Gość: Werka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.09, 15:56 Poszukuję sali na wesele.Czy wie ktoś coś na temat Podkowy w Modliszowie? Jak jedzenie i obsługa?? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igad Re: Podkowa w Modliszowie IP: *.swidnica.mm.pl 21.07.09, 12:53 kochana ! nie polecam , miałam slub w sobotę ,włascicielka nie uchwytna, rozliczałam sie z kelnerka!! jedzenie smaczne , ładnie podane ale miniaturowe porcje!!!!!!!! az żałosne! zastanów sie , w toaletach brudno , brak papieru! skasowała mnie za wystrojenie sali a było na stołach 5 rózyczek! obsługa beznadziejna , nie miła, brud na stołach. Ja panna młoda znosiłam butelik po pepsi ze stołow i kości po kurczakach. Jestem strasznie zawiedziona ! Czuję sie okradziona!!!A włascicielka powiedziała ze sie wywiązała z umowy! blizsze informacje 793783787 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Podkowa w Modliszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:42 a z kim ustalałaś wszytsko? z p. Justyną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igad Re: Podkowa w Modliszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:57 z p.Edytą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga. Re: Podkowa w Modliszowie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.09, 08:09 A jakie mają ceny w Podkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Podkowa w Modliszowie IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 22:26 Lepiej wybierz karczmę góralską w Dziećmorowicach. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do toma 22.07.09, 10:33 Popieram Cię! Super wystrój,jedzenie dobre.Ceny nie są za wysokie.Właścicielka cały czas do dyspozycji.Byłam tam ostatnio.Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś