Gość: jasia37 IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.07, 17:55 co to jest ze ich w tym roku tak duzo????? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mihumor Re: holendrzy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:25 Ferie mają, pewnie chodzi ci o Czechy, też sie zdziwiłem w tej kwestii - pewnie lubią przyoszczędzić a na fajnej jeździe im zależy mniej. Że im się chce taki kawał ciągnąć na taką kiepską jazdę Odpowiedz Link Zgłoś
jasia37 Re: holendrzy???? 03.03.07, 18:52 nie o czechy chodzi o alpy-matko jedyna to katastrofa,jezdze na narty w alpy od 10-lat ale takiego czegos to nie widzialam pa pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: holendrzy???? 03.03.07, 20:06 ... czy ja wiem ... :))) Holendrów zawsze i wszędzie było pełno. Jest ich sporo nawet w Polsce, to bardzo mobilny naród. Lubią podróże, narty, camping, caravaning ... . W tym roku, są jak zawsze wszędzie w dużych ilościach ... . pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihumor Re: holendrzy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:28 Zalezy co rozumiemy przez dużo, w zeszłym roku w Rokitnicy widziałem ich sporo, tak na oko z 3 razy tyle co Polaków a i u nas były ferie - to już było prawie jak plaga egipska, zwlaszcza,że prwie wszyscy tragicznie jeździli na nartach a duża częsć paliła fajki w kolejkach, których w dużej mierze byli powodem. W Alpach bywa ich sporo ale nigdy tylu co wtedy w Czechach to nie widziałem. Ciekawe, czy na narciarskim forum w Holandi są tematy - Polacy w Alpach - nowa plaga? Jeśli idzie o ilość pewnie by sie wiele nie mylili - co prawda dotyczy to miejsc w popularnych w Polsce gdzie nasi jeżdrzą masowo wiec i podobnie moze być z Holendrami , mają może miejsca, gdzie bywa ich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś