Gość: gocha IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 20:27 jak to robicie,gdzie i jak czesto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice76 Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? 28.02.09, 20:58 Jak to jak? Najlepiej jak tylko potrafimy, tam gdzie zawsze, czyli można mówić o pewnym zjawisku monotonii, ale co tam:) Fajnie, że można to robić bez przeszkód ze strony innych. Jak często? No...co najmniej kilka do kilkunastu czasami godzin dziennie. Bez wytchnienia. Niektórym zdarza się zrobić sobie przerwę, ale gdy człowiek złapie temat, to w ferworze walki zapomina o pocie i bólu. Jazda jest wtedy na maxa. To jest tak bardzo eksploatujące, że w weekendy raczej nie robię tego. Przynajmniej staram się tego unikać. Ileż można? I tak, lubię to robić. Lubię swoją pracę...:P A ulubiona pozycja? Hmmm... na Urząd Skarbowy:) Ty masz związane ręce a ja dobieram Ci się do d*py. Odpowiedz Link Zgłoś
grizzy56 Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? 28.02.09, 21:08 gocha - zwal sobie coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 21:15 Moja ulubiona pozycja to lewe skrzydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.41.52.184.sub.mbb.three.co.uk 28.02.09, 21:30 ...moja ulubiona pozycja, to pozycja "na gochę", trochę z przodu,a później z tyłu trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: planete Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.wlb.vectranet.pl 28.02.09, 22:36 wczoraj na planete byl ciekawy program:kobiecy orgazm.tak nbap[rawde kobieta ma jeden orgazm w senis eze moze tylko w jeden sposob go osiagnac tzn przez pobudzanie lechtaczki.moja ulubiona pozycja jest na jezdzca;)kiedy ja jestem na gorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do gringo 01.03.09, 11:40 A ostatnio mi mówiłeś,że lubisz na "69".Zmieniłeś upodobania?Swoją drogą ta "gocha"ma coś nie po kolei we łbie,bo co ją obchodzi jaką pozycję ktoś lubi?Najważniejsze,aby dobrze było,no nie?POZDRAWIAM KOLEGĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammerfall Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.chello.pl 28.02.09, 22:46 nie ma to jak samemu zwalić se konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 10:44 Najlepsza dziewica to własna prawica :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Wasza ulubiona pozycja??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 11:44 Ja uwielbiam w windach. Szybko, z adrenaliną. Rewelacja .... Mogę tak non stop. Tylko mam problem. Nie mam windy. A nie lubię Podzamcza i Piskowej Góry. Te windy są strasznie brudne. Odpowiedz Link Zgłoś