noinfected 15.03.09, 14:46 Jak wrażenia po koncercie? Jak dla mnie, to będzie to niezapomniane przeżycie :) Świetnie grali, super atmosfera i w ogóle :) Wypowiedzcie się. Pozdrawiam, Fan Vavamuffin'a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 22:04 ja wybieram się EastWest Rockers,bylam już raz na nich są niesamowici, www.eastwestrockers.com/newkoncerty.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 22:22 www.youtube.com/watch?v=c4FoGzwDE_k dlatych co nie znają w co watpie,ale nie kazdy może się spotkał z ich muzą Odpowiedz Link Zgłoś
noinfected Re: Vavamuffin 9FALA 15.03.09, 23:41 to jest akurat ich chyba najlepsza piosenka :) słyszałem ją. Osobiście nie przepadam za nimi, ale posłuchać mogę. Nie ma to jak Vavamuffin :D Więc wypowie się ktoś, kto był na ich koncercie? pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luta Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 11:10 www.eastwestrockers.com/jedyna_bron-promo_part1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko_muzykant Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 12:02 Było ok ,ale bez rewelacji na zywo zawsze jest lepsza atmosfera ,trocha mało ludzi ogólnie daje trzy plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 10:51 szkoda że nie było więcej osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Vavamuffin 9FALA IP: *.de.ibm.com 01.04.09, 13:34 Czy ktos wie gdzie mozna zobaczyc jakas galerie foto z tego koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś