Gość: nati IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 09:14 Myślicie że otwarcie Magnolii w Wałbrzychu jest dobrym pomysłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomysł Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 09:19 Jest to dobry pomysł, ponieważ nie ma pieniędzy na rewitalizację tych terenów. Przez Otwarcie na terenach Magnolii i Victorii tereny staną się bardziej atrakcyjne globalnie. Nie biorę pod uwagę konkurencyjności małych sklepów, jak np chala targowa etc. (W Magnolii będzie tesco a w Victorii carefour. + po 180 sklepów na każdą galerię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:21 I KINO !!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie będzie kino - prawdziwe a nie jak te badziewne które sa teraz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Magnolia Wałbrzych 01.09.09, 12:19 nie ma badziewnych kin. jest badziewna publika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:31 wedlug mnie super pomysł jeden z lepszych w ostatnich latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Magnolia Wałbrzych IP: 62.87.160.* 05.03.09, 12:27 Pomysl genialny!!!nie mogę sie doczekać ,przede wszyskim KINA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Nibywałe IP: 78.133.207.* 05.03.09, 12:32 istnieje zgoda i wspólna aprobata tego o czym marzy np. Świdnica, Dzierżoniów czy Kłodzko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilolol Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 13:06 Jak widać, większa część mieszkańców miasta w tym i ja cieszymy się z generalnie 2 zasadniczych powodów powstania tych obiektów : 1. Podniesienia atrakcyjności 2. Multikina Przydałoby się w mieście trochę więcej obiektów sportowych i generalnie rozrywkowych, niż tych głupich biedronek i cmentarzy (nie wspomnę już o kościołach...) Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: Magnolia Wałbrzych 05.03.09, 13:16 a ja wam napisze tak, że wszyscy się cieszymy ekscytujemy. Ważne jest też to abyśmy dbali też o to co nam daje miasto. Bo ile sie czyta tego że nowo wybudowane obiekty zostały zdemolowane. Wreszcie będzie porządne kino bo w Apollo i Zorzy to głośniki są poprzyklejane do tynku nie wspominając już o suficie w apollo z dziurami Miejmy nadzieję że jest jeszcze szansa dla tego szarego miasta. Bo póki sami nie będziemy o nie dbać to będzie jednym wielkim syfem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.09, 18:59 Bo jak się ma beznadziejne władze to każda prywatna inicjatywa cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:31 Ja też się strasznie cieszę , że wkońcu coś otworzą w tym Naszym szarym mieście . Słyszałam też ,że koło Viktorii ma byc Aqapark, czy to prawda?? Śmieszne ,jest ,że teraz po zamknięciu "zagłębia" nie ma u Nas żednego basenu i trzeba jeździć aż do Świebodzic. A tak w ogóle na kiedy jest zaplanowane otwarcie wałbrzyskich galerii??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniParasolka Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:38 Ciekawa jestem tylko, kto będzie robil zakupy w tych sklepach skoro wszyscy bezrobotni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rylec Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 19:40 co wch będzie miał z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g parę korzyści IP: *.chello.pl 05.03.09, 20:28 1. przede wszystkim podatek od nieruchomości, trochę skapnie z podatku dochodowego od ludzi tu zatrudnionych i firm współpracujących z galerią 2. ludzie którzy do tej pory wydawali kasę we Wrocławiu będą ją wydawać na miejscu 3. młodzież będzie miała miejsce do spędzenia czasu - ładne, czyste, bezpieczne i w centrum zwłaszcza podczas wagarów :) 4. policja będzie wiedziała gdzie młodzież spędza czas podczas wagarów i łatwiej będzie ich wyłapywać :) 5. pojawią się galerianki i będą miały super miejsce do znalezienia sponsora czyli kupno szmatki w zamian za puknięcie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kumbaka Re: parę korzyści 05.03.09, 20:56 Ludzie nie cieszcie się na zapas, jak coś dobrego powstanie to dopiero będzie można ocenić, a na razie jest to kolejny Matrix naszego prezia. Moje wiadomości są takie, że na razie powstanie tylko jedna galeria, a druga jest zatrzymana. W Świdnicy jak budowano Tesco też miały być tam cuda a skończyło się tylko na średnim markecie bo jest o wiele mniejszy od naszego Tesco. Znając nasze władze to tutaj również powstanie tylko market i na tym będzie koniec. Wymówki będą różne a to kryzys, a to to a to tamto. O bym się mylił ale nie sądzę, pożyjemy zobaczymy. ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:08 Do Pani parasolki - zatrudnisz się w Magnoli i już nie będziesz bezrobotna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:04 jak otworzą to może już nie będę bezrobotną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.03.09, 10:26 Bardzo mnie cieszy również to, że ostatnio widać policję dosłownie na każdym kroku, przynajmniej u mnie na Białym. Zrobiło się wokół tak jakoś aż dziwnie spokojnie, menele nie siedzą przed blokiem. Jadę rano do pracy idzie patrol, wracam wieczorem widze patrol. Często stoi niedaleko drogówka i łapie wyrywkowo na kontrole (nie radar). Jeżeli dalej tak będzie to chyba idzie ku lepszemu. Pozdrawiam naszą policję i oby tak dalej. Oczywiście od Nas też duzo zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.09, 17:28 polują na Joźinę Odpowiedz Link Zgłoś
kumbaka Re: Magnolia Wałbrzych 08.03.09, 20:01 Nie wiem czy o taką Magnolię chodzi ale jak tak to ładny pasztet nam władze szykują. Coś Wam to mówi? "szefostwa mówią krótko: francuski zarząd, ruskie metody i albańskie wyniki." poniżej link: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6354172,Magnolia__Francuski_zarzad__rosyjskie_metody.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=856991 Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:26 Jezeli tak beda grali jak we Wroclawiu z najemcami w Wałbrzychu, to może być ciężko..Z tego co wiem od ludzi zajmujących się marketingiem galerii mają one powstać na początku kwiatnia 2010r. natomiast z tego co widzę narazie trwają prace dosyć intensywne Victorii, Magnolia może mieć opóźnienie-miejmy nadzieje, że nie. Jak to się ma dla miasta??Zamiast wydawać pieniążki we Wrocławiu, będziemy wydawać je tutaj..I to tyle co mogę teraz powiedzieć, pożyjemy zobaczymy jak będzie to wyglądało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.152.146.103.dsl.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 10:34 Oczywiście,że jest to dobry pomysł! Dla Wałbrzycha takie inwestycje to jedyny ratunek od zdziadzienia. Przecież "miasto" samo nic nie zbuduje,raczej niszczy obiekty które byly,dlatego potrzebni są inwestorzy z zewnątrz. Każdy taki market czy galeria to poprawa wyglądu jakiejś okolicy,chociaż kawałek dobrej drogi zrobiony.Oby jak najwiecej u nas takich inwestycji,bo na nasze władze nie mamy co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLKA Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 20:37 Samochwała ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.nycap.res.rr.com 28.08.09, 23:27 Swietnie ze powstaje, ale jestem sceptykiem. Walbrzych jest biednym miastem, sklepy beda takie, jak w innych centrach. Tu nie przyjdzie Versace, czy chocby Hugo Boss. A jesli nawet, to na krotko. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:57 ysle ze to zajebisty pomysł i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluaida Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:23 jeszcze jakim dobrem pomyslem jest odtwarcie magnolii w walbrzychu,jeszcze jakby byl pasarz grundwaldzki, albo galeria dominikanska i mediamarkt ;];]I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:39 No... I dodaj do tego zoo wrocławskie i hale stulecia..Nie zapomnij o Wroclawiu Glownym i wroclawskim Rynku..Otworzmy wroclaw w walbrzychu..Gratuluje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12121 Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 20:14 Viktoria rośnie jak na drożdżach, prace trwają tam non stop za to magnolia... w sumie żadnych działań jedyne co to 2 msc temu ogrodzili teren i od tamtego czasu słychać tylko świst wiaterku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:16 chyba czekają na pożar tego śmietniska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:45 Wiecie co..Gdyby tak jakis "Profesjonał" albo inny bookmacher robil zaklady... Niewielka kase jestem w stanie postawic, ze za jakis czas sciagna szmatke z OSIR-u i fiu... I nie powstanie "Magnolia"..:-). Taka mam intuicje jakas...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: Magnolia Wałbrzych 28.08.09, 21:16 poki co mamy wetkniete trzy patyczki z flagami magnoli od czegoś trzeba zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:20 a magolia to nie wiktoria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuisa Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 12:13 sam odpowiedz sobie na to pytanie MAgnolia ma byc za osirem a wiktoria buduje sie w okolicach szczawienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: 87.105.201.* 01.09.09, 15:52 Kompletnie Ci sie pokrecilo Dear Lady.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 16:21 Magnolia ma być mniej więcej za MC donaldem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Magnolia Wałbrzych IP: 78.8.136.* 04.09.09, 19:49 Nie w okolicach Szczawienka tylko na Sobięcinie (przed "Palestyną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 17:48 na razie wypalają stare budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:57 gdzie budują tą magnolię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:54 Gdzieś w pobliżu OSiRu, ale czy budują???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:07 Na osirze jest taka wielka reklama, chodzi właśnie o Magnolię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 13:16 Kaśka ty jesteś jakaś cofnięta? Google ci zablokowali? Na stronie magnolii Wałbrzych zobaczysz mapkę i mniej więcej się pokapujesz. Patrząc na zasięg oddziaływania to magnolia uderza w samą biedotę jak Wałbrzych i to co nas okala dookoła. We Wrocku nieciekawie wygląda sytuacja z magnolią a co dopiero będzie w naszym zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggy Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:50 myślicie że miss Edyta Nawrocka wystąpi na otwarciu?? No Co Britny też występowała na otwarciu centrum handlowego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.02.10, 14:48 Tak, we Wrocławiu Magnolia cieniutko przędzie. Pustki takie, że mogliby korytarze wynająć na tor kartingowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:43 i będą w Wałbrzychu w końcu galerianki, viktoria kontra magnolia będą promocje i niższe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.09, 18:38 > viktoria kontra magnolia będą promocje i niższe ceny Ale, znaczy że co???? Galerianki będą konkurować ze sobą w tych dwóch galeriach??? Która da albo zrobi loda za tańszą szmatkę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.10, 14:11 oto magnolia img410.imageshack.us/img410/9734/walbrzych.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 14:19 hahaha dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 18:47 Gość portalu: vip napisał(a): > oto magnolia > > img410.imageshack.us/img410/9734/walbrzych.jpg GRATULUJE !!! usmialem sie na maxa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Magnolia Świdnica IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.02.10, 20:03 huraa... znowu Świdnica lepsza. Zresztą poczytajcie wyniki ankiety Świdniczan o ich mieście um.swidnica.pl/news.php?extend.2084 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Magnolia Świdnica IP: *.isp.tvkg.net 02.02.10, 20:54 super naprawde dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Magnolia Świdnica IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.02.10, 21:34 a i link, jakby kto nie wierzył forum.investmap.pl/handel/galeria-swidnicka-t1845-50.html Odpowiedz Link Zgłoś