Dodaj do ulubionych

Cygany z perfumami

IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 23:23
Witam! Pare miesiecy temu mozna było spotkac pod realem albo koło
poczty na Słowackiego cyganów którzy sprzedawali oryginalne perfumy.
Sprzedawali je bardzo tanio. Od jakiegos czasu już ich nie widze,
czy może ktoś wie gdzie oni teraz stoją? Czy ktos ich widuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: ---- Re: Cygany z perfumami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 23:28
      oryginalne ? hehe ... tak samo oryginalne jak ciuchy adidos, mike,
      • Gość: Pawel Re: Cygany z perfumami IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 23:33
        Znam się na perfumach i już u nich kupowałem i oni mają oryginalne
        perfumy, powatrzam perfumy a nie wody perfumowane które są
        sprzedawane w rossmanie albo w innych tego typu sklepach.
        • Gość: Pawel Re: Cygany z perfumami IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 23:37
          Kupiłem od nich Dunhill Desire za 30 zł. Na internecie kosztuje
          ponad 100 zł.
          • Gość: asdf Re: Cygany z perfumami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 23:50
            jedz do swiebodzic, albo na stary zdroj. tam ich duzo
          • Gość: janek z psem Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 00:27
            Tanie mięso jedzą psy. Jeżeli coś jest oryginalne to musi odpowiednio kosztować,
            za markę trzeba zapłacić i to przeważnie cena marki kształtuje cenę towaru, bo
            ileż może kosztować trochę spirytusu i kilka kropel olejków zapachowych. Co do
            tych "perfum" to są one tak prawdziwe jak sztuczna szczęka mojej babci.
            • Gość: Pawel Re: Cygany z perfumami IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.09, 00:31
              Janek nie moja wina że kupujesz dezodoranty w kiosku... a co do tych
              perfum to są jak najbardziej oryginalne. Kto się zna ten wie a Ty
              Jsiu najwidoczniej sie nie znasz.
              • Gość: Puf Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 00:42
                Gość portalu: janek z psem napisał(a):

> ...Jeżeli coś jest oryginalne to musi odpowiednio kosztować...
                ---------------------------------------------------
                Zgadza się, no i Cygana kosztowało... 5 minut strachu.
                • Gość: wałbrzyszanin Re: Cygany z perfumami IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 06.06.09, 10:52
                  tak oczywiście,że są orginalne.Dlatego wszyscy cyganie i nie cyganie noszą
                  "orginalne "perfumy.:) i sprzedają 150zł taniej bo lubią stać pod marketem i
                  namawiać naiwniaków..;) a jak jeden z drugim kupisz orginalne perfumy w sklepie
                  i się nimi spryskasz i tydzień będziesz nimi śmierdział,to się dowiesz czym się
                  różnią perfumy od cygana a ze sklepu..:) pomijając,że czasem w sklepie tez chcą
                  zarobić i sprzedają podróbki jako orginały...:)
              • Gość: janek z psem Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:13
                Chłopie weź koło (oryginalne od Cyganów) i walnij się w czoło! Co ty w ogóle
                pleciesz? Proszę cie, zaprzestań tych durnowatych wywodów bo tylko się
                ośmieszasz. A tak na marginesie : kto? Co?
          • Gość: zet Re: Cygany z perfumami IP: *.152.147.216.dsl.dynamic.eranet.pl 07.06.09, 12:52
            oj chyba Pawel ty sie jednak nie znasz na perfumach. Od lat używam
            tylko oryginalnych perfum (szczególnie jednej marki) i wierz mi,że
            te od cyganów nawet nie "stały obok pustej butelki" po oryginalnych
            perfumach.
        • Gość: przedstawiciel Re: Cygany z perfumami IP: 188.33.95.* 07.06.09, 10:21
          Pawełku zrobiłeś z siebie przygłupa,idiotę,błazna i kretyna.Ja naprawdę znam się
          na perfumach i dla przeciętnego Kowalskiego nie ma PERFUM!!! Są wody perfumowane
          i to jest najwyższym koncentratem jaki możesz kupić jako klient!!!W
          przeciwieństwie do wody toaletowej (produkowanej całkowicie chemicznie)posiada
          ona kilka promili ekstraktów kwiatowych które dość długo utrzymują się jako
          zapach na skórze(bo na ciuchach średnio)A perfumy mój drogi znawco to tylko
          ekstrakty kwiatowe i koszt wyprodukowania na zamówienie zaczyna sie od
          kilkunastu do kilkudziesięciu tysięcy euro!Specjaliści dobierają do gwiazdy
          odpowiedni zapach a potem ona sprzedaje ten zapach do Bregusone albo coty i
          wali sie masówke,ale ty widze że się znasz ikupujesz od cyganów perfumy za 30
          zł!!!HAHAHA
    • Gość: asia Re: Cygany z perfumami IP: *.chello.pl 06.06.09, 11:25
      Pawełku chyba jednak nie znasz się na perfumach aż tak dobrze jak
      Ci się wydaje. Kiedyś po dłuższej rozmowie cygan przyznał mi się że
      perfumy nie są oryginalne ale za to są to najlepsze podróby heh
      • Gość: on Re: Cygany z perfumami IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.09, 11:36
        Swego czasu, gdy jeździłem służbowo do Warszawy to chadzałem na stadion
        dwudziestolecia, gdzie cyganie sprzedawali perfumy. Były one właśnie po 20-30
        zł. Nie powiem, zapach a przede wszystkim wygląd miały oryginalny, hologramy,
        generalnie wszystko co do joty idealnie skopiowane. Takie same zapewne kolega
        Paweł kupował u cyganów :) niektórzy ludzie są naiwni.
    • Gość: kazio Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:25
      Oryginalne, powiadasz? Coś mi się zdaje, że to były "orginalne" perfumy.

Podobno też są niezłe.
      • Gość: cdrom Re: Cygany z perfumami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.09, 13:22
        Też ich spotkałem (pod realem) na swojej drodze . Oryginała miał
        jednego na pokazanie(lacosta), a w torbie sam szmelc
        • Gość: duzykrzys Re: Cygany z perfumami IP: *.chello.pl 06.06.09, 14:08
          Co wy wypisujecie za bzdury jacy cyganie ? cyganów już NIE MA
          teraz są ROMOWIE to całkien inna nacja i sprzedają tylko oryginały
          • Gość: Odarty, syn Enigmy Re: Cygany z perfumami IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 10:33
            Paweł to głupi naiwniak, a czepia się Jaśka. Dla niego butelka
            romskiego moczu z markową naklejką to super kosmetyk.
    • Gość: mask Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:08
      dawaj namiary wyśle ich do ciebie
    • pozor_vlak Re: Cygany z perfumami 07.06.09, 14:01
      Gość portalu: Pawel napisał(a):

> sprzedawali oryginalne perfumy.
      haha! dupa mi odpadła ze śmiechu :D
      • Gość: s.m. Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:49
        Widziałam w sklepie "po 5 zł" na ul. Moniuszki jak pakują cały kosz perfum.
    • Gość: misio Re: Cygany z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:17
      -Jest taki świetny perfum do kupienia dla dziewczynki... Nazywa się "oryginał".

-Oryginał?

-Czytałem ostatnio na forum... "Zebrani na ulicy Słowackiego byli razem z
      "Cygany-ami" świadkami narodzin nowej, świetnej perfumacji".

-To oryginały im "Cygany" zaproponowały?

-No, przecież pisze, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka