IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:39
Siema.
Jak sie czujecie w krainie totalnego debilizmu?
Buhahaha.
Jabadaba-du.
Siemka Pajace.
Popolitykujemy?
A może w piłekę z kadrą narodową pogramy?
Albo może jakąś składeczka na pomniczek Johana II, stocznie,
odwierty geotermalne, albo na flachę jakiegoś czachojeba machniemy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rąbnięta Re: Akuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 15:53
      Doskonale cie rozumiem ....... Jakos tak ta Twoja wypowiedz
      jest mi bliska......To kiedy?
      • Gość: kolekcjoner Re: Akuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 10:54
        Kupię krzesło brukselskie (opuszczone przez Naszego Prezydenta).
    • saruchinka Re: Akuku 18.10.08, 19:35
      Siemaneczko z miłom henciom porżne w pilke nożnom!! A sprawdzaleś czy mikołaj
      wylondował na twoim czachojebnientym wzgorzu przeznaczenia. jezeli nie to juz
      kurna sie go nie podziewaj i nie przyodziewaj bo nie lubi ubranych... nooo hyba
      ze w majdki jadalne aaaaa noooo bananowe i nie czasem nowe tylko uzywane aaaa
      tak moze ze 3 razy ne wiencej. paplanina paplanina a komus tu slina z dupy
      zagina na twarz Lenina hahahahaha. Oj czarodzieju krolik ci spindala a ty nadal
      w kapelusz zaglondasz i nie wiesz jak pszy tym wyglondasz./ moze cos ci sie
      pokrecilo albo i wykrencilo na kogos nielaske hmmmm dziwne ale czuje tu ludzi a
      moze oni tylko ludzi udajom i se spewaja jak mlode harty na konkursie miss from
      amerci. Ach to takie wzruszajonce te laleczki z pieknym sztucznym usmiechem
      lojojoj ulalala. a nasza klasa to niewypal i sie nibyludzie chwalom i se foty
      rombiom i se dupy pokazuja.m ja jus kurna widze gorne dupska tych dziewuszysk co
      im znajomi komentarze z cukierniczki sypia bez opamientania a oneeee potem
      rosnom i rosnom i nie przestaje i takie emocjonalne niedoroby sie rodza na
      drozdzach innych ojojo. hm a wy se to przeczytacie i nic ani nic nie zakumacie
      bo moze o cos mnie podejrzewacie a na nic podstaw nie macie i kurna pamietajcie
      ze mikolajowi sie nie sciaga gacie. on i tak caly swoj time jest nakutaszony na
      renifery... chwała B.....usiowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka