Dodaj do ulubionych

Będę miał pracę dla kierowcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 20:59
Mam wolne auto dostawcze od poniedziałku do piątku. Szukam kierowcy z prawem
jazdy kat"B", najlepiej rencisty lub emeryta, który chce sobie dorobić w
firmie kurierskiej.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 28.01.09, 21:02
      a praca nie dla emeryta i rencisty?
      • Gość: koza Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:10
        Pieniędzy z tego nie ma zbyt wiele i nie wiem czy będzie się opłacało młodemu
        człowiekowi.
    • Gość: gringo Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.41.176.161.sub.mbb.three.co.uk 28.01.09, 21:25
      Emeryt i rencista nie mają netu, więc tu ich nie znajdziesz, a swoją
      drogą jeśli to nie prowokacja, to podaj warunki finansowe i kontakt
      do siebie, no chyba że oczekujesz że chętni do roboty sami sypną
      swoimi mailami, a ty jak w ulęgałkach.
      A możeś ty łajtsoksbyznesmen...
      • danus8 Re: Będę miał pracę dla kierowcy 28.01.09, 21:53
        także prosiłbym o jakieś doadtkowe informacje!? czas pracy, płaca
        itp. no i kontakt do firmy?
        • Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:13
          Czy ten koza to mysli ze rencista czy emeryt to juz kasy nie
          potrzebuje!?
          • Gość: xyz Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:37
            wlasnie jak pieniazki i czy na czarno da sie.
            • Gość: xyz Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:41
              daj chociaz maila
      • Gość: ewa do gringo IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:38
        Wielką pomyłką z Twojej strony jest twierdzenie,że rencista,czy emeryt nie
        posiada neta.Ja i dużo moich znajomych jesteśmy właśnie w tej kategorii"nierobów
        na rentach i emeryturach".Buszowanie po kompie to nasza rozrywka.Pozdrawiam
        wszystkich emerytowanych(i nie tylko)internautów.
        • Gość: ... Re: do Ewy IP: *.wlb.vectranet.pl 29.01.09, 18:46
          dzieciom się wydaje,że rencista i emeryt to zgrzybiałe staruszki
          • Gość: ewa do. . . IP: *.centertel.pl 29.01.09, 19:07
            Masz rację.Chociaż jestem babcią i rencistką,to jeszcze do tańca i
            do"różańca".To stwierdzenie mojego syna i mojej 12-letniej wnusi.Pozdrawiam!
    • Gość: koza Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:51
      W tytule jest napisane " będę miał pracę......", nie " mam pracę"

Obecnie jestem w trakcie załatwiania sprawy, nie wiem ile będzie można zarobić,
      nie nastawiałbym się jednak na zbyt wiele. Stawki nie są zbyt duże, po opłaceniu
      kosztów musi mi też trochę zostać. Jak już będę znał konkrety to napiszę w tym
      wątku. Na razie chciałem się zorientować czy jest jakieś zainteresowanie ofertą.

Pozdrawiam.
    • Gość: edi kierowca-rencista IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:27
      Jestem zainteresowany Pana ofertą pracy.Spełniam warunki przedstawione przez
      Pana.Mam dużo wolnego czasu,jestem do dyspozycji.Dlaczego ktoś twierdzi,że
      emeryt czy rencista nie ma w domu komputera i dostępu do internetu?Błąd!
    • Gość: ona kobieta-kierowca IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:52
      A czy może to być kobieta?Proszę o jakieś namiary.
    • Gość: zainteresowany Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:36
      też byłbym zainteresowany ale w godzinach popołudniowych :) czekam na jakieś info.
    • Gość: zbyszek Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 29.01.09, 21:08
      jestem rencista mam 48 lat i prawo jazdy od 30 lat .Jestem
      zainteresowany daj jakies info
      • Gość: Kobieta Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 30.01.09, 00:34

A ja mam 50 lat i prawko od 22 lat.
        • Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 01:11
          No i co z tego!
          • Gość: rama Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.09, 09:04
            jak co z tego? trzeba odkurzyć
            • Gość: ... Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 21:41
              aby tak dalej
    • Gość: motyl Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:59
      Nie czepiajcie sie i to jest poważne. Kasa nie jest duza w tej branży, dlaczego
      emeryta renciste, bo pracy nie jest duzo jeśli chodzi o to ogłoszenie to dla
      takich osob w/w praca idealna :) P.S. Nie to abym dyskryminował kobiety, ale to
      cieżka praca , zwłaszcza jak sie trafia duża i cięzka paka ;)
      • Gość: aaa Poważnie zainteresowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 23:09
        mam 19 lat i chetnie sie podejme. kasa sie przyda. zaznaczam ze do szkoly chodze
        jeszcze...
    • Gość: grygoryj Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.chello.pl 12.02.09, 23:09
      mam 84lata jestem głuchy ,ślepy ,kulawy i garbaty ,mam prawo jazdy i jestem
      zainteresowany ..zapomniałem czym
    • Gość: cristo Re: Będę miał pracę dla kierowcy IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 02:57
      Jeśli to jeszcze aktualne to zgłaszam akces. 39 lat i doświadczenie 20 lat za
      kółkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka