24.12.03, 20:21
Bardzo mnie interesuje co Wy znalezliscie pod choinka? Ja na przyklad dostalem laweczke, zestaw kosmetykow i tekturowa Anie Przybylska! A Wy?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aska_lca Re: Prezenty 24.12.03, 22:40
      Ja znalazłam pod choinka...wspaniałego psiaka :)

Pozdrawiam.
      • olus_stad Re: Prezenty 25.12.03, 09:53
        Tak??? To ekstra! Jakiej rasy i czy juz go nazwalas jakos?

Pozdrawiam
        • aska_lca Re: Prezenty 25.12.03, 10:36
          Piesek to owczarek niemiecki :)A z imieniem dla niej jest mały problem :( Może
          macie jakieś propozycje ??? :)

Pozdrawiam.
          • servus_lca Re: Prezenty 25.12.03, 21:11
            aska_lca napisała:

> Piesek to owczarek niemiecki :)A z imieniem dla niej jest mały problem :(
            Może
            > macie jakieś propozycje ??? :)
            >
            > Pozdrawiam.

Propozycje, proszę bardzo:
            www.dogomania.pl/imona_psow.php

najlepsze (najśmieszniejsze) są jak dla mnie:
            A Cappella
            4ever
            Leganza
            Legendary Lady
            Leika

dalej nie miałem siły sprawdzić:)
            Mam nadzieję, że coś wybierzesz.
            • olus_stad Re: Prezenty 25.12.03, 22:05
              Moja propozycja to Lajka! To bardzo kultowe imie jak dla psa:)

Pozdrawiam
            • aska_lca Re: Prezenty 26.12.03, 09:34
              Propozycji imion jest taaaak dużo a psiak tylko jeden ;)Z dnia na dzień psinka
              pokazuje "swoje pazurki", zastanawiam się czy nie nazwać ją diablica;)

Pozdrawiam.
              • goska35 Re: Prezenty 27.12.03, 12:05
                Mój pies wabi się Harry... pewnego dnia spotkaliśmy znajomych dawno nie
                widzianych i zadali oczywiście pytanie o imię psiny. Na hasło "Harry"
                koleżanka orzekła - "takie poważne dla psa"... Na co mój małzonek zaoponował -
                "poważnie to Harold" :)

Pozdrawiam
                Małgośka

PS. A z Lejki to nie wiem czy psina będzie zadowolona... szczenięce lata miną
                i się będzie potem wstydziła :)

• dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:47
                  goska35 napisała:

> Mój pies wabi się Harry

Moj szczurek wabi sie Harry !! (to od Potera)
              • olus_stad Re: Prezenty 27.12.03, 14:27
                To moze jak ona taka, to moze nazwac ja Psikus?

Pozdrawiam
                • servus_lca Re: Prezenty 27.12.03, 18:21
                  A może nazwać ją uwaga, albo złodziej:) Przynajmniej miałabys ubaw wołając ją:)
                  • ella27 Re: Prezenty 27.12.03, 18:23
                    a może Tradycja :)
                    • servus_lca Re: Prezenty 27.12.03, 21:26
                      ella27 napisała:

> a może Tradycja :)

tradycja to jak porwą Ci furmankę to muszą oddać samolot, czy jakoś tak, ale
                      przypomnę sobie w nowy rok o 10 na jedynce będzie Miś:)
                • aska_lca Re: Prezenty 27.12.03, 19:28
                  Psinka juz ma imie :)Podczas czytania roznych imion przy jednym zaczela
                  szczekac.Uznalismy, ze to jej sie spodobalo;) Jej imie to....Majka :)
                  • swek1 Re: Prezenty 28.12.03, 10:07
                    A na drugie ? ;)))
                    • aska_lca Re: Prezenty 28.12.03, 10:17
                      A na drugie - rozrabiara ;)
                      • swek1 Re: Prezenty 28.12.03, 10:23
                        Majka Rozrabiara, hm... fajnego masz psa! Pozdrawiam.
                        • jedynataka Re: Prezenty 29.12.03, 12:26
                          :) miala byc dyskusja o prezentach, a zrobila sie dyskusja o imionach...
                          ('a propos: uwazam, ze Majka to swietne imie dla pieska)
                          to ja sie pochwale co dostalam. 3 plyty, o ktorych marzylam od bardzo dawna,
                          ksiazeczke (Mikolajka na wkacjach w orginale) duzo pachnacej kawy i filizanke,
                          dwie pary spodni.
                          A tak na prawde wole dawac prezenty niz dostawac, wlasnie dlatego pieniadze
                          przed swietami to jest co, co mi najszybciej znika :)

pozdrawiam
                          • swek1 Re: Prezenty 29.12.03, 12:32
                            Tyle rzeczy! Chyba musiałaś być grzeczną dziewczynką. Ja dostałem zestaw
                            bielizny i taki komplecik majsterkowicza do prac domowych. Obyło się bez
                            rózgi ;)) Pozdrawiam.
                          • olus_stad Re: Prezenty 29.12.03, 15:08
                            Jaaaaa, ale super!!! Dostalas Mikolajka!! Przeciez to jedna z najlepszych ksiazek jakie w zyciu czytalem, a na pewno pierwsza! Im wiecej razy przeczytalem, tym wiecej niuansikow mi sie ukazywalo (moze dlatego, ze sie starzalem przy okazji). I do tego te rysunki (Sempe? Goscinny? moze obaj), po prostu ekstraklasa. Jak tylko dorobie sie dzieci to od razu im komplet Mikolajkow zafunduje:)

Pozdrawiam
                            • jedynataka Re: Prezenty 29.12.03, 15:20
                              Na Mikolajku genialnie uczy sie francuskiego, prostota jezyka i ten genialny
                              humor... zapomina sie, ze sie czyta ksiazke w obcym jezyku

a czytales moze hiszpanska wersje Mikolajaka tzn Mateuszka? mnie sie bardzo
                              podoba, polecam
                              • olus_stad Re: Prezenty 30.12.03, 12:08
                                Mateuszek? To to samo co Mikolajek tylko w jezyku hiszpanskim? Czy moze cos podobnego?

Pozdrawiam
                                • jedynataka Re: Prezenty 30.12.03, 15:42
                                  Jesli chodzi o Mateuszka, to z francuska wersja laczy go podmiot, czyli maly
                                  chlopiec opowiadajacy o swoich przygodach i ten sam typ humoru, czyta sie
                                  bardzo przyjemnie, polecam :)

jesli chodzi o dawanie prezentow, to tez mi sie ich udalo troche dac w tym
                                  roku, co roku dochodze do wniosku, ze najsmutniej by bylo gdybym nie miala
                                  ochoty nikomu dac niczego, na szczescie jeszcze nigdy tak nie bylo i zawsze
                                  zaluje, ze nie moge dac gwiazdki z nieba :-)
                          • dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:59
                            jedynataka napisała:

> to ja sie pochwale co dostalam. 3 plyty, o ktorych marzylam od bardzo dawna,

Ja tez dostalam 3 plyty ! Co prawda nie marzylam o nich,ale i tak sie ciesze.
                            Sa to plyty G.Michaela,Duram Duran i Beaty.

> ksiazeczke (Mikolajka na wkacjach w orginale) duzo pachnacej kawy i
                            filizanke,
                            > dwie pary spodni.

Mikolajek !! Uwielbiam,a tak dawno juz nie czytalam :( Pedze dzis do biblioteki
                            i bede miec super lekture przy drinku w sylwestrowa noc.

> A tak na prawde wole dawac prezenty niz dostawac, wlasnie dlatego pieniadze
                            > przed swietami to jest co, co mi najszybciej znika :)

Ja tez uwielbiam dawac prezenty.Mezowi dalam swietna plyte Sary
                            Brightman.Wlasciwie to prezent dla nas,bo ja jej tez lubie posluchac.
                            Pod choinka znalazlam jeszcze jakies pachnidla(akurat nie moj
                            zapach),kapcie,czekoladki(mialam sie odchudzac!),pieknie pachnaca sol do
                            kapieli,ksiazke,herbate czerwona(to na odchudzanie ),ramke do zdjecia i to
                            chyba wszystko.I tak sporo.Ja troche tez dalam :) Mezowi oprocz tej plyty
                            zrobilam koszulke.Tzn naprasowanke na koszulke z naszymi gebusiami i
                            napisem "Kochamy cie tatusiu).Rodzicom zrobilam piekny kalendarz ze zdjeciami
                            moich dzieci,no i dzieciom zabawki itp.
                  • dethy Re: Prezenty 30.12.03, 12:50
                    aska_lca napisała:

Jej imie to....Majka :)

Hmmm,to tak jak dziewczyna mojego brata...Dziewczyna jest oczywiscie rasy homo
                    sapiens....
                    • swek1 Re: Prezenty 30.12.03, 12:54
                      ;)))wszystkie imiona w rodzinie zostaja. Pozdrawiam.
                    • aska_lca Re: Prezenty 30.12.03, 12:57
                      A moja Majka już rozgląda się za...Guciem ;)
                      • swek1 Re: Prezenty 30.12.03, 12:59
                        Te Kobiety.... ;)))
                      • dethy Re: Prezenty 30.12.03, 13:00
                        aska_lca napisała:

> A moja Majka już rozgląda się za...Guciem ;)

ponoc psy upodabniaja sie do swego wlasciciela/ki ;)
                        • swek1 Re: Prezenty 30.12.03, 13:07
                          He he pewnie, szkoda, że nie widzę waszych zwierzątek od razu bym wiedział, z
                          kim mam na forum do czynienia. ;)))
                          Pozdrawiam.
                        • aska_lca Re: Prezenty 30.12.03, 13:08
                          Hmmmm uparta jest jak ja ale...ja nie gryze tak jak ona nooo i nie szukam
                          Gucia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka