda, że nie widzę waszych zwierzątek od razu bym wiedział, z kim mam na forum do czynienia. ;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Prezenty 30.12.03, 13:08 Hmmmm uparta jest jak ja ale...ja nie gryze tak jak ona nooo i nie szukam Gucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś