Dodaj do ulubionych

rejestracja w przychodni na podzamczu !

IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 15:53
dlaczego nie odbieracie telef!
Obserwuj wątek
    • Gość: Viva Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 20:18
      Bo w soboty nieczynne.
    • Gość: kinia Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.wlb.vectranet.pl 22.02.09, 12:20
      nie chodzi mi osoboty !
      • Gość: gosc Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.chello.pl 22.02.09, 12:50
        Radze przeniesc sie do innej przychodni, zrobilismy to pare lat temu.Do lekarza
        mozna telefonicznie na godzine, nie ma chamstwa.
        • Gość: antyprymityw Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:27
          Popieram przedmówcę.
          Gdyby poczuli masowe odejście pacjentów, może ktoś wreszcie by zrobił z nimi
          porządek.
          Na tą chwilę tylko buldożer albo kawał porządnego ładunku wybuchowego.

Czy w naszym pięknym kraju nie można zaadaptować rozwiązań, które zdają egzamin
          w innych państwach? ZUSy, KRUSy, NFZty same biurwy i utylizacja naszych pieniędzy.

• Gość: ja Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: 62.87.160.* 22.02.09, 12:57
      od kiedy pamiętam tam zawsze były problemy z odbieraniem telefonów....
    • Gość: hehe Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 14:51
      kobieto! tam sie ustawiaja kolejki od 6 rano zeby sie zarejestrowac a ty bys
      chciala telefonicznie. w koncu to Polska ;)
    • nifi4 Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! 22.02.09, 15:04
      To samo się dzieje na Piaskowej. Ja nie wiem kiedy odpowiednia kadra zajmie się
      tym żeby przypilnować panie które rejestrują by zamiast swoimi paznokciami czy
      pogaduszkami zajęły się pracą!!!
    • Gość: Kropeczka Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 15:10
      Ludzie sami zgłoście ten problem, wysyłajcie listy, bo czasami osoby na
      stanowiskach nie wiedzą właśnie co się dzieje w rejestracji. Czym więcej pism,
      tym lepiej, potem napisać do gazety i do NFZ. To wszystko!! nikt chory nie
      będzie stał od 6tej rano w kolejce do lekarza, zwłaszcza iż są telefony i w
      wielu miejscach nie ma problemu by się dodzwonić - przykład przychodnia na
      Białym Kamieniu ( w sumie to samo co Piaskowa, ale Panie pracują praktycznie
      przy chorych i nie mają możliwości ukrycia się z telefonem i rozmawiania z
      znajomymi.
      Piaskowa Góra - "..przy mnie pani w rejestracji zamawiała sobie kosmetyki Avonu,
      podczas gdy kolejkę ludzi obsługiwała ledwie co druga i nie odbierała telefonów
      gdyż nie miała już jak.."
      • Gość: gosc Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.chello.pl 22.02.09, 15:48
        Monity do NFZ i dyrekcji przychodni nic nie wskoraja, przerabialam to 5 lat
        temu, niby pan w NFZ wysluchal ale nic z tego, a kierownictwo tej placowki nic
        sobie z tego nie robi, bo wiedza, ze i tak na takim duzym osiedlu sa
        monopolistami, a starsi ludzie nie przejda do innych przychodni jak maja "to"
        pod reka.
        • Gość: ona Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.wlb.vectranet.pl 22.02.09, 16:34
          nikt zdrowy tam nie chodzi a telefony musza odbierac !banda i tyle
          łaske robia ze w ogole przyjma nie wspomne juz o pediatrze tylko
          doktor Dwornik jest Ok reszta brak słow ....
          • maklef Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! 24.02.09, 15:36
            ja też tam chodzę i moje dziecko r,ównież i nigdy nie było z
            rejestracją żadnych problemów,nawet telefonicznie.Widocznie macie
            pecha.Ja zawsze jak idę obojętnie o której godzinie to przyjmują i
            rejestruja
            • Gość: gosc Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 15:38
              Jesteś zaprzyjaźniony czy pracownikiem przychodni?
              • Gość: pacjentka ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 04.04.09, 00:02
                Witam,staram się nie korzystać z naszej przychodni, a jak już mi się
                zdarzy to bardzo rzadko, kiedy nie mam już wyjścia i za każdym razem
                szlag mnie trafia!!!nie ma wizyty bez problemów z jakimkolwiek
                lekarzem, dziś na przykład poszłam do Pani Olszewskiej, 10 minut
                opowiadałam, że jestem chora, mam astme i od trzech dni nie mogę
                oddychać prawidłowo, że się męczę. Przemiła kobieta, ale co z tego
                jak przepisała mi o dziwo antybiotyki, po których dostałam tak
                potworny atak, że uspokoiłam się dopiero po kilku godzinach, nie
                mówiąc już o długich nudnościach....Okazało się, że leki są ok, ale
                nie dla astmatyków i alergików..Bravo Pani Doktor!!! Pani powinna
                wiedzieć co znaczy atak dla osoby chorej na astme...
                • Gość: pacjentka Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 04.04.09, 00:10
                  podejście lekarzy do pracy jest załamujące, jeden wielki cyrk, już
                  pomijam rejestracje, bo stanie pół godziny na dole to nic z tym co
                  się dzieje na górze. Lekarze łaskę nam robią, że w ógóle nas
                  przyjmą. O godzinie 8 rano nie ma już rejestracji, ale jak sie
                  pójdzie na gorę, to praktycznie wszędzie pusto!!!jak łaskawie Pani
                  lub Pan Dotkor, zdecydują się przyjąć pacjenta, to z takim
                  humorkiem, że aż nie chce się wejść. I w sumie Ci głupio, że w ogóle
                  tam jesteś.Gdzie jest Wasze podejście do etyki zawodowej Szanowni
                  Państwo!!!
                  • Gość: szkoda gadać Re: ogólnie o przychodni IP: *.chello.pl 04.04.09, 07:50
                    właśnie rejestracja to jest komedia jak u Bareji!!! Stanie od 6.10 i jest sie
                    koło "Żabki". A kiedy juz sie po wielkich bólach dotrze do okienka "miłościwie
                    tam panujacych gwiazd" to dopiero jest -CYRK! Zero -informacji,pomocy,dobrego
                    słowa-tylko jakis bełkot,podnoszenie głosu i te ich ruchy jak gdyby były tam
                    skazane na prace długoletnim wyrokiem sądu!!! Niech je ktoś wypusci na wolnosc
                    jak sie tak męczą!!! Litości!
                    • Gość: Rebel Yell Re: ogólnie o przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 08:43
                      Chcialbym was zobaczyc na miejscu tych Pan. System opieki zdrowotnej
                      jest jaki jest, wezcie na siebie wspolodpowiedzialnosc bo za niego
                      odpowiadacie, jezeli nie wy to wasi rodzice.Tak jak za krus i
                      wszystkie wynalazki tego kraju.Przestancie cedowac odpowiedzialnosc
                      na innych i jeczec.
                      • Gość: szkoda gadac Re: ogólnie o przychodni IP: *.chello.pl 04.04.09, 09:10
                        o czym ty k.. talking??? Ja jestem odpowiedzialny za to ze jedna z druga maja
                        focha w pracy!!! I pewnie za II wojne swiatowa tez Ja odpowiadam!!!
                        • Gość: Rebel Yell Re: ogólnie o przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 09:14
                          Powaznie? To chyba powinienes napisac o czym ty szprechen ?
                          • Gość: mm Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 04.04.09, 10:24
                            Przychodnia nie jest dla ludzi chorych. To trzeba miec zdrowie żeby
                            stac od 6 rano. Ale faktycznie ta przychodnia jest wyjatkowo nie
                            przychylna dla ludzi, zdrowych czy chorych. Rzadko korzystam.
                            Pomimo że zabieraja mi skladke zdrowotna to chodze prywatnie bo nie
                            moge sie po prostu dostac do lekarza. O 8 juz brak numerkow. To
                            ktora przychodnia jest dobra? Gdzie sie przenieśc? ???
                          • Gość: pacjentka Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 04.04.09, 10:27
                            Gość "szkoda gadać" ma racje, każdy ma taką prace jaką sobie
                            wybiera, jak to się mówi jest kowalem swojego losu. Są ludzie,
                            którzy mają gorszą prace, a witają nas z uśmiechem na twarzy:))
                            To nie o to chodzi, że te Panie akurat pracują w przychodni, chodzi
                            o to że takie właśnie są. Pamiętam, że za małolata, pracowały tam
                            supoer babki, nie wiem czy pamiętacie...ale ja zawsze z sympatią
                            mówie im na ulicy dzień dobry, no i była niezastąpiona Pani
                            Baranowska:))Każdy ma raz gorszy dzień raz lepszy, ale żeby tak cały
                            czas...bolox!!Jednak ja i tak większą uwagę zwrociłabym na
                            zachowanie lekarzy, bo to oni mają wpływ na nasze
                            zdrowie...pozdrawiam,
                            • Gość: pacjentka Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 04.04.09, 10:34
                              w ogóle ludzie piszą pamiętniki, a ja chyba zaczne robić taki z
                              każdej mojej wizyty u lekarza...bo zakrawają na niezły
                              dowcip...heheh:))
                              • Gość: Romuś Re: ogólnie o przychodni IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.04.09, 13:59
                                Malkontenci i chorzy z urojenia !
                                Zadeklarujcie się do Leśnej Góry. Tam bez problemów, kolejek i fochów
                                przyjmą was w świecie fantazji i utopii jaką prezentujecie.
                                • Gość: rudas Re: ogólnie o przychodni IP: *.eranet.pl 04.04.09, 20:31
                                  musze przyznac racje z tym nieodbieraniem tel ... pewnego ranka z
                                  goraczką 40 C próbowałam tel sie zarejestrowac nie było szans nikt
                                  nie odbierał, ubrałam sie i ledwo żywa wyskoczyłam do przychodni
                                  celem rejestracji u lekarza internisty... wchodze a tam ZERO ludzi i
                                  trzy panie za szybką sobie gadu gadu a tel dzwonia i dzwonią !!!
                                  PS. pragnę nadmienic ze mieszkam rzut beretem od naszej kochanej
                                  przychodni, dojście zajmuje mi ok 2 min z zawiązaniem sznorówek ;)
                                • Gość: nowy Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 05.04.09, 01:06
                                  Romuś jesteś baranem!!!:Ptu nie chodzi o to, żeby się pożalić, ale
                                  żeby przedstawić realia...skoro mamy przychodnie(naszą przychodnie)
                                  to dlaczego nie mamy z niej korzystać.Tymbardziej, że prosi się o
                                  pomoć lekarza nie raz na tydzień, a raz na poł roku przy dobrych
                                  wiatrach!!!!!!!( bo nie wspominam tu o emerytach i rencistach
                                  oczywiście) a skoro już idę raz na pół roku, to oczekuje należytej i
                                  profesjonalnej opieki...zrozumiałeś głąbie!!!!czy jaśniej napisać.
                                  • Gość: jeny Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 05.04.09, 16:11
                                    Tam po prostu jest dziadostwo i nie mówię o rejestracji dla dzieci tylko dla
                                    dorosłych. Rano nie dostałam się do lekarza a po południu lekarz z pogotowia
                                    stwierdził stan przedzawałowy.Na szczęście jest już dobrze, pragnę tylko
                                    powiedzieć że mam 29 lat i przez głupią doktor nie byłoby mnie teraz.
                                  • Gość: Romuś Re: ogólnie o przychodni IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.09, 16:51
                                    "Mamy przychodnie(naszą przychodnie)"- nowiutki a co ty masz? Ta przychodnia
                                    jest twoja ? Z tego co wiem gburze jeden, to jest to prywatny NZOZ udzielający
                                    ci świadczeń w ramach umowy. Nie pasi to sobie zmień. Dawno minęły czasy kiedy
                                    wszystkim wszystko się należało.
                                    Pomyśl, jak masz czym...
                                    • Gość: Wałbrzyszanka Re: ogólnie o przychodni IP: *.chello.pl 05.04.09, 19:43
                                      Przychodnia na Podzamczu należy do Pani Śliwy a ta jak dowiedzieliśmy się buduje
                                      nam Aqua Zdrój czyli basen przy Ratuszowej i nie ma czasu aby zajmować się
                                      rejestracją lub jakimiś pacjentami, którzy chcą się zarejestrować do lekarza
                                      telefonicznie. Toż to dla niej szok.
                                    • Gość: nowy Re: ogólnie o przychodni IP: 62.87.160.* 05.04.09, 23:53
                                      Romuś, Tobie to ja tylko moge powiedzieć, że jesteś głąbem!!!
                                      przeczytaj innych wypowiedzi, i to jest tylko kilka z setek, skoro
                                      nie jest dla nas, dla mieszkańców, to po co w ogóle stoi???!!!Jeżeli
                                      coś sie otwiera, jeżeli coś się prowadzi, jeżeli coś ma swoje
                                      zadanie i cel...to niech to będzie robione należycie, a nie na pół
                                      gwizdka. Wyobraź sobie, że wiem o czym mówisz...większość z nas
                                      płaci składki i powtarzam, że mamy prawo do uczciwego podejścia do
                                      sprawy. Słyszałeś co dziewczyny pisały u góry, jedna prawia sie
                                      udusiła, druga też przeżyła horor..., nie wspominając już o tych
                                      wszystkich innych opowieściach, które słysze od znajomych. Więc po
                                      co sie unosić, ludzie mają rację i tyle.Roman ogarnij się!!!!!!!
                                      hehehehe(fajniutki jesteś)
                                      • Gość: B-2 Re: ogólnie o przychodni IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.09, 21:09
                                        Bajki z mchu i paproci.Ustalacie standardy według własnych życzeń i
                                        wyobraźni.Nasze składki zmaterializują się w nowym biurowcu ZUS, który
                                        właśnie stawiają.
    • Gość: zła Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.09, 22:13
      Brawo Nowy! Swięta racja, podpisuję się. Myślę, że może jedynym sposobem na tę
      pseudoprzychodnię, w której leczą lekarze emeryci lub inni niedouczeni lekarze,
      byłaby inna-konkurencyjna na NFZ. Moze ktoś stanie do przetargu na budynek po V
      LO na Ksztelańskiej! tylko do koncza czerwca będzie tam młodzież, a potem puste
      mury! Szkoda byłoby, gdyby stal pusty i myszy po nim biegały! Proszę zauważyć,
      co stało się po dawnym żłobku. Stoi i niszczeje! Taki los zgotowały nam
      beznadziejne władze miasta! Bez głowy to wszystko!
      • Gość: Funio Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.09, 22:20
        A tak poza tym wszyscy zdrowi ?
        • Gość: :)) Re: rejestracja w przychodni na podzamczu ! IP: 62.87.160.* 09.04.09, 19:57
          Nowy zgadzam się z Tobą w 100 %:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka