Gość: beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:24 straciłam prace ,pomóżcie mi spłacic providenta zostało mi 1400 zł ORAZ ZNALESC PRACE ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:41 np.opieka nad dziecmi - mam z dziecmi doskonały kontakt- [udokumętowaną opiekę nad dzieckiem specjalnej troski ] oraz ludzmi starszymi,przy których należało robic najbardziej higieniczne rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: dług straciłam prace 31.01.09, 22:17 No to chyba powinnaś kierować się w stronę Niemiec. Opieka nad osobami starszymi. W Wałbrzychu raczej ciężko będzie cokolwiek znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 23:24 Zgadzam się z ace76 chociaż go nie lubię za swe posty.Spróbuj w opiece paliatywnej przy dawnym szp.górniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: dług straciłam prace IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.09, 08:06 widzę, że to ty wymagasz specjalnej troski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 08:03 Dziewczyno kredyt w tej firmie ? Oni są lichwiarzami !!! Trzymam za Ciebie kciuki, oby Ci się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 18:49 Szukasz pracy ? spróbuj w Providencie, chyba cię cenią skoro pożyczyli ci kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 18:53 hahaha tam to ostatnim desperatom kase pozyczaja, niezbyt dobrze swiadczy o autorce postu fakt, ze zadluzya sie w takiej firmie. Ale powodzenia zycze, pare dni temu byl tu post, ktos poszukiwal opiekunki dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beaty Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:31 paniusiu nie zapędziłaś się??? tutaj co drugi już nie ma pracy od tamtego roku ,provident to sznur na szyje oddaje się jeszcze raz tyle co się pożyczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dług straciłam prace IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:02 Sorry ale ja Cię wcale nie żałuje jak pożyczałaś to nie wiedziałaś że trzeba oddać ? przecież podpisałać umowę ze złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: dług straciłam prace IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 08:19 Witam, mam dla was propozycje dobrej pracy. Przy stosunkowo malych nakladach czasu mozna zarobic niezla kase ! zainteresowani prosze pisac na maila: mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajajj Re: dług straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:28 www.pablik.pl/index.php/1071/provident-od-srodka-kulisy-dzialalnosci-firmy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: dług straciłam prace 02.02.09, 10:50 A w jaki sposób mamy pomóc Ci spłacić?Ty wzięłaś pożyczkę i to Twój problem ze spłatą.Wszyscy w obecnych czasach "jedziemy"na kredytach.Jeżeli już chcesz pomocy,to mogę Ci dać namiary na kogoś,kto załatwia legalną pracę w Niemczech.Nie bierze za to haraczu,bo to osoba zajmująca się rekrutacją osób do pracy przy opiekach.Zarobki od 800 do 1200 euro miesięcznie.Sama korzystałam z jego usługi,ale w tej chwili jestem po wypadku i nie mogę jechać.Jeżeli Ci to odpowiada,to odpowiedz na forum,a wtedy dam Ci te namiary.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: dług straciłam prace IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 11:53 Ja poprosze o te namiary na maila :) mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do Grzegorza 02.02.09, 12:38 Widzę,że Ty proponowałeś pracę naszej dziewczynie proszącą o pomoc w spłacie kredytu,oraz o poszukanie pracy.Nie wiem w jakim celu potrzebne Ci są te namiary na Niemcy.Może nam to wyjaśnisz na forum?Ja nie biorę pieniędzy za załatwianie pracy za granicą,ani za namiary,chociaż 6 lat temu,kiedy wyjeżdżałam po raz pierwszy musiałam jednej pośredniczce"suce"oddać całą miesięczną wypłatę,a potem co miesiąc płaciłam jej po 100 euro,bo inaczej straciłabym pracę.Takie są Polki,a i też trafiłam na Polaka,który do tej pory trudni się takim samym procederem.Nie przekonałeś mnie niestety,a namiary dostanie tylko ta dziewczyna,która naprawdę potrzebuje pomocy.Ja płaciłam,bo musiałam,ale w tej chwili nikt już na mnie nie zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 12:58 Ty chyba nieco przewrazliwiona jestes na tym punkcie... Pytalem z ciekawosci, moze ciotce dam namiar, bo tez myslal o czym spodobnym. Ja jechalbym do Anglii robic rysunki techniczne, ale tam nawet za przykrecanie srobek w milej atmosferze placa wiecej niz za ta opieke w Niemczech. Czy to wyjasnia moje powody pytania o kontakt ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do Grzegorza 02.02.09, 13:23 Czy jestem przewrażliwiona?Może i tak,ale mam powody.Nie nawidzę handlarzy pracą,którzy żerują na innych.Niech wezmą się za normalną pracę,a nie czekają tylko na to,żeby wyciągać rękę po łatwy pieniądz,bo mają jakieś tam kontakty za granicą,cieszą się każdą złapaną"sztuką",żeby ich obedrzeć ze skóry.Ci pośrednicy biorą od 200 do 400 euro od"łebka".Pozdrawiam.Namiary zaraz Ci wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 02.02.09, 13:29 No i teraz wszystko jest juz jasne :) Tez nie lubie takich ludzi jak ci opisani przez CIebie. to co ja proponowalem naszej klezance, ktora zapoczatkowala watek to zupelnie co innego, legalnego i spokojnego na wlasny rachunek, nikt jej nic nie zabierze tylkl moze pomoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do Grzegorza 02.02.09, 14:40 Wysyłam Ci te namiary na e-maila,ale nie dochodzą,nie wiem dlaczego.Zwroty pisane są po angielsku,a ja niestety nie znam angielskiego.Daj mi nr.gg to wyślę te namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: do Grzegorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 15:05 czy mogłabyś mi też podać te namiary? Od 6 m-cy szukam pracy i nic będe wdzięczna gg 6717372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: do Grzegorza IP: *.gazownia.pl 03.02.09, 08:31 nie wiem czemu CI nie dziala... moj mail dziala, bo dzis dostalem od kogos innego maila - sprobuj dobre adres wpisac, lub na tego maila - grzegorz-acn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:20 prosze podanie mi tych namiarów na tą prace mój e-maila bkacprzak60wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa10-0 Re: do ewy IP: *.centertel.pl 04.02.09, 11:45 Wysłałam Ci te namiary na bkacprzak6@wp.pl ,bo ten co podałaś na forum to jest adres w kosmos.Jeżeli dotrze mój e-mail do Ciebie to proszę daj mi odpowiedz na e-maila,albo podaj dobry swój adres.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 16:14 Ni spłacaj pochodzą troszkę i dadzą Ci spokój.Nic Ci nie mogą zrobić znam wielu takich co wzieli grubszą kasę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: dług straciłam prace IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 17:13 taa a za jakis czas odezwie sie kruk z odsetkami Odpowiedz Link Zgłoś