Gość: Fasol
IP: *.chello.pl
18.12.08, 12:49
Witam!
Chciałbym podzielić się ze wszystkimi informacją na temat usługi "wykonanej" w warsztacie samochodowym w podwórku przy ulicy Limanowskiego o nazwie CAR DRIVER. Mechanicy robili jedną rzecz a zepsuli drugą i umywają od tego ręce. Ja nie wiedząc o uszkodzeniu zapłaciłem mechanikowi za usługę. Po kilku godzinach zorientowałem się że dane urządzenie nie działa i wróciłem ze samochodem do w/w warsztatu, niestety mechanicy wyparli się iż to oni mogliby uszkodzić auto.Naciągnięto mnie na dodatkowe koszty związane z naprawą i na niepotrzebne nerwy. Po wizycie w pożądnym warsztacie okazało się ,że to była nieprawidlowo wpięta kostka instalacji elektrycznej i dowiedziałem się że ta usługa w innym warsztacie byłaby o wiele szybciej i taniej wykonana ponieważ panowie z warsztatu przy ulicy Limanowskiego porozbierali i zdemontowali wiele niepotrzebnych rzeczy co się przekłada na cenę usługi(usługa trwała jakieś 4 godziny i samochód wyjechał z warsztatu niesprawny).W normalnym trwało to jakieś 12minut.Panowie zacznijcie naprawiać stare obuwie i nie wpierajcie klientom, że znacie się na rzeczy!!!