Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

holendrzy????

IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.07, 17:55
    co to jest ze ich w tym roku tak duzo?????

pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: mihumor Re: holendrzy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:25
        Ferie mają, pewnie chodzi ci o Czechy, też sie zdziwiłem w tej kwestii - pewnie
        lubią przyoszczędzić a na fajnej jeździe im zależy mniej. Że im się chce taki
        kawał ciągnąć na taką kiepską jazdę
        • jasia37 Re: holendrzy???? 03.03.07, 18:52
          nie o czechy chodzi o alpy-matko jedyna to katastrofa,jezdze na narty w alpy od
          10-lat ale takiego czegos to nie widzialam
          pa pozdr.
          • ortodox Re: holendrzy???? 03.03.07, 20:06
            ... czy ja wiem ... :)))
            Holendrów zawsze i wszędzie było pełno. Jest ich sporo nawet w Polsce, to
            bardzo mobilny naród. Lubią podróże, narty, camping, caravaning ... .
            W tym roku, są jak zawsze wszędzie w dużych ilościach ... .
            pozdro.
            • Gość: mihumor Re: holendrzy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:28
              Zalezy co rozumiemy przez dużo, w zeszłym roku w Rokitnicy widziałem ich sporo,
              tak na oko z 3 razy tyle co Polaków a i u nas były ferie - to już było prawie
              jak plaga egipska, zwlaszcza,że prwie wszyscy tragicznie jeździli na nartach a
              duża częsć paliła fajki w kolejkach, których w dużej mierze byli powodem. W
              Alpach bywa ich sporo ale nigdy tylu co wtedy w Czechach to nie widziałem.
              Ciekawe, czy na narciarskim forum w Holandi są tematy - Polacy w Alpach - nowa
              plaga? Jeśli idzie o ilość pewnie by sie wiele nie mylili - co prawda dotyczy
              to miejsc w popularnych w Polsce gdzie nasi jeżdrzą masowo wiec i podobnie moze
              być z Holendrami , mają może miejsca, gdzie bywa ich wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka