Dodaj do ulubionych

Magnolia Wałbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 09:14
Myślicie że otwarcie Magnolii w Wałbrzychu jest dobrym pomysłem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomysł Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 09:19
      Jest to dobry pomysł, ponieważ nie ma pieniędzy na rewitalizację tych terenów.
      Przez Otwarcie na terenach Magnolii i Victorii tereny staną się bardziej
      atrakcyjne globalnie. Nie biorę pod uwagę konkurencyjności małych sklepów, jak
      np chala targowa etc.
      (W Magnolii będzie tesco a w Victorii carefour. + po 180 sklepów na każdą galerię)
      • Gość: mm Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:21
        I KINO !!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie będzie kino - prawdziwe a nie jak te badziewne
        które sa teraz !!!!!
        • pozor_vlak Re: Magnolia Wałbrzych 01.09.09, 12:19
          nie ma badziewnych kin. jest badziewna publika.
    • Gość: zib Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:31
      wedlug mnie super pomysł jeden z lepszych w ostatnich latach
      • Gość: gosc Re: Magnolia Wałbrzych IP: 62.87.160.* 05.03.09, 12:27
        Pomysl genialny!!!nie mogę sie doczekać ,przede wszyskim KINA :)
    • Gość: TAURUS Nibywałe IP: 78.133.207.* 05.03.09, 12:32
      istnieje zgoda i wspólna aprobata tego o czym marzy np. Świdnica, Dzierżoniów
      czy Kłodzko.
    • Gość: lilolol Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 13:06
      Jak widać, większa część mieszkańców miasta w tym i ja cieszymy się z generalnie
      2 zasadniczych powodów powstania tych obiektów :

1. Podniesienia atrakcyjności
      2. Multikina

Przydałoby się w mieście trochę więcej obiektów sportowych i generalnie
      rozrywkowych, niż tych głupich biedronek i cmentarzy (nie wspomnę już o
      kościołach...)
      • niuisa Re: Magnolia Wałbrzych 05.03.09, 13:16
        a ja wam napisze tak, że wszyscy się cieszymy ekscytujemy. Ważne jest też to
        abyśmy dbali też o to co nam daje miasto. Bo ile sie czyta tego że nowo
        wybudowane obiekty zostały zdemolowane.

Wreszcie będzie porządne kino bo w Apollo i Zorzy to głośniki są poprzyklejane
        do tynku nie wspominając już o suficie w apollo z dziurami

Miejmy nadzieję że jest jeszcze szansa dla tego szarego miasta.
        Bo póki sami nie będziemy o nie dbać to będzie jednym wielkim syfem
        • Gość: bolo Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.09, 18:59
          Bo jak się ma beznadziejne władze to każda prywatna inicjatywa cieszy.
          • Gość: kamila Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:31
            Ja też się strasznie cieszę , że wkońcu coś otworzą w tym Naszym
            szarym mieście . Słyszałam też ,że koło Viktorii ma byc Aqapark, czy
            to prawda?? Śmieszne ,jest ,że teraz po zamknięciu "zagłębia" nie ma
            u Nas żednego basenu i trzeba jeździć aż do Świebodzic.
            A tak w ogóle na kiedy jest zaplanowane otwarcie wałbrzyskich
            galerii???

pozdrawiam
            • Gość: PaniParasolka Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:38
              Ciekawa jestem tylko, kto będzie robil zakupy w tych sklepach skoro
              wszyscy bezrobotni..
              • Gość: rylec Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 19:40
                co wch będzie miał z tego?
                • Gość: jacek01g parę korzyści IP: *.chello.pl 05.03.09, 20:28
                  1. przede wszystkim podatek od nieruchomości, trochę skapnie z podatku
                  dochodowego od ludzi tu zatrudnionych i firm współpracujących z galerią
                  2. ludzie którzy do tej pory wydawali kasę we Wrocławiu będą ją wydawać na miejscu
                  3. młodzież będzie miała miejsce do spędzenia czasu - ładne, czyste, bezpieczne
                  i w centrum zwłaszcza podczas wagarów :)
                  4. policja będzie wiedziała gdzie młodzież spędza czas podczas wagarów i łatwiej
                  będzie ich wyłapywać :)
                  5. pojawią się galerianki i będą miały super miejsce do znalezienia sponsora
                  czyli kupno szmatki w zamian za puknięcie :)))))))

• kumbaka Re: parę korzyści 05.03.09, 20:56
                    Ludzie nie cieszcie się na zapas, jak coś dobrego powstanie to dopiero będzie
                    można ocenić, a na razie jest to kolejny Matrix naszego prezia. Moje wiadomości
                    są takie, że na razie powstanie tylko jedna galeria, a druga jest zatrzymana.

W Świdnicy jak budowano Tesco też miały być tam cuda a skończyło się tylko na
                    średnim markecie bo jest o wiele mniejszy od naszego Tesco.
                    Znając nasze władze to tutaj również powstanie tylko market i na tym będzie
                    koniec. Wymówki będą różne a to kryzys, a to to a to tamto.

O bym się mylił ale nie sądzę, pożyjemy zobaczymy.

]:->
              • Gość: mm Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:08
                Do Pani parasolki - zatrudnisz się w Magnoli i już nie będziesz bezrobotna
                • niuisa Re: Magnolia Wałbrzych 05.03.09, 20:32
                  dokładnie wiec juz dzis ślij CV
              • Gość: bezrobotna Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:04
                jak otworzą to może już nie będę bezrobotną
        • Gość: ZiBi Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.03.09, 10:26
          Bardzo mnie cieszy również to, że ostatnio widać policję dosłownie
          na każdym kroku, przynajmniej u mnie na Białym. Zrobiło się wokół
          tak jakoś aż dziwnie spokojnie, menele nie siedzą przed blokiem.
          Jadę rano do pracy idzie patrol, wracam wieczorem widze patrol.
          Często stoi niedaleko drogówka i łapie wyrywkowo na kontrole (nie
          radar).
          Jeżeli dalej tak będzie to chyba idzie ku lepszemu.

Pozdrawiam naszą policję i oby tak dalej.

Oczywiście od Nas też duzo zależy.
          • Gość: haha Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.09, 17:28
            polują na Joźinę
            • kumbaka Re: Magnolia Wałbrzych 08.03.09, 20:01
              Nie wiem czy o taką Magnolię chodzi ale jak tak to ładny pasztet nam władze
              szykują. Coś Wam to mówi? "szefostwa mówią krótko: francuski zarząd, ruskie
              metody i albańskie wyniki." poniżej link:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6354172,Magnolia__Francuski_zarzad__rosyjskie_metody.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=856991
              Hejka
              • Gość: marta Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:26
                Jezeli tak beda grali jak we Wroclawiu z najemcami w Wałbrzychu, to
                może być ciężko..Z tego co wiem od ludzi zajmujących się
                marketingiem galerii mają one powstać na początku kwiatnia 2010r.
                natomiast z tego co widzę narazie trwają prace dosyć intensywne
                Victorii, Magnolia może mieć opóźnienie-miejmy nadzieje, że nie.
                Jak to się ma dla miasta??Zamiast wydawać pieniążki we Wrocławiu,
                będziemy wydawać je tutaj..I to tyle co mogę teraz powiedzieć,
                pożyjemy zobaczymy jak będzie to wyglądało..
                • Gość: zet Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.152.146.103.dsl.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 10:34
                  Oczywiście,że jest to dobry pomysł! Dla Wałbrzycha takie inwestycje
                  to jedyny ratunek od zdziadzienia. Przecież "miasto" samo nic nie
                  zbuduje,raczej niszczy obiekty które byly,dlatego potrzebni są
                  inwestorzy z zewnątrz. Każdy taki market czy galeria to poprawa
                  wyglądu jakiejś okolicy,chociaż kawałek dobrej drogi zrobiony.Oby
                  jak najwiecej u nas takich inwestycji,bo na nasze władze nie mamy co
                  liczyć.
                  • Gość: KAROLKA Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 20:37
                    Samochwała ............
              • Gość: wd Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.nycap.res.rr.com 28.08.09, 23:27
                Swietnie ze powstaje, ale jestem sceptykiem. Walbrzych jest biednym
                miastem, sklepy beda takie, jak w innych centrach. Tu nie przyjdzie
                Versace, czy chocby Hugo Boss. A jesli nawet, to na krotko. A
                szkoda...
    • Gość: hej Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:57
      ysle ze to zajebisty pomysł i juz
    • Gość: Kluaida Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:23
      jeszcze jakim dobrem pomyslem jest odtwarcie magnolii w walbrzychu,jeszcze jakby
      byl pasarz grundwaldzki, albo galeria dominikanska i mediamarkt ;];]I
      • Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:39
        No... I dodaj do tego zoo wrocławskie i hale stulecia..Nie zapomnij o Wroclawiu
        Glownym i wroclawskim Rynku..Otworzmy wroclaw w walbrzychu..Gratuluje.....
    • Gość: 12121 Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 20:14
      Viktoria rośnie jak na drożdżach, prace trwają tam non stop za to magnolia... w
      sumie żadnych działań jedyne co to 2 msc temu ogrodzili teren i od tamtego czasu
      słychać tylko świst wiaterku.
      • Gość: jo Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:16
        chyba czekają na pożar tego śmietniska ?
        • Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:45
          Wiecie co..Gdyby tak jakis "Profesjonał" albo inny bookmacher robil zaklady...
          Niewielka kase jestem w stanie postawic, ze za jakis czas sciagna szmatke z
          OSIR-u i fiu... I nie powstanie "Magnolia"..:-). Taka mam intuicje jakas...:-)
          • niuisa Re: Magnolia Wałbrzych 28.08.09, 21:16
            poki co mamy wetkniete trzy patyczki z flagami magnoli od czegoś
            trzeba zacząć
            • Gość: Autor Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:20
              a magolia to nie wiktoria?
              • Gość: niuisa Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 12:13
                sam odpowiedz sobie na to pytanie
                MAgnolia ma byc za osirem a wiktoria buduje sie w okolicach szczawienka
                • Gość: Shah Massud Re: Magnolia Wałbrzych IP: 87.105.201.* 01.09.09, 15:52
                  Kompletnie Ci sie pokrecilo Dear Lady....
                  • Gość: qqq Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 16:21
                    Magnolia ma być mniej więcej za MC donaldem
                • Gość: ja Re: Magnolia Wałbrzych IP: 78.8.136.* 04.09.09, 19:49
                  Nie w okolicach Szczawienka tylko na Sobięcinie (przed "Palestyną)
    • Gość: as Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 17:48
      na razie wypalają stare budy
    • Gość: 11 Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:57
      gdzie budują tą magnolię
      • Gość: kasia Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:54
        Gdzieś w pobliżu OSiRu, ale czy budują????
        • Gość: ss Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:07
          Na osirze jest taka wielka reklama, chodzi właśnie o Magnolię
        • Gość: as Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 13:16
          Kaśka ty jesteś jakaś cofnięta? Google ci zablokowali? Na stronie magnolii
          Wałbrzych zobaczysz mapkę i mniej więcej się pokapujesz.
          Patrząc na zasięg oddziaływania to magnolia uderza w samą biedotę jak Wałbrzych
          i to co nas okala dookoła. We Wrocku nieciekawie wygląda sytuacja z magnolią a
          co dopiero będzie w naszym zadupiu.
          • Gość: Meggy Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:50
            myślicie że miss Edyta Nawrocka wystąpi na otwarciu?? No Co Britny też
            występowała na otwarciu centrum handlowego ;p
          • Gość: HM_ Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.02.10, 14:48
            Tak, we Wrocławiu Magnolia cieniutko przędzie. Pustki takie, że mogliby korytarze wynająć na tor kartingowy ;)
    • Gość: hura Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:43
      i będą w Wałbrzychu w końcu galerianki,
      viktoria kontra magnolia będą promocje i niższe ceny
      • Gość: pytajnik Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.09, 18:38
        > viktoria kontra magnolia będą promocje i niższe ceny

Ale, znaczy że co???? Galerianki będą konkurować ze sobą w tych
        dwóch galeriach??? Która da albo zrobi loda za tańszą szmatkę????
      • Gość: vip Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.10, 14:11
        oto magnolia

img410.imageshack.us/img410/9734/walbrzych.jpg
        • Gość: lol Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 14:19
          hahaha dobre :D
        • Gość: igor Re: Magnolia Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 18:47
          Gość portalu: vip napisał(a):

> oto magnolia
          >
          > img410.imageshack.us/img410/9734/walbrzych.jpg

GRATULUJE !!! usmialem sie na maxa :-))
    • Gość: ZiBi Magnolia Świdnica IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.02.10, 20:03
      huraa... znowu Świdnica lepsza.
      Zresztą poczytajcie wyniki ankiety Świdniczan o ich mieście
      um.swidnica.pl/news.php?extend.2084
      • Gość: piotrek Re: Magnolia Świdnica IP: *.isp.tvkg.net 02.02.10, 20:54
        super naprawde dobre :)
        • Gość: ZiBi Re: Magnolia Świdnica IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.02.10, 21:34
          a i link, jakby kto nie wierzył
          forum.investmap.pl/handel/galeria-swidnicka-t1845-50.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka