Gość: xXx IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 17:07 gzie moge złożyć podanie o przyjęcia mnie jako kierowce karawany i gdzie są przyjęcia.dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj Re: kierowca karawany IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 21:24 ostatnio ogłaszała się jakaś firma z terenu szpitala im. Sokołowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: kierowca karawany IP: *.chello.pl 17.03.09, 21:38 Na stronie powiatowego urzedu pracy jest ogloszenie ze chca przyjac kogos wlasnie takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: kierowca karawany IP: 79.162.162.* 17.03.09, 21:42 karawany ??? chyba - karawanu. Ale dlaczego akurat to, kręci Cię wożenie trupów równie dobrze możesz wozic mięso w jakiejś ubojni - o co Ci chodzi ? Rozumiem że ktoś szuka takiego pracownika, ale że ktoś się dopytuje o taką prace - podejrzane (?!?!?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: kierowca karawany IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 21:44 Z tym ze to nie jest tylko kierowca,normalny pracownik,czyli zwózki z miasta,pogrzeby itd.za prowadzenie wozu jedynie dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: kierowca karawany IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 21:51 A dlaczego uwazasz,że to cos podejrzanego jak się ktoś pyta o taką pracę?A jak ktoś np.szuka pracy w faureci do przykręcania śrubki na lince to uwazasz,że to go też kręci,albi śmieciarza kręci wyrzycanie śmieci?bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ari Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:24 przykręcanie śrubek i wyrzucanie śmieci to inna robota a noszenie trupów to co innego chyba trzeba to lubić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: kierowca karawany IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 22:46 Tak jak przykrecanie śrubek chyba trzeba lubic jezeli się stara o taką prace,rozumując twoim tokiem myslenia.Ja tu nie widze zadej róznicy,facet sie pyta o prace a odrazu piszecie jakies dziwne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beduin Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:01 O ile mi wiadomo nie wyprodukowano jeszcze wielbłąda z kierownicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btkw Re: kierowca karawany IP: *.nrth.cable.ntl.com 17.03.09, 23:16 Fajnie się czyta te posty. Prawie w każdym jakaś afera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:22 Przy takiej nadprodukcji imbecyli nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewakuator Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:16 ludzie a kto tutaj mieszka normalny??? ja nikogo takiego nie znam wszyscy co mieli olej i trochę rozumu już dawno się stąd wynieśli a że imbecyle zostały to macie racje, więc pretensje do siebie, imbecylami rządzą imbecyle no ale to chyba nie filozofia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:23 no UM rządzi więc widać jak jest, w kółko twierdząc że nie ma na nic pieniędzy i dotacji z unii europejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kierowca karawany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:36 KARAWANA to idzie przez pustynię, a Tobie chyba chodzi o KARAWAN ?...bardzo ,,mała,, różnica Odpowiedz Link Zgłoś