Gość: luck IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 23:02 Jestem Gejem szukam wsparcia :Szef jak sie dowiedział to dał mi wypowiedzenie argumentował swoj czyn dobrem reszty pracownikow !!!Co robic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mick Re: BI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.09, 00:40 Ja bym podał go do sądu i żądał odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATI Re: BI IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 08:41 Jasne,że tak,to jest mobbing z powodu orientacji,nie ma czegos takiego,że facet cie zwalnia ze wzgledu na orientacje i twierdzi ze to dla dobra ogółu.Jezeli taki powód oficjalnie podał to możesz złożyc skarge w PIP,lub wnieść sprawę do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATI Re: BI IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 08:46 W dzisiejszych czasach na to jest kładziny nacisk,jezeli chcesz się zemścić to chętnie media się tym zajmą,to jest niedopuszczalne aby tak pracodawca postępował,zapewne się teraz nie przyzna i bedzie sciemniał,że powód zwolnienia był inny.Powinienes to nagłosnić.Jestes ujawniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TipTop Może szef też jest gejem IP: 78.133.207.* 05.03.09, 08:43 i nie toleruje konkurencji na swoim podwórku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham Re: BI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:41 przyjedź do nas do dziećmorowic mam ochotkę kochanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: BI IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.09, 08:31 To zależy jaka jest oficjalna przyczyna zwolnienia,co masz wpisane w świadectwie pracy.Jeżeli coś co jest zgodne z prawem to jedynie mozesz wnosić o dyskryminacje,ale to są sprawy nie łatwe,by musieli zeznawac pracownicy przeciwko swojemu szefowi itd.Wnisek jest prosty- w naszym kraju jeszcze za wczesnie aby się ujawniać ponieważ panuje jeszcze dosyć duże zacofanie społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.06.09, 08:51 zboczeńcy to jest niebywała nowoczesność znana od wieków tylko teraz bardzo propagowana przez dyżurne pedały jak ARI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gej Re: BI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 08:52 NIE KARMIĆ TROLLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:58 Nie chciał pedała w firmie (Skoro się dowiedział to pewnie się z tym obnosiłeś jak twoi koledzy zboczeńcy w Polsce i EU) i ma takie prawo. Też w swojej firmie nie chciałbym kogoś kto afiszuje się ze swoim pedalstwem (bo i nie ma się czym chwalić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: BI IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 13:14 Gość portalu: luck napisał(a): > Jestem Gejem szukam wsparcia :Szef jak sie dowiedział to dał mi > wypowiedzenie argumentował swoj czyn dobrem reszty pracownikow !!! Co robic ? Pocałuj go znienacka w usta. Wtedy on, mimo woli, też zostanie gejem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość <a href="http://www.kph.org.pl/" target="_blank">www.kph.org.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 13:58 www.kph.org.pl/ z lewej pod odnośnikiem 'Pomagamy' - pomoc prawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lucka Re: BI IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 14:22 a moze jestes trollem? Odpowiedz Link Zgłoś