Dodaj do ulubionych

dług straciłam prace

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:24
straciłam prace ,pomóżcie mi spłacic providenta zostało mi 1400 zł
ORAZ ZNALESC PRACE ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: uka Re: dług straciłam prace IP: *.sattom.pl 31.01.09, 20:23
      co umiesz
      • Gość: beta Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:41
        np.opieka nad dziecmi - mam z dziecmi doskonały kontakt-
        [udokumętowaną opiekę nad dzieckiem specjalnej troski ] oraz
        ludzmi starszymi,przy których należało robic najbardziej
        higieniczne rzeczy ...
        • ice76 Re: dług straciłam prace 31.01.09, 22:17
          No to chyba powinnaś kierować się w stronę Niemiec. Opieka nad osobami
          starszymi. W Wałbrzychu raczej ciężko będzie cokolwiek znaleźć...
          • Gość: alien Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 23:24
            Zgadzam się z ace76 chociaż go nie lubię za swe posty.Spróbuj w opiece
            paliatywnej przy dawnym szp.górniczym.
        • Gość: kim Re: dług straciłam prace IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.09, 08:06
          widzę, że to ty wymagasz specjalnej troski
    • Gość: PABLO Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 08:03
      Dziewczyno kredyt w tej firmie ? Oni są lichwiarzami !!! Trzymam za Ciebie
      kciuki, oby Ci się udało.
    • Gość: kola Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 18:49
      Szukasz pracy ? spróbuj w Providencie, chyba cię cenią skoro pożyczyli ci kasę.
      • Gość: kat Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 18:53
        hahaha tam to ostatnim desperatom kase pozyczaja, niezbyt dobrze
        swiadczy o autorce postu fakt, ze zadluzya sie w takiej firmie. Ale
        powodzenia zycze, pare dni temu byl tu post, ktos poszukiwal
        opiekunki dla dziecka.
        • Gość: do beaty Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:31
          paniusiu nie zapędziłaś się??? tutaj co drugi już nie ma pracy od tamtego roku
          ,provident to sznur na szyje oddaje się jeszcze raz tyle co się pożyczyło.
          • Gość: gość Re: dług straciłam prace IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:02
            Sorry ale ja Cię wcale nie żałuje jak pożyczałaś to nie wiedziałaś
            że trzeba oddać ? przecież podpisałać umowę ze złodziejami
    • Gość: Grzegorz Re: dług straciłam prace IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 08:19
      Witam, mam dla was propozycje dobrej pracy.
      Przy stosunkowo malych nakladach czasu mozna zarobic niezla kase !

zainteresowani prosze pisac na maila: mcgregor7@gmail.com
    • Gość: ajajajajj Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:28
      www.pablik.pl/index.php/1071/provident-od-srodka-kulisy-dzialalnosci-firmy.html
    • ewa10-0 Re: dług straciłam prace 02.02.09, 10:50
      A w jaki sposób mamy pomóc Ci spłacić?Ty wzięłaś pożyczkę i to Twój problem ze
      spłatą.Wszyscy w obecnych czasach "jedziemy"na kredytach.Jeżeli już chcesz
      pomocy,to mogę Ci dać namiary na kogoś,kto załatwia legalną pracę w
      Niemczech.Nie bierze za to haraczu,bo to osoba zajmująca się rekrutacją osób do
      pracy przy opiekach.Zarobki od 800 do 1200 euro miesięcznie.Sama korzystałam z
      jego usługi,ale w tej chwili jestem po wypadku i nie mogę jechać.Jeżeli Ci to
      odpowiada,to odpowiedz na forum,a wtedy dam Ci te namiary.Pozdrawiam.
      • Gość: Grzegorz Re: dług straciłam prace IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 11:53
        Ja poprosze o te namiary na maila :)

mcgregor7@gmail.com
        • ewa10-0 do Grzegorza 02.02.09, 12:38
          Widzę,że Ty proponowałeś pracę naszej dziewczynie proszącą o pomoc w spłacie
          kredytu,oraz o poszukanie pracy.Nie wiem w jakim celu potrzebne Ci są te namiary
          na Niemcy.Może nam to wyjaśnisz na forum?Ja nie biorę pieniędzy za załatwianie
          pracy za granicą,ani za namiary,chociaż 6 lat temu,kiedy wyjeżdżałam po raz
          pierwszy musiałam jednej pośredniczce"suce"oddać całą miesięczną wypłatę,a potem
          co miesiąc płaciłam jej po 100 euro,bo inaczej straciłabym pracę.Takie są
          Polki,a i też trafiłam na Polaka,który do tej pory trudni się takim samym
          procederem.Nie przekonałeś mnie niestety,a namiary dostanie tylko ta
          dziewczyna,która naprawdę potrzebuje pomocy.Ja płaciłam,bo musiałam,ale w tej
          chwili nikt już na mnie nie zarobi.
          • Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 12:58
            Ty chyba nieco przewrazliwiona jestes na tym punkcie...
            Pytalem z ciekawosci, moze ciotce dam namiar, bo tez myslal o czym
            spodobnym.
            Ja jechalbym do Anglii robic rysunki techniczne, ale tam nawet za
            przykrecanie srobek w milej atmosferze placa wiecej niz za ta opieke
            w Niemczech.

Czy to wyjasnia moje powody pytania o kontakt ?? :)))
            • ewa10-0 Re: do Grzegorza 02.02.09, 13:23
              Czy jestem przewrażliwiona?Może i tak,ale mam powody.Nie nawidzę handlarzy
              pracą,którzy żerują na innych.Niech wezmą się za normalną pracę,a nie czekają
              tylko na to,żeby wyciągać rękę po łatwy pieniądz,bo mają jakieś tam kontakty za
              granicą,cieszą się każdą złapaną"sztuką",żeby ich obedrzeć ze skóry.Ci
              pośrednicy biorą od 200 do 400 euro od"łebka".Pozdrawiam.Namiary zaraz Ci wyślę.
              • Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 13:29
                No i teraz wszystko jest juz jasne :)
                Tez nie lubie takich ludzi jak ci opisani przez CIebie.

to co ja proponowalem naszej klezance, ktora zapoczatkowala watek to
                zupelnie co innego, legalnego i spokojnego na wlasny rachunek, nikt
                jej nic nie zabierze tylkl moze pomoc :)))
                • ewa10-0 Re: do Grzegorza 02.02.09, 14:40
                  Wysyłam Ci te namiary na e-maila,ale nie dochodzą,nie wiem dlaczego.Zwroty
                  pisane są po angielsku,a ja niestety nie znam angielskiego.Daj mi nr.gg to wyślę
                  te namiary.
                  • Gość: go Re: do Grzegorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 15:05
                    czy mogłabyś mi też podać te namiary? Od 6 m-cy szukam pracy i nic
                    będe wdzięczna gg 6717372
                  • Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 03.02.09, 08:31
                    nie wiem czemu CI nie dziala... moj mail dziala, bo dzis dostalem od
                    kogos innego maila - sprobuj dobre adres wpisac, lub na tego maila -
                    grzegorz-acn@wp.pl
                  • Gość: beta Re: do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:20
                    prosze podanie mi tych namiarów na tą prace mój e-maila
                    bkacprzak60wp.pl dzięki
                    • Gość: ewa10-0 Re: do ewy IP: *.centertel.pl 04.02.09, 11:45
                      Wysłałam Ci te namiary na bkacprzak6@wp.pl ,bo ten co podałaś na forum to jest
                      adres w kosmos.Jeżeli dotrze mój e-mail do Ciebie to proszę daj mi odpowiedz na
                      e-maila,albo podaj dobry swój adres.Pozdrawiam
    • Gość: Tomek Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 16:14
      Ni spłacaj pochodzą troszkę i dadzą Ci spokój.Nic Ci nie mogą zrobić
      znam wielu takich co wzieli grubszą kasę .
      • Gość: kat Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 17:13
        taa a za jakis czas odezwie sie kruk z odsetkami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka