Gość: marzycielka IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:00 chcę sie zakochać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inny marzyciel Re: chcę sie zakochać IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:11 nie tylko ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: chcę sie zakochać IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 18:13 Widzę,że nie jestem tu osamotniona pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: chcę sie zakochać IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 19:50 a ja gorąco! Jakieś dane gabarytowe, może jestes za Malutka albo siostra Słonia i gdzie sie z Tobą schować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: chcę sie zakochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:19 dołączam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: chcę sie zakochać IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.09, 20:23 to chyba wszyscy szukaja tego samego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: chcę sie zakochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:50 Ciekawe, ja nie miałem takiego dylematu, zakochałem się już 30 lat temu, samo "przyszło" i dalej kocham tę samą kobietę - moją Żonę. W internecie raczej nie znajdziesz swojej drugiej połowy, tej na całe życie. Pozdrawiam i życzę takiego szczęścia jakie ja miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: chcę sie zakochać IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 04:37 Szczęściarz z Ciebie Mat 30 lat no,no łady kawał czasu i to razem Wiem że w internecie raczej tu nie znajdę ale czasem.... Teraz trudno znależc kogoś naprawdę wartościowego,"normalnego" dotyczy do kobiet jak i męszczyzn Znajomi mówią,że fajna ze mnie kobietka ale cóż chyba nie mam szczęścia do facetów.... może dlatego,że z domu do pracy z pracy do domu i tak wkółko ale chociaż popisać możemy... Pozdrawiam cieplutko Ciebie i wszystkich szukających szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: chcę sie zakochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:56 A ja mam dylemat. Kocham dwie kobiety a one mnie :) I co z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: chcę sie zakochać IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 21:18 Tak trzymać! Szczęściarz! Chyba film nakręce o Tobie! Pokazesz jakąś konną jazde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: chcę sie zakochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:24 > Tak trzymać! Szczęściarz! > Chyba film nakręce o Tobie! > Pokazesz jakąś konną jazde? Konie brykły i nie ma :):) Odpowiedz Link Zgłoś