Gość: kibol IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 18:28 prezes roman tak dba o koszykowke w kraju ze zaj bał w druzynie gdzie zona ma udziały wstyd wszystkich dobrych wypedził zostli młodzi,nieudolni,karierowicze,romek odejdz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszpantu Re: prezes pzkosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.09, 21:46 z wyjasnien pana prezesa jezeli sie ukarza bedzie"to nie ja ja tylko bylem prezesem " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honza Re: prezes pzkosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.09, 22:08 Zawsze mówiłem, że Romek to wałbrzyski Dyzma! Niektórzy się uśmiechali dając do zrozumienia, że się z taką opinią zgadzają. Inni udawali, że jest inaczej. A fakty mówią, a wręcz krzyczą - TO JEST DYZMA z krwi i kości! Weźmy np. jakieś miasteczko X, albo inne pierwsze z brzegu miasto w okolicy bez sali, bez niczego (tak jak chciał słynny Kononowicz z White Stoku) - kupują pięciu Murzynów i zakładają drużynę koszykówki do ekstraklasy! Ku.rwa - jakie to proste! Chyba ja też tak zrobię, hehehehehehe!!!! Romek to geniusz - czy ku.rwa nikt tego nie widzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: prezes pzkosz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 22:30 miał wszystko władze tusk kruk schetyna chlebowski kasy nikt by nie odmowił nikt by mu nie odmowił nawet my kibice ostatni grosz oddamy ,ale on nie wizja własna kosmos wpie ał sie adamkowi mietkowi kazdemu.teraz tak jak mowisz to nie on nie jego reka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: prezes pzkosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:44 kto nas teraz uratuje jaki nowy sponsor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooojjjjj Re: prezes pzkosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 00:37 Jaki sponsor?! Kto wyłoży kasę aby takie buraki-nieudaczniki z zarządu ją marnotrawiły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooohhhh Re: prezes pzkosz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.09, 08:20 Może teraz jako kibic zrozumiesz że jeszcze gorsze buraki w podobny sposób marnotrawią naszą kasę gminną i powiatową. Gdyby rządzili Ci którzy mają do tego predyspozycje to i kluby sportowe nie martwiły by się o sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: prezes pzkosz IP: *.centertel.pl 12.03.09, 22:27 prezydent kruczkowski zasuwa caly czas a senator ludwiczuk tylko bąki zbija:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś