Gość: koza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 20:59 Mam wolne auto dostawcze od poniedziałku do piątku. Szukam kierowcy z prawem jazdy kat"B", najlepiej rencisty lub emeryta, który chce sobie dorobić w firmie kurierskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 28.01.09, 21:02 a praca nie dla emeryta i rencisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:10 Pieniędzy z tego nie ma zbyt wiele i nie wiem czy będzie się opłacało młodemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.41.176.161.sub.mbb.three.co.uk 28.01.09, 21:25 Emeryt i rencista nie mają netu, więc tu ich nie znajdziesz, a swoją drogą jeśli to nie prowokacja, to podaj warunki finansowe i kontakt do siebie, no chyba że oczekujesz że chętni do roboty sami sypną swoimi mailami, a ty jak w ulęgałkach. A możeś ty łajtsoksbyznesmen... Odpowiedz Link Zgłoś
danus8 Re: Będę miał pracę dla kierowcy 28.01.09, 21:53 także prosiłbym o jakieś doadtkowe informacje!? czas pracy, płaca itp. no i kontakt do firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:13 Czy ten koza to mysli ze rencista czy emeryt to juz kasy nie potrzebuje!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:37 wlasnie jak pieniazki i czy na czarno da sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:41 daj chociaz maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do gringo IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:38 Wielką pomyłką z Twojej strony jest twierdzenie,że rencista,czy emeryt nie posiada neta.Ja i dużo moich znajomych jesteśmy właśnie w tej kategorii"nierobów na rentach i emeryturach".Buszowanie po kompie to nasza rozrywka.Pozdrawiam wszystkich emerytowanych(i nie tylko)internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Ewy IP: *.wlb.vectranet.pl 29.01.09, 18:46 dzieciom się wydaje,że rencista i emeryt to zgrzybiałe staruszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do. . . IP: *.centertel.pl 29.01.09, 19:07 Masz rację.Chociaż jestem babcią i rencistką,to jeszcze do tańca i do"różańca".To stwierdzenie mojego syna i mojej 12-letniej wnusi.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:51 W tytule jest napisane " będę miał pracę......", nie " mam pracę" Obecnie jestem w trakcie załatwiania sprawy, nie wiem ile będzie można zarobić, nie nastawiałbym się jednak na zbyt wiele. Stawki nie są zbyt duże, po opłaceniu kosztów musi mi też trochę zostać. Jak już będę znał konkrety to napiszę w tym wątku. Na razie chciałem się zorientować czy jest jakieś zainteresowanie ofertą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi kierowca-rencista IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:27 Jestem zainteresowany Pana ofertą pracy.Spełniam warunki przedstawione przez Pana.Mam dużo wolnego czasu,jestem do dyspozycji.Dlaczego ktoś twierdzi,że emeryt czy rencista nie ma w domu komputera i dostępu do internetu?Błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona kobieta-kierowca IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:52 A czy może to być kobieta?Proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:36 też byłbym zainteresowany ale w godzinach popołudniowych :) czekam na jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 29.01.09, 21:08 jestem rencista mam 48 lat i prawo jazdy od 30 lat .Jestem zainteresowany daj jakies info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 30.01.09, 00:34 A ja mam 50 lat i prawko od 22 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 01:11 No i co z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rama Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.09, 09:04 jak co z tego? trzeba odkurzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 21:41 aby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:59 Nie czepiajcie sie i to jest poważne. Kasa nie jest duza w tej branży, dlaczego emeryta renciste, bo pracy nie jest duzo jeśli chodzi o to ogłoszenie to dla takich osob w/w praca idealna :) P.S. Nie to abym dyskryminował kobiety, ale to cieżka praca , zwłaszcza jak sie trafia duża i cięzka paka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Poważnie zainteresowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 23:09 mam 19 lat i chetnie sie podejme. kasa sie przyda. zaznaczam ze do szkoly chodze jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grygoryj Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 12.02.09, 23:09 mam 84lata jestem głuchy ,ślepy ,kulawy i garbaty ,mam prawo jazdy i jestem zainteresowany ..zapomniałem czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristo Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 02:57 Jeśli to jeszcze aktualne to zgłaszam akces. 39 lat i doświadczenie 20 lat za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś