Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy

IP: *.chello.pl 18.12.08, 12:49
Witam!
Chciałbym podzielić się ze wszystkimi informacją na temat usługi "wykonanej" w warsztacie samochodowym w podwórku przy ulicy Limanowskiego o nazwie CAR DRIVER. Mechanicy robili jedną rzecz a zepsuli drugą i umywają od tego ręce. Ja nie wiedząc o uszkodzeniu zapłaciłem mechanikowi za usługę. Po kilku godzinach zorientowałem się że dane urządzenie nie działa i wróciłem ze samochodem do w/w warsztatu, niestety mechanicy wyparli się iż to oni mogliby uszkodzić auto.Naciągnięto mnie na dodatkowe koszty związane z naprawą i na niepotrzebne nerwy. Po wizycie w pożądnym warsztacie okazało się ,że to była nieprawidlowo wpięta kostka instalacji elektrycznej i dowiedziałem się że ta usługa w innym warsztacie byłaby o wiele szybciej i taniej wykonana ponieważ panowie z warsztatu przy ulicy Limanowskiego porozbierali i zdemontowali wiele niepotrzebnych rzeczy co się przekłada na cenę usługi(usługa trwała jakieś 4 godziny i samochód wyjechał z warsztatu niesprawny).W normalnym trwało to jakieś 12minut.Panowie zacznijcie naprawiać stare obuwie i nie wpierajcie klientom, że znacie się na rzeczy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fasolka Re: Warsztat samochodowy IP: *.chello.pl 18.12.08, 12:56
      fujaro!!!!!!
      nie szukaj następnym razem najtańszego warsztatu w mieście.
      • Gość: fasol Re: Warsztat samochodowy IP: *.chello.pl 18.12.08, 13:05
        O to chodzi że to jeden z droższych, z tego wynika!
    • Gość: kibic Re: Warsztat samochodowy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.08, 17:34
      To nie tak, firma ta zajmuje się przygotowywaniem aut do sportu, tak można się
      domyślić wchodząc na ich stronę - niestety nie ma treści, ale jest adres czyli
      to oni (www.cardrive.cba.pl) A wiecie jak to jest z takimi autami do sportu
      najpierw trzeba rozebrać wszystko wzmocnić, zamontować klatkę bezpieczeństwa (z
      tego co wiem to jest ich specjalizacja) po składać i OGNIA ! Więc co się Fasol
      dziwisz. Skoro zdemontowali trochę niepotrzebnych części to pewnie odchudzić Ci
      chcieli samochód, ale sam piszesz że tylko wtyczkę zamienili (przecież to się
      zdarza) i prawdę mówili bo niczego nie zepsuli :P A Ty się słuchaj innych
      mechaników to wyjdziesz jak Zabłocki ... przecież to ich konkurencja to co mieli
      Ci powiedzieć: że tamten serwis jest w porządku tylko wtyczkę zamienili, co może
      się zdarzyć każdemu. Oczywiście nie to żebym polecał ten warsztat, bo nigdy tam
      nic nie robiłem, no ale zaraz żeby buty naprawiali i to stare ? :))))))))
      • Gość: KLIENT Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 20:56
        skoro tak sie znają na przygotowaniu samochodów rajdowych to tym
        bardziej powinny znać się na cywilkach!!! niestety z mojej wiedzy i
        doświadczenia wynika, że ani na jednym anni na drugim sie nie znaja
        !!
      • Gość: klient Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 21:00
        mało tego, żeby coś rozebrać trzeba umieć potem to złożyć i to im
        nie wychodzi!!! to również wiem z doświadczenia
    • Gość: ziomal Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:58
      Ja tam naprawiam auto od dwuch lat i nigdy mi sie nie zdarzyło zeby
      mi cos zle zrobili zawsze jestem zadowolony ale zawsze znajdzie sie
      jakis niezadowolony klient i o pierdoły pewnie nawet wymyslone psuje
      komus dobre imie ale tak to juz jest
    • Gość: poszkodowany Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.09, 22:02
      Stary, miałem to samo.
      Zostawiłem wczoraj Opla Calibre na 17 etabeta, a dzisiaj odebralem auto na
      kołpakach z ałszan.

Szczerze nie polecam tego serwisu. Masz rację.
      • Gość: ziomal Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:18

jak ci zginely kola to podjedz do nich chetnie ci oddadza pieniadze
        jeszcze rekompensate dostaniesz nie krepuj sie .a nie głupoty
        wypisujesz .
    • Gość: klient Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 20:53
      Witam,
      ja również miałam problemy z tym warsztatem. Samochód nie został
      naprawiony a za usług trzeba było zapłacić normalnie. Dodtakowo
      samochód został spisany na straty przez mechaników z ulicy
      limanowskiego. Naszczęscie został odratowany w innym warsztacie za
      wiele mniej pięniążków. Mechaników oceniam za niekompetnych i NIE
      POLECAM NIKOMU
      • Gość: on Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.09, 20:07
        Może napisz w którym warsztacie reanimowali auto,przyda się innym
        • Gość: stach Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 02:02
          Dokładnie, jednemu zrobią ok a z drugiego zedrą jak ze szmaty ... : Nie polecam
          Lachonicza . Jak zakład prowadził stary było ok, ale teraz rządzi tam jakiś
          młody brzydki gó...arz, cwany i wyrafinowany.
    • Gość: gość Re: Warsztat samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 20:50
      A ja u nich naprawiałem citroena i uważam, ze zrobili super.
      • Gość: xxx Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.09, 23:15
        Tak a ja oddałem auto, przyjeżdzam odebrać, a auta nie ma i mówią,
        że nie przywoziłem im żadnego auta do naprawy ;) Śmiechu warte co
        wypisujecie, podaj mi nazwę warsztatu w Wałbrzychu co nie zdażają
        różnego typu wpadki? Nie ma takiego na każdym coś zawsze się zdarza,
        tylko albo często, albo sporadycznie.
    • 1-buc Wszędzie się to badziewie reklamuje 16.12.14, 21:24
      SPAM z firmy krzak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka