Gość: lila IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.09, 20:23 czy ktos wie który lekarz w Wałbrzychu wykonuje aborcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: aborcja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.09, 20:41 Zadajesz głupie pytania na publicznym forum i je tylko zaśmiecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: aborcja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.09, 21:12 to nie odpisuj bo TY zasmiecasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria26 Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 21:24 popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: aborcja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.09, 21:35 To nowa taktyka organów ścigania.W następnych odcinkach pytania o inne paragrafy KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 08:45 Ja też wiem,to bardzo sympatyczny lekarz,robi to szybko i dobrze.Bierze 2 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 08:47 Jest ich kilku.Jak się wysilisz to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny6 Re: aborcja IP: 62.87.160.* 05.05.09, 09:14 Bardzo głupe pytanie naprawdę.. puknij się w glowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: do anki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 18:35 jezeli mozesz to prosze podaj chociarz dzielnice.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re:do anki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 18:38 prosze napisz chociarz dzielnice-dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: aborcja 05.05.09, 09:24 Pytanie i głupie i smutne,a i oczekiwanie odpowiedzi naiwne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: aborcja IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.09, 09:39 Jest mase takich lekarzy,chyba nie oczekujesz,że ktos ci tu poda jakies nazwiska ?najlepiej zapytaj księdza,oni są w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikp Re: aborcja IP: 91.203.16.* 05.05.09, 15:25 powinnas sie cieszyc ze X lat temu o to samo nie pytala twoja matka Kobieto - przemysl dobrze swoja decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
wania79 Re: aborcja 05.05.09, 18:54 Nie pisz aborcja, tylko skrobanka. I nie zadawaj głupich pytań. "POSMARUJESZ POJEDZIESZ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lili Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:01 współczuje teraz ciąża nie chciana to koszmar najgorszy jaki może się przyśnić tragedia i masakra w tym szambie gdzie nie ma pracy i pieniędzy, dzięki klechom nie ma aborcji!! powinnaś iść do klechy z parafii gdzie mieszkasz po pieniądze na aborcje nie formalną a jak nie to mu zostawisz to dziecko pod drzwiami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 19:07 Ale głupoty piszesz a nie można urodzic dziecka i przekazać rodzinie która niemoże ich mieć!!!!nawet nie wyobrażasz sobie jakie to uczucie!!!!!ja staram się o dzidziusia od 8lat,jest to moje największe marzenie które mam nadziejesię spełni.Jak swojego nie chcesz to możesz mi oddać........ Odpowiedz Link Zgłoś
wania79 Re: aborcja 05.05.09, 19:37 Do ja! To Ty głupoty piszesz. A kto do k..wy nędzy da, na lekarza i witaminy zasrane przez 9 miesięcy ciąży dla matki i dziecka? A co POWIEDZĄ LUDZIE! Z brzuchem łaziła, a gdzie dziecko ma? Oddała?! A TO SZMATA!!! ZROBIŁA SOBIE DZIECIAKA I ODDAŁA!!! Najlepiej taką spalić na stosie. Na jakim świecie kobieto żyjesz? To nie Ameryka, tu każde odstępstwo od normy jest potępiane. Jak oddasz dziecko to już nie masz życia, bo nie jesteś Matka Polka, tylko sie "pozbyłaś zbędnego bagażu". A "życzliwi" sąsiedzi dadzą Ci to odczuć nie wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: aborcja IP: *.wb.energiapro.pl 06.05.09, 11:26 faktycznie, lepiej zabić i nie przejmować się opinią innych ludzi.. Żal mi ciebie człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: aborcja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 19:11 Post zgłoszony do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 19:18 jak możesz pisać takie rzeczy żeby podrzucic dzieciatko pod Kosciół!!!!!a czy jest to wina dzieciatka że je st niechciane!!!!! Nie tylko bezmyślnych małolatów,a antykoncepcja słyszałaś coś na ten temat.Najpierw siemysli poźniej robi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: aborcja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 19:23 Było się nie łajdaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciązy brak Re: aborcja IP: 91.203.17.* 05.05.09, 19:28 proponuje jechac do czech wykonuja w kazdym prywatnym gabinecie ginekologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: aborcja IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.09, 20:37 Też ci tak radze,zresztą w każdym cywilizowanym kraju jest to normalne.Ty Ksiadz mozesz sobie zgłaszać posty do usunięcia,ale własne,ja tu nie widze żadnego naruszenia prawa lub regulaminu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do klechy Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:08 a ty ile masz bękartów????!!!!! no pochwal się jaki jesteś jebaka!! co nie masz odwagi nawet anonimowo?? na tace na alimenty co nie!!!i cały kler dziecioroby, myślicie ze ludzie ciemnota wszyscy i nikt nic nie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 23:29 normalnie zgroza dziewczyny,a kto by tam przejmował się sasiadami,można przecież powiedziec że poród byl ciężki i dzidziuś umarł,a nie odrazu aborcja.Normalnie szanujcie się dziewczyny,najpierw myślcie później róbcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 00:39 Skrobać i jeszcze raz skrobać, bo nie daj Boże jakiś klecha albo inny bliźniak się wykoci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 09:38 nie jestem przeciwko aborcji ale szukanie pomocy w tej sprawie na publicznym forum jest zwykla glupota,uwazasz ze ktos ci tutaj poda dane lekarza i moze jeszcze jego dokladny adres? zadajac takie pytania tutaj prowokujesz tylko ludzi,a moze rzeczywiscie znajdzie sie jakis debil co poda ci tutaj namiary na konkretny gabinet i narazi tylko lekarza na powazne klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasze prawo Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:04 Bardzo słuszna uwaga. Pamiętaj o odpowiedzialności karnej, której podlegają zarówno lekarz jak i wszystkie osoby, które do zabiegu aborcji kobietę podżegają czy też udzielają jej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nana Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:57 ten kraj i te prawo to POWAŻNE KŁOPOTY !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 22:49 jak będzecie uważały to nie będzie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: aborcja IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 10:31 Problem w tym,że one nie wiedzą jak uważać gdyż dzięki katolickiemu zacofaniu edukacja seksualna w naszym kraju jest na poziomie małej Afrykańskiej wioski w której uważa się,że rodzenie dzieci to obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 22:21 przestancie jechac tak na ten kosciol i zrzucac wine na ksiezy i religie,uswiadamianie dzieci nalezy do rodzicow,a czasy mamy takie,ze kazdy w miare inteligentny czlowiek wie ,ze istnieje antykoncepcja, mnie nie uswiadamiala ani szkola ani rodzice i w ciaze nieplanowana nie zaszlam, nawet w afryce znaja metody antykoncepcyjne a np. prezerwatywy byly juz znane w starozytnosci,najlepiej swoja nieodpowiedzialnosc zrzucic na kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nana Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 09:59 te dupciu !!! kościół zabrania antykoncepcji co nie wiesz o tym ?!!? więc nie pieprz no chyba że nie chodzisz do kościoła i nie posyłasz tam dzieciaków ,dzięki konkordatowi który kwach były komuch podpisał nie ma tu aborcji, watykanu się im tu zachciało ciemnota polska, kościół ma w tym interes żeby nie było tu aborcji pamiętaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: aborcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 22:33 jezeli nie rozumiesz czytanych przez siebie postow to sie nie wypowiadaj na ich tamat,a to ze kosciol zabrania antykoncepcji nie ma tu nic do rzeczy tak jak napisalam wczesniej to na rodzicach spoczywa odpowiedzialnoisc aby swoje dzieci uswiadomic i wytlumaczyc im jak sie zabezpieczac a nie zwalac cala wine na brak wychowania seksualnego w szkolach i zakaz kosciola, jak ktos jest madry i odpowiedzialny to wie co ma robic,chyba lepiej sie zabezpieczyc niz pozniej chodzic co tydzien na skrobanke, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: aborcja IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.09, 09:25 Po częsci się zgadza,załóżmy,że ja uświadamiam dziecko od najmłodszych lat,dzieciak idzie na religie i moje uświadamianie zostaje niweczone,ksiądz mu miesza w głowie.W dziecku powstaje dylemat,kto ma rację-tato czy ksiądz?Rozumiesz już mniejwiecej o co chodzi w tym zacofanym kraju??????A najgorsze jest własnie to,że księża czynią zupełnie coś innego niz głoszą.Dlateg,radze kazdemu rodzicowi,któremu zalezy na edukacji swojego dziecka aby nie posyłali go na religie i nie dali się manipulowac pod pretekstem pseudo-wiary,bo kościół z wiarą nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nana Re: aborcja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.09, 13:50 widzę tępaku że inaczej trzeba ci tłumaczyć!!!!może trafi do ciebie zakuta pało!!!! ari ci już wyjaśnił i co trafiło !!!!! będziesz dalej posyłać dzieciaka na religie żeby mu tego szamba kładli tam a potem będzie klepał dzieciaka za dzieciakiem ja dzieciorób czy będziesz mu wpajać antykoncepcje!!!! a później debile wyrastają i dziecioroby ten mówi to a ten co innego z dzieciaka wariata będzie robić zastanów się.. Odpowiedz Link Zgłoś