Dodaj do ulubionych

derby sudetów WSTĘP WOLNY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:10
wałbrzyszanie to tacy osobnicy którzy tylko narzekają. a to nic się
w wałbrzychu nie dzieje a to szaro a to dziurawe drogi. szaro i
dziurawo miejscami na pewno jest ale 2 maja będzie się działo. więc
drodzy wałbrzyszanie ruszcie wreszcie d..y i o godz. 17 wstawcie się
na stadionie, pokażmy sami sobie że można zapełnic stadion przy
ratuszowej. wstęp wolny więc nie ma problemu dlaczego znowu tak
drogo ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • Gość: nasz KS Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:12
      GURNIK PANY o'le !
      • Gość: grabarz futbolu Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 16:29
        Ja natomiast stanowczo odradzam wizyte na stadionie. Dzis na jednym
        z przystankow zobaczylem naddarty plakat zapraszajacy ludzi na mecz.
        Czy ktos widzial te zdjecie lysych gossci pod spodem ? Gosci z
        ryjami jak kryminal ? Gosci ktorych interesuje tylko rozroba i
        prowokacje w stosunku do kibicow druzyny przyjezdnej ? Z tego co
        wiem to na meczu beda spore sily porzadkowe zeby nie doszlo do
        ogolnej zadymy. Rejon stadionu jest od kilku lat bardzo
        niebezpieczny i nie zmienia tej opini nawet pielgrzymki na Chelmiec
        i uczestnictwo w mszy kibicow Gornika z wywieszanymi flagami. Lobuz
        zawsze bedzie lobuzem. Odradzam pojscie na mecz normalnemu
        czlowiekowi.
        • Gość: yozi17 Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:50
          każde derby zabezpiecza policja to chyba dobrze. a jak ktos jest
          łysy i nosi szalik klubowy to nie znaczy, że jest bandytą. ty na
          pewno nosisz zimą różowy szalik w serduszka i w życiu nie byłeś na
          imprezie sportowej:)
        • Gość: ponczek Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:52
          GURNIK TO MISZCZ DOLNEGO SLASKA W PILE

!!

a nasi kibole to wszystkim najebiom ha !
          • Gość: ksg hooligans Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 18:31
            niepotrzebnie sie produkujesz bezmózgowcu,wez sie lepiej do roboty a nie piszesz
            bzdury
            zapraszam na mecz !!!WARTO
            • Gość: kibic Górnika do stożka IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 20:14
              ksg hooligans??????????????????
              czy wiesz co to oznacza
    • Gość: grabarz basketu Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 18:14
      ja zapraszam na ratuszowa serdecznie
      • Gość: niow Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.09, 19:25
        Prawdziwy Górnik jest Nowym miescie
        • wania79 Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY 29.04.09, 19:50
          Ja tam do "młynu" nie idę, tylko popatrzeć jak chłopaki grają i śpiewają:) A co
          będzie, pożyjemy - zobaczymy:)
          • Gość: punk Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 19:54
            wania79 napisała:

> Ja tam do "młynu" nie idę,

Mlyn przyjdzie do ciebie heheh
            • Gość: kopacze Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:30
              ale na co mam isc patrzec?? na kopaczy, kasujacych niezle pieniazki
              jak na ta lige, ktorzy nie potrafia wygrac u siebie z jakimis
              kobierzycami?? aby przyciagnac ludzi na stadion to trzeba cos
              pokazac, a jak jest zwykla kopanina to szkoda weekendu, lepiej z
              rodzina i znajomymi posiedziec!
              • Gość: realista Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 20:35
                Dokładnie. A Karkonosze też mi rywal. Cienkie bolki na koncu tabeli
                więc wynik raczej do przewidzenia. Chociaż ostatnio PWSZ slabiutko
                radzi sobie ze slabeuszami. Leje na ten mecz i wam tez radze pojsc
                do lasu na spacer.
                • Gość: NA GRZYBY Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.09, 21:07
                  Jedziemy na wielki mecz 3 ligi grzybiarzy Rydz Zielona Góra- Podgrzybek
                  Wałbrzych. Zbiorka 2 maja godzina 4:00 plac Teatralny. koszt wyjazdu 15 zl,
                  Jedziemy w 5 autokarów. Wszyscy z klubowymi wiadrami!!!!!

Podgrzybek Pany
                  • Gość: garuch Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 21:42
                    Syn ma szlaban na ten mecz. A jak go złamie, to mu spuszczę wpie...
                    i tyle bedzie z jego chodzenia na Gornika. On dobrze wie, że mam
                    ciężką rękę i chodzi jak zegarek. Przyszedł do domu ostrzyżony na
                    zero, dostał manto. Znalazłem u niego w szafie kangurkę z napisem
                    Hooligans, znowu wierdol. Tatuaż musiał ścierać pumeksem. Nie ma
                    lekko. Wystarczy ze ojciec garował.
                    • Gość: as Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.09, 21:50
                      Niema sie czym chwalić "tatuś"kryminalista pewniecw....Szkoda dziecka bo się
                      zmarnuje
                      • Gość: Walbrzyszanin Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 00:55
                        A może najpierw warto pójsc na mecz , żeby pisać opinie?
                        A co do postaci z plakatu , to są to postacie sztucznie stworzone przez komputer;)

2 maj godzina 17 , stadion ulica ratuszowa , warto mieć przy sobie jakiś
                        dokument potwierdzający tożsamość;)
                        • Gość: ?? Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 01:13
                          Może być ciekawie...Górnik i Zagłębie kumplami?No no!
                        • Gość: kibic Gornika Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 13:13
                          A dlaczego wam tak na tym zalezy aby byla pelna publika. Poprostu
                          chcecie sie pokazac przed Karkonoszami. Prawda jest taka ze jak
                          kogos mecz interesuje to na niego pojdzie. Pamietam derby miedzy
                          Gornikiem a Zaglebiem jeszcze w latach siedemdziesiatych i wtedy
                          nikogo nie trzeba bylo na sile namawaiac zeby szedl na mecz. Na sile
                          tylko zaklady pracy organizowaly pochody1majowe. Na mecze chodzilo
                          sie z przyjemnosci nie z musu. Dlatego tez uwazam ze kto chce to
                          idzie a kto nie to nie. Ja np nie ide bo dla mnie to zadne derby i
                          zadna tradycja. Karkonosze nigdy nie byly dla walbrzycha jakims
                          specjalnie wymagajacym rywalem ani popularnym. A i ten obecny niby
                          Gornik to tez jakies nie wiadomo co. Jakis wodotrysk na sile
                          utrzymywany przez miasto z ktorym utozsamia sie tylko grupka
                          bandytow i chuliganow a pies z kulawa noga nawet tam nie chodzi. Moj
                          prawdziwy Gornik juz dawno nie gra.
                          • Gość: derendinger Re: derby sudetów WSTĘP WOLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 15:47
                            Też pamiętam stare czasy, wtedy piłka w Wałbrzychu coś znaczyła, a nazwy Górnik i Zagłębie liczyły się w lidze. Pozdrawiam, a gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam www.allegro.pl/item621247625_zaglebie_walbrzych_1967_68_proporczyk_unikat.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka