Dodaj do ulubionych

komnata pod Książem

IP: *.centertel.pl 07.04.09, 20:12
Witam,

Czy sa jakies nowe wiesci w sprawie odkrycia przez badaczy komnaty w
okolicach baszty Jerzego i sprawdzenia jej wnetrza przez prowadzenie
kamery do srodka, ktora jedynie odkryla zasypane pomieszczenie,
ktore jest rzekomo miejscem skladowania archiwum III Rzeszy.
Ekspedycja miala miejsce w 2006 roku, czy do tej pory cos nowego w
tej sprawie zostalo wyjasnione?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: komnata pod Książem IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.09, 20:48
      Władze Zamku maja to gdzies, jakby chcieli to by to ruszyli...a tymczasem k jak
      kupa z wielkich odkryc :P
    • Gość: hans 1455 Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:34
      zakonczyc tyen temat!!!!
      • Gość: RevtarasofRev Re: komnata pod Książem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:45
        A dlaczego zakończyć. Dlaczego "polski rząd" nie robił nic aby zakończyć sprawy
        poniemieckich budowli podziemnych. Dlaczego nie można badać tego wszystkiego na
        dużą skale.?????
    • Gość: Górnik 79 Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:24
      Kolego feniks jak dzis widziałem poruszyłeś ten temat na stosownym forum, a na jakim to doskonale obaj wiemy :) Tu raczej nie uzyskasz więcej informacji niz na poprzednim... Pozdr.
      • Gość: T.. Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:48
        don't by so sure...
        • Gość: feniks Re: komnata pod Książem IP: *.centertel.pl 08.04.09, 07:22
          Masz racje Gorniku79, to nie jest miejsce do poruszania powaznych
          tematow i oczekiwania normalnych odpowiedzi. Na szczescie jest to
          drugie forum, na ktorym mozna zadac ciekawe pytanie i oczekiwac
          ludzkiej odpowiedzi, a nie bandy maloletnich idiotow, ktorzy swoje
          zyciowe porazki wyladowuja w cyberprzestrzeni.
          • Gość: kawał chama Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:47
            > Na szczescie jest to
            > drugie forum, na ktorym mozna zadac ciekawe pytanie i oczekiwac
            > ludzkiej odpowiedzi, a nie bandy maloletnich idiotow, ktorzy swoje
            > zyciowe porazki wyladowuja w cyberprzestrzeni.
            Tja... poczytaj sobie dokładnie to forum, od początku, a dopiero potem
            wypowiadaj opinie o nim. Wtedy może się okazać, że jego administratorzy bardzo
            dokładnie odpowiadają Twojemu opisowi który przedstawiłeś powyżej. Przyjrzyj się
            dokładnie, a zobaczysz, jak się usuwa userów, którzy mają inne poglądy niż
            poglądy adminów, jak się kradnie ich posty, jak się włamuje do skrzynek z PW.
            Miłej lektury.
          • Gość: Piter Re: komnata pod Książem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.09, 02:33
            Hey, co to za forum ? Interesuje mnie hobbistycznie podziemna Polska. Pozdrawiam
    • Gość: FENIX Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:37
      czemu kradniesz mój nic!!!!niemasz innego?
      • Gość: feniks Re: komnata pod Książem IP: *.centertel.pl 08.04.09, 09:42
        Widzisz dzieciaku ten nick mialem jeszcze wtedy, kiedy ty nie byles
        w planach, ale jesli chcesz mi to powiedziec prosto w oczy to
        zapraszam do swiata realnego pusta podrobko.
        • Gość: FENIX Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 16:18
          sam jesteś pajac mam 31 lat i skończ bredzić
          • Gość: RevTarasofRev Re: komnata pod Książem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 17:57
            A czy to prawda że walim i okolica obsiana jest ludźmi którzy trzymają rękę aby
            nikt nie interesował się miejscami otoczonymi tajemnicą 2 wojny światowej?????
            • Gość: adolf Re: komnata pod Książem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 18:20
              Ja Ja,naturlich!!!
              • Gość: Phenix Re: komnata pod Książem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 19:03
                Jch bin sehr gut
                • Gość: feniks Re: komnata pod Książem IP: *.centertel.pl 08.04.09, 20:47
                  Do podrobki (FENIXA). Masz tyle lat, a zachowujesz sie jak skonczony
                  smarkacz. Jak zalezy ci na nicku to sie zarejestruj, proste pajacu
                  prawda?
            • Gość: gringo Re: komnata pod Książem IP: *.41.70.89.sub.mbb.three.co.uk 08.04.09, 21:27
              Po pierwsze, primo, sprecyzujmy, czy Wałbrzych to jeszcze okolica
              Walimia. Po drugie, secundo, jak się obsiewa (ew. jak obsiano) tą
              okolicę ludźmi? Po trzecie, tertio, w jaki sposób "ci" ludzie
              trzymają tą rękę, no bo chyba nie uniesioną w rzymskim pozdrowieniu,
              zaadoptowanym skądinąd przez największego wodza ubiegłego wieku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka