Gość: cut IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 20:48 gdzie w Wałbrzychu mogę wywiezć parę worków gruzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kierowca Re: wysypisko gruzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:11 Na Andersa! Wsyp w każdą z możliwych dziur, a wdzięczność kierowców będziesz miał/a dozgonną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetryk Re: wysypisko gruzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 21:25 Na placu magistrackim walnij, naprzeciwko fontanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: wysypisko gruzu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.09, 08:08 Zamawia się w Albie kontener i tam sie gruz wysypuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: wysypisko gruzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 08:45 a co to Alba ma monopol? Mam przyczepkę i czym ją pociągnąć, to powienienem miec możliwość wywiezienia gdzies tego gruzu. Dlaczego mam płacic komus za udoastepnienie kontenera i transport jak moge zaplacic tylko za wysypanie gruzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: wysypisko gruzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:00 na podgórzu tam gdzie dawny opałowy Odpowiedz Link Zgłoś
kolecwoku Re: wysypisko gruzu 18.03.09, 15:20 na świdnicka...zarząd dróg ci jeszcze zapłaci za remont cząstkowy drogi... Odpowiedz Link Zgłoś