Dodaj do ulubionych

Pub Joker na Piaskowej gorze

IP: 78.133.207.* 04.02.09, 21:35
Witam,chcialbym sie dowiedziec co myslicie o pubie Joker na piaskach?troche
sie tam zmienilo odkad bylem tam ostanio.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.09, 21:38
      Wygląda na to że Pan redaktor dostał chyba jakąś kasę na promocję.
      • Gość: rafal Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 04.02.09, 21:43
        Nie wiem o co Ci chodzi kolego,jestem po prostu ciekaw jak tam jest w
        wekeendy,nie bylem tak z poltora roku.
      • Gość: farmazonik1 Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:50
        Lokal spoko,barmani robią dobre drinki,klimat i muza celująca! Jesli chodzi o
        barmanów ,to widziałem jak po zakrętach jeździli na hamulcu ręcznym i scigali
        sie po piaskowej swoimi autami. LUDZIE CHCĄ ŻYĆ!! opanujcie się
    • Gość: Pijaczek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 03:40
      Syf brud i smrod. A do piwa dodaja paste bhp zeby pianka byla. Nie polecam.
      • Gość: Madziek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 08:39
        >czemu mówicie ze Syf i smrod. mi sie tam podoba, mam 16lat i żadko chodze po
        pabach ,to jedyne miejsce gdzie moge sie napić piwka i posłuchac radia. całuski:*
        • Gość: ???????????? Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.166.* 28.02.09, 23:24
          No to jak masz 16 lat to właśnie świadczy o tym pseudo pubie że ci dziecko piwo
          sprzedają bez pokazania dowodu!!!Porażka!!!!Czas coś zrobić żeby dzieci nie piły
          piwa ze względu na swój wygląd,bo się wymalujecie,wystroicie i wyglądacie na 23
          lata a potem.....szkoda słów co się dzieje z wami dzieciaki!!!!!
          A radia to sobie możesz w domku posłuchać!
        • Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:21
          kochaniutka skoro to jedyne miejsce gdzie możesz posłuchać radia to wpadnij do
          mnie - zrobiliśmy zrzutę na "kaseciaka" dla ciebie!!!!
          a skoro masz 16 lat i sprzedają ci piwo.... barman powinien za to przysłowiowo
          "beknąć"
      • Gość: sie... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.152.147.229.dsl.dynamic.eranet.pl 01.06.09, 23:01
        ty sam jesteś jak BHP robiony bezpiecznie aby nic się nie stało
    • Gość: M. Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 05.02.09, 08:50
      Nie słuchaj tych bzdur! Trochę zminiona została częśc pubu położona
      w suterynie. Przeniesiono i wyremontowano toalety a na dole zrobiono
      ładną, choć niewielką salę. Jest czysto i schludnie. Tyko nie wiem
      jak długo jeszcze tak będzie zanim jakiś bezmózg tego nie zniszczy.
      • Gość: Rafał Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 05.02.09, 20:47
        slyszalem tez ze w k10 ( W11 jak co niektorzy mowia:)) ) jest spoko,chodz czasem
        za duzo osob tam wpuszczaja.przejde sie jutro po knajpach i zobacze.
      • Gość: xxxx Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 08.02.09, 22:14
        jezu ludzie jak mozecie mowic ze tam jest czysto i schludnie?? syf
        kila i mogila. nie idz tam przez kolejne poltrej roku nic nie
        stracisz
    • Gość: klient Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 23:37
      knajpa jak knajpa
      jeden barman wporzo
      drugi robi za modela przyjdzie w garniturze za 300 zł a chodzi i opowiada, że ma
      garnitur od armaniego. przynajmniej jest z kogo się pośmiać.
      • Gość: lola Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ibselektronics.pl 06.02.09, 07:56
        w sumie nie ma sie do czego przyczepić.jest w porządku.ale ogólnie
        to piaskowa wypada beznadziejnie w porównaniu np, z wrocławiem.knajp
        jak na lekarstwo a co dopiero mówić o baletach.tragedia
    • Gość: Adi Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 06.02.09, 20:22
      Patrząc na całe Piaski to chyba jedyne porządne miejsce, mające swój własny i
      niepowtarzalny klimat, w którym można spędzić dobrze czas ze znajomymi. Muzyka w
      porządku, piwo nie chrzczone (wiem co pisze :) ), obsługa bdb (ten barman od
      gajerów i niepotrafiący jeździć autem już nie pracuje :) ). Stara część dołu
      knajpy wyremontowana i w nowym klimacie, poczekajcie jednak jeszcze trochę
      czasu, remont "całego" dołu trwa i już wkrótce pojawi się nowa knajpa na mapie
      piaskowej (będą nawet nowe małe balety). Polecam gorąco nie tylko ze względu na
      to że jestem tam stałym bywalcem.
      • Gość: :(((((( Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.166.* 28.02.09, 23:39
        no litości!!!!!!Piwo nie chrzczone,jasne jak w każdej knajpie,a co do najlepszej
        knajpy na Piaskach jak to napisane to przemilczę,a o obsłudze nie wspomnę...no cóż
    • Gość: sara Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.sattom.pl 06.02.09, 21:08
      jak nie masz dużych wymagań to możesz śmiało iść-nie jest źle
      • Gość: ;) Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:46
        Joker jest jak dla mnie jedna z lepszych knajp w tym miescie. ceny nie sa z
        kosmosu, klimat fajny, muzyka tez na plus. dobre jest to ze dlugo otwarte (do 1
        nawet w tygodniu). po tym remoncie maja ogromnego plusa za toalete!
        • Gość: faurencjusz Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:17
          Joker sie nadaje na makulature,sami pozerzy i pozereczki tam przychodzą,nigdy
          nie ma papierosów na barze w sprzedaży i ten wysoki facio co za ladą sprzedaje
          jest nie miły.Kibelek fajny mają w lokalu ,przyznaje. Ale i tak chodze do
          kontrabandy bo fajny klimat tam jest
          • Gość: Agata Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.09, 11:34
            do faurencjusz.kontrabanda-kontrabuda raczej,chlopaku zastanow sie grubo co
            piszesz,to jest lokal nie majacy wogole klimatu tam to dopiero jest syf,smrod,i
            pijani barmani nieznajacy sie na niczym,nawed na muzie,puszcza jakies zjeban...
            rege i sa w 7 niebie.
            dziwi mnie czemu sanepid tego czegosc co niektorzy nazywaja knajpa nie zamknal
            jescze za ten syf w pseudo ubikacji bez dzrzwi czy za barem w zlewozmywaku i
            wokolo,albo policja za palenie zielska i handel dragami,co do baru to tragedia
            zero wyboru jakiego kolwiek lepszego alkoholu,chodziaz
            wcale sie nie dziwnie,bo w takiej melinie to i tak pije sie tylko piwo.bylam tam
            raz w piatek i odradzam wszystkim to miejsce,
            po godzinie 21 jak juz pseudo barmani sa zrobieni,nie zajmuja sie niczym co do
            nich nalezy,na stolikach brud,na sali narzygane,
            naplute,pelno kiepów i jeszcze jakis obrzygany koles spi w kacie.radze omijac ta
            knajpe duzym lukiem i nie sluchac ludzi ktorzy pisza ze to cos ma klimat,oni sa
            albo pijani albo nacpani i nie widza jak tam jest naprawde,bo dla nich to jest
            miejsce w ktorym mozna sie upic i zesikac w kąt lub pod bar.
            • Gość: ania Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.chello.pl 07.03.09, 17:51
              do agata z 09.02.nie wiem czym ci ktos zaszkodzil w kontrabandzie
              ale musial ostro zajsc ci za skore,skoro wypisujesz takie bzdury i
              nieprawde.ja widze to zupelnie inaczej.co do muzyki to chyba jedyne
              miejsce gdzie mozna posluchac czegos innego niz hitow radia eska czy
              discoalatechno.po drugie jesli trafilas w piatek akurat na jakas
              impreze tematyczna lub koncert no to wybacz ale trudno zapanowac nad
              ladem i porzadkiem.po trzecie nie widzialam tam a jestem dosc czesto
              zeby ktos handlowal dragami lub jaral jakies swinstwo.a Ty bylas raz
              i widzialas to wszystko.gratuluje wobrazni.co do obslugi to bardzo
              mili ludzie ktorzy wbrew temu co tu wypisujesz potrafia z kazdym
              pogadac.PIJANI?????nie wiem skad Ci sie biora takie bzdury.drzwi
              fakt byly wyrwane ale to po imprezie przez ktora przewinelo sie 200
              osob.szybko wstawione nowe. takze ja jak najbardziej polecam to
              miejsce nie tylko w wekendy ale i w tygodniu a Ty kolezanko nie klam
              bo to nie ladni.pozdrowienia.
    • Gość: Rafał Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 08.02.09, 20:14
      a wiec,bylem wczoraj w jokerze,przyszedlem dosc pozno i mialem maly problem ze
      znalezieniem miejsca,cala knajpa zapelniona byla.Bardzo fajnie tam zrobili na
      dole,szkoda ze cala knajpa nie jest tak wyremontowana,a te toalety to naprawde
      bardzo ladne zrobili,jak w jakims hotelu,co to muzy nie mam zastrzeżeń,obsluga
      mila i ok,a nie jak co nie ktorzy pisza ze jest zła,piwko zajebi....
      świeże,prosto z beczułki.ogólnie knajpka ma swój klimat i polecam ja wszystkim.
    • Gość: Bolo Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 18:34
      faktem jest że kibelek spoko
      • Gość: faurencjusz Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:48
        czyli Joker to fajna toaleta fajnie fajnie. ;/ Kontrabanda KSG rulezzz!!
        • Gość: ... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 21:10
          towarzystwo też
          • Gość: Justyna Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 16:46
            A mnie się tam podoba, mówcie sobie co chcecie, że syf i inne takie-to nie
            prawda.... jest spoko na tle reszty knajp w Wałbrzychu Joker wypada naprawde
            nieźle. Spoko klimat, muza też nie najgorsza, barmani wyluzowani, a nie jakieś
            sztywniaki z obrażonymi minami jak w innych pubach ,których nazw nie będe
            wymieniać:))) no i przede wszystkim ceny bardzo przystępne jak na wałbrzyskie
            warunki:))) polecam
            • Gość: agacia Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 17:30
              alez wymień nazwy wymień :) nie byłam w jockerze z rok..ale z tego
              co pamietam to był syf i pozerstwo... Wole inną knajpe na piaskowej
              i nie jest to żadna "ujarana" kontrabanda... Widze że wszyscy się
              podniecaja kiblem ..a co wy tam w kiblu pijecie że taka knajpa
              fajna:P? W każdnym razie Joker to nie klimat dla mnie i znajomych
              bym tam nie zaprosiła.
              • Gość: czanta Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 17:50
                no na piaskowej jest niewiele knajp ale jest takie powiedzenie nie
                wazne gdzie wazne z kim:) swoj droga w jockerze maja bardzo dobrego
                drinka nie pamietam nazwy ale z matrini naprawde smaczny:) no i jako
                jedna z niewielu knajp w walbrzychu maja sok imbirowy do piwka:)
              • Gość: Justyna Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 18:48
                do agaci. Mówie o knajpach typu Baracuda na piaskach albo o gościńcu czy pod wieżą w szczawnie gdzie panią się wydaje że łache robią że są w pracy i dupsko przy kominku grzeją a zanim podejdą przyjąć zamówienie mija 40 minut, albo Pani w rajstopach czy co to tam jest w Baracudzie ,która jest tak chamska i beszczelna że aż szkoda słów - a to jest chyba knajpa na piaskowej do której nie wstyd Ci znajomych zaprosić-hahaha:)))) błagam. A zresztą każdy ma swoje upodobania, a o gustach się nie dyskutuje. A ja Jokera i tak lubie i tak, a co do tych ubikacji to może niektórym nie przeszkadza że się załatwiają w obszczanej dziurze- to ich sprawa, ja wole ładne, pachnące toalety przynajmniej zarazki pod sufit nie skaczą.
                • Gość: ... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 20:08
                  Jak mogą skakać skoro ten mało komunikatywny i nieco zwieszony barman napie..ala
                  pół wieczora do nich za pośrednictwem jakiejś Doomopodobnej gierki w kanciapce
                  obok baru? Oczekując na nagłą wirtualną śmierć lub zakończenie kolejnego etapu
                  można nauczyć się wszystkich napisów z etykiet na butelkach stojąc przy barze...
                  Dajcie spokój. Ta knajpa ma klimat? A po czym to poznajecie? Po starych meblach
                  i nowym LCD? Połowa jej powierzchni wygląda jak szałas Króla wioski, a druga
                  połowa jak poddasze żydowskiej kamienicy. No i ta toaleta. Marzenie... Chyba
                  powinni się przebranżowić i zrobić z tego miejski szalet. Barman przynajmniej
                  mógłby spokojnie "pykać" całymi dniami w swoją gierkę.
                  • Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:29
                    oj , popłakałam się ze śmiechu:)doskonałe!brawo!!
                • Gość: agacia Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 23:18
                  do justyny: nie zgaduj dziewucho bo nie trafiłaś. nie mówie o żadnej
                  baracudzie..mówie o barach:P..są jeszcze inne miejsca niż średniej
                  klasy moralnej jocker gdzie mozna isc na piwo ( tez z sokiem
                  imbirowym) na piaskowej i nie ma tam zlodzieji i k.... Widać że nie
                  jestes z piakowej a wartośc dla ciebie lokalową stanowi głowie KIBEL
                  • Gość: :p Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 18.02.09, 12:25
                    CÓŻ ZA WYSOKI POZIOM INTELEKTUALNY AGACIA SOBĄ REPREZENTUJE..."KIBEL" CO TO
                    WOGÓLE JEST ZA SŁOWO, JAK JAKAŚ SZTAJFIARA Z POD BUDKI Z PIWEM SIĘ WYRAŻASZ. TO
                    FORUM TO WOGÓLE TROCHE BEZ SENSU JEST BO TU JEDNI DRUGICH BŁOTEM OBRZUCAJĄ
                    ZAMIAST PISAĆ CO MYŚLĄ, ALE NAJWYRAŹNIEJ NIEKTÓRYM INTERNET SŁUŻY DO
                    UZEWNĘTRZNIANIA SWOICH FRUSTRACJI...
                    • Gość: mlody Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 12:58
                      a czy w waszym ukochanym Jockerze sprzedaja piwo Guinness ?? woah to jest
                      smaczne piwko w knajpce ze znajomymi :)
                    • Gość: akuku Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 18.02.09, 14:52
                      nie wiesz co to "KIBEL"? kibel to kibel..z takie zazwyczaj sa w
                      knajpach typy Jocker..bo toalety to masz w RESTAURACJACH a nie w
                      SPELUNACH. nie ważne jak "kibel" w jokerzez urządzą ta knajpa to
                      porażka i już. A Ty zamiast wtykać o budkach z piwem znawco
                      Internetu..powienienes wiedziec że frustacją i niskim poziomem
                      intelektualnym jest klepanie CAPS LOCKIEM całego postu :P
                      • Gość: Kamil Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 17:39
                        do pana akuku czy też pani akuku. Skoro tak ładnie już zostało wyjaśnione słowo "kibel" to może teraz prosimy o wyjaśnienie słowa "FRUSTACJA" oraz słowa "powienienes"- a Ty masz czelność analfabeto pierd..... zwracać komuś uwagę że używa caps locka-hahahahaha, naprawde godne podziwu, do podstawówki wont nauczyć się pisać.
                        • Gość: buehehe Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 18.02.09, 18:38
                          uuuuu FRUSTRACJA fanów pubu Jocker sięga zenitu:) heheeh..żenada
                          • Gość: Kamil Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 18:53
                            a JOKER kretynie pisze się bez "C" - naprawdę wyjątkowy analfabeta się tu trafił
                            - pełna porażka, tylko Ci współczuć.
                            • Gość: Kaśka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 10:52
                              czy przez "c" czy przez "k" i tak wiadomo o jaką spelune chodzi :P
                              • Gość: czanta Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 11:05
                                czy to wazne jak kto sie "przejezyczyl"??? i tak wiemy o co chodzi a
                                watek dotyczy jockera a nie poprawnej polszczyzny:) ja tam wole
                                jockera niz gabi:P chociaz nie jest najlepszy jednak w w-chu mamy
                                taki maly wybor barow ze smutno sie robi. powracajac do tematu co
                                sadzicie o jockerze a jak nie jocker to co na piaskowej mozecie
                                polecic??
                                • Gość: agata Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 15:41
                                  KAMIL-ten JOKER na piaskowej to niestety przez K się pisze...:P ja
                                  wole POWER-club obok stadionu
                        • Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:32
                          do kamila- won nie wont!!!wonty to można mieć do kogoś.......
    • Gość: eh Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 09:31
      Tam gdzies było 16..a ja mam 15 lat...i byłam w Jokerze z kolegami. Nie było to
      dawno. Jest naprawde super klub. Miła obsługa, klimatowa muzyka a nawet
      telewizor jest w dolnej czesci pubu. Co do piwa to jest bardzo dobre. Polecam
      ten pub w 100%. Pozdrawiam :)
      • ice76 Re: Pub Joker na Piaskowej gorze 01.03.09, 09:42
        No tak... dla 15-to letniego dziecka po piwie nawet opętańcze zasuwanie na
        brazylijskim conco wydaje się klimatyczne. No i ten telewizor. Łał, nie? Fajny.
        • Gość: yyy Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 12:01
          po pierwsze ja nie pije alkoholu tak zeby sie upic..znam swój umiar..a zapytanie
          w tej kwesti jest takie jaki jest ten pub Joker. Wiec normalnie odpowiadam..nie
          wiem o co ci chodzi. To ze mam 15 lat nie swiadczy o niedojrzałosci psychicznej.
          A co do telewizoru..poprostru opisuje sytuacje, dla mnie ten pub jest swietny a
          jak dla ciebie nie to sie nie udzielej!! Jaki typ wogule nie...pf
          • Gość: wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 23:15
            nie sądziłam, że na wieczór poprawi mi się humor, czytając takie
            bzdury na forum :)
            człowieczku młody, sugeruję częstsze uczęszczanie do szkoły, zamiast
            popijanie piwa w jockerze :) bo "wogule" to w ogóle ciekawe jakim
            cudem dowodzik pokazałeś barmance czy też barmanowi... hm. czyżby
            właściciele jockera mieli za dużo o 5000zł, by z radością i ochotą
            zapłacili za szerzenie alkoholizmu i takich "wogule" smarkaczy? ale
            mniejsza o to, ja bywam niekiedy w jockerze, wprawdzie nie fascynuje
            mnie barman o którym pisano wcześniej, ani te dzagi blond, które
            wysiadują, sorry, wyłapują sponsorów, ale tak obiektywnie w pubie
            nie jest źle, musimy niestety pogodzić się z faktem, że Wałbrzych
            nie jest centrum kultury i rozrywki, do pięt nie dorasta chociażby
            Wrocławowi.kończąc: komu się podoba w jockerze, niech chodzi, komu
            nie- do wybory są inne miejsca...ja osobiście wolę Wrocław;)
            • Gość: przystojny Re: Pub Joker na Piaskowej gorze do yyy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 08:36
              Dziecko to ze nie upijasz sie do nieprzytomnnosci nie znaczy ze to jest ok ze w
              ogole pijesz...poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale w tym momencie
              wkopalas/les na forum publicznym ten pub...ehhh te dzieci...a rodzice pozwalaja
              ci chlac??? jesli tak to pogratulowac...
    • Gość: h Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:28
      ja nie kupywałam..mi by w zyciu nie sprzedali..oni chca dowody..i ja jak chce
      łyka a nie całe piwo!! bron boze od takich rzeczy!!! to lyka biore od kolegi
      który ma 18 lat. heh a tu was zdziwie.bo ja chodze do jokera tylko w weekendy i
      czas wolny. bo wiem ze nauka na pierwszym planie jest. i uczę sie bardzo dobrze
      :). Mama mnie dobrze wychowała i wie co jest dla mnie dobre..ja tez wiem.
      • Gość: hihi Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 09:32
        Na pewno wiesz ?? chodzisz do barow biorac lyki piwa od kolesi :P to po co
        piszesz i wypowiadasz sie o piwie skoro lyka pijesz?? lyk moczu pewnie
        smakowalby tak samo:P
      • Gość: wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 14:21
        eh.. kupywałam... chyba na tej lekcji jezyka polskiego rowniez
        ciebie nie bylo? ;)
      • Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:37
        błaaaaahahahaha a to się uśmiałam!!niczym nędzne wypracowanie z
        polskiego....nędzne i kłamliwe.....nie pisz małolato bzdur

• Gość: fsfsfds Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:38
      no przeciez nie trzeba wypic całego piwa zeby poczuc smak prawda? pozatym nie
      obchodzi mni to...wszyscy sie na mnie rzuciliscie nie wiem czemu. wypowiadałam
      swoje zdanie tylko w kwesti pubu joker.
      • Gość: Fajnyy Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:39
        Bardzo miły Pub :) Polecam gorąco :) Pozdrawiam
        • Gość: do wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.09, 14:30
          dlaczego sądzisz że te "blond dżagi" wyłapują sponsora ? bo nie
          kumam ...

a co do knajpy to zwykła knajpa jak dla mnie nic specjalnego .

jedyne co jest na plus jeżeli chodzi o inne wałbrzyskie puby to wc ;-
          )

tak tak wiem że nie chodzi się do knajpy dla WC ale sami przyznacie
          że jak idziecie do toalety to miło jak jest czysto i człowiek nie
          brzydzi się za klamkę złapać od WC i smrud nie wykręca nosa ...
          • Gość: Julka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 16:49
            Bo ona nie jest blond dżagą i ją skręca z zazdrości:)))))) bo jest brzydka ma
            krzywe nogi, i brakuje jej dwóch górnych jedynek w uzębieniu!!!! Bo tylko takie
            "laski" piszą źle o innych nawet ich nie znając i oceniają kogoś np po kolorze
            włosów:))))) a sama pewnie stoi pod toaletą w K10 i czeka aż jej ktoś drinka
            postawi:)
        • Gość: gość Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 22:44
          W piwnicach jokera trwa cały czas remont i juz wkrótce otwarcie
          nowej knajpy. Będzie to naprawdę ekskluzywny pub:)
          • Gość: Agnieszka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.09, 10:11
            nie przepadam za Jokerem..ale wolę ten lokal niz np. POWER z
            wiecznie obrażonym barmanem i cwaniactwem przy barze
    • Gość: PAN X Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 14.03.09, 17:24
      Ale wy tu wszyscy pier....licie głupoty, mam rade dla wszystkich mądrali i
      wielkich filozofów znających się na życiu!!! >> weźcie jak największe koło i
      pierd....nijcie się nim w czoło gamonie...jak dzieciaki sie tu
      sprzeczacie,,,żenada...
      • Gość: PAN Y Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 18:40
        Dokładnie, swieta prawda PANIE X, polac mu, i Romkowi także;)
      • Gość: Pan S Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.09, 19:53
        jak dzieciaki.... ales napisal. Dorosły sie znalazl. Znajdz se prace i
        wyprowadz od rodzicow ....
        • Gość: Pan Z Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.09, 19:55
          do pana X: I pooddawaj wszystkie długi h...u!
          • Gość: PAN Y Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:13
            PAN S CIAGNIE GALE PANU Z - HAHA - POZDRO LAMUSY
        • Gość: PAN X Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 14.03.09, 20:05
          A H....J ci do tego Panie S.....
          • Gość: Chwilowo Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:25
            jestescie wszyscy żałośni. ktos sie chce dowiedziec cos o pubie Joker a wy tu
            sie kłócicie i wyzywacie. To jest naprawde bez sensu..nie sprzeczajcie na jakims
            wałbrzyskim forum tylko pogadajcie sobie na zywo a nie dodajecie komentarze
            ktore nie sa w ogóle tematem tego co podał autor tego postu.czyli PUB JOKER !!!!
    • Gość: KILER Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.centertel.pl 23.03.09, 13:48
      co wy tu piszecie,jebnijcie sie wszyscy w leb.a jak macie cos to knajpy to nie
      chodzcie tam i nie piszcie bzdur,to sie tyczy rowniez obslugi...
      • Gość: joker Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.09.09, 23:14
        Ja nie wiem co wy tak narzekacie na Jokera ... całkiem przyjemna
        knajpka ! najtańszy browar w mieście 4.90 zł czego chcieć więcej ?
        • Gość: xxx Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.16.72.lan.e-wab.pl 01.12.09, 13:57
          :)))))
    • Gość: Kuba Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 11:05
      Generalnie atmosfera średnia. I najdroższe piwo w mieście! Tyle samo płaciłem w pubie w centrum Warszawy.
      • Gość: pytacz Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.147.82.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 17:54
        Wie ktoś kiedy otwarcie tego klubu muzycznego/dyskoteki pod Jokerem? Bo widać,
        że prace idą pełną parą :)
        • Gość: Czesiek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.16.72.lan.e-wab.pl 17.12.09, 19:21
          Jaki klub muzyczny?to bedzie zwykla knajpa,pijalnia piwa a nie dyskoteka,skąd wy macie takie informacje.A co do ceny piwa,to p. Mielczarka sie pytajcie czemu jest takie drogie.
          • Gość: olek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 19:29
            to Ty czesiu masz jakies kiepskie informacje, ale to okaże się już
            wkrótce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka