Dodaj do ulubionych

Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.09, 17:42
Którego z lekarzy dla maluchów polecacie z tej przychodni? Chcę
poznać wasze opinie, nim sama zdecyduję.
Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: nana Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 22:18
      ja chodze do dr serafinowicz
      • Gość: ona Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.09, 22:28
        Ja chodzilam do Pani baranowskiej :)
        • Gość: buzia Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 10:24
          ja mam 3 tygodniowe maleństwo i chodzę do dr Lenard bardzo miła Pani
          doktor i ma dobre podejscie do maluszka polecam!
          • Gość: x Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.09, 10:29
            Tylko nie Serafinowicz!
            • Gość: ? Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 08:54
              dlaczego nie serafinowicz?
              • Gość: Inka Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:06
                Pani serafinowicz, sama wymaga leczenia, czesto jest nie w
                formie , a kazde badanie zaczyan od pytania o status
                materialny rodicow. Przepisuje bardzo drogie leki choc mozna
                ich duzo tansze zamienniki zastosowac.
                • Gość: Pati Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.17.115.lan.e-wab.pl 19.06.09, 09:38
                  Ja polecam dr serafinowicz - niecały tydzień temu byłam u niej z
                  córeczką i naprawdę fachowo ją zbadała, "obsłuchała' i przepisała
                  idealne lekarstwa, po dwóch dniach dziecko było już zdrowe! dostałam
                  też (bez zbędnego proszenia się) skierowanie na wszystkie okresowe
                  badania (mocz, kał itp.)..więc polecam!
                  Nie polecam natomiast dr Ziółkowskiej - stara, nieprzyjemna kobieta.
                  nie ma wogóle podejścia do dzieci, jest arogancka. Kazda wizyta
                  konczy się antybiotykiem, którego czasami nie trzeba było wogóle
                  stosować! Niedokładnie bada.
                  Dr Baranowska - zalezy jaki ma humorek! jak wstała "prawą nogą" to
                  jest OK! ale jak lewą to ma wszystko i wszystkich pacjentów głęboko
                  w du..
                  Pozdrawiam :)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: genek Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.09, 08:03
                    najbardziej to mnie smieszy jak jak laik pisze, ze ktos fachowo zbadał jego
                    dziecko. mam dzieci już w podstawówce i niestety mało pozytywów o pediatrach na
                    Podzamczu ( za wyjątkeim śp. dr Białej). Jak mam chore dzieci idę prywatnie.
                    Nieważne gdzie, bo nie bedę reklamy uprawił
                  • Gość: gienek Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.09, 08:06
                    "po 2 dniach było zdrowe" a może chore nie było
                  • Gość: Jóźik Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 19:58
                    Pati, a ty aby nie z rodziny lub znajomych tej lekarki? Jak o dzieci dba tak jak
                    o siebie, to uchowaj Boże.
                    • Gość: moli Re: Do którego pediatry w przychodni na Podzamczu IP: *.chello.pl 21.06.09, 23:51
                      Przestrzegam przed przychodnią na Podzamczu.Tam nie wyleczą nikogo,a średnia
                      wieku lekarzy to tak 60 parę lat.
                      • Gość: mm Re: Do Moli IP: 62.87.160.* 22.06.09, 10:03

Moli masz racje. W przychodni na Podzamczu lekarze-emeryci sobie
                        dorabiają. Zawsze to pare złotych więcej.
                        • magducha3713 Re: 22.06.09, 10:22
                          Ja nie polecam przychodni na Podzamczu wogóle!!!
                          Dr Ziółkowska zawsze przepisuje niepotrzebnie antybiotyki,
                          dr Lenard wcale nie ma podejścia do dzieci (nie zapytała o objawy
                          jak moja córka miała straszny katar, łzawiła i kaszlała, tylko
                          odrazu przepisała krople do oczu na sterydach, a od kuzynki, która
                          jest ordynatorem w pewnym szpitalu na oddziale noworodków
                          dowiedziałam się że takie krople to ostateczność a łzawić Kasia
                          mogła od kataru!),
                          dr Baranowska nigdy nie ma czasu bo zawsze już kończy pracę...
                          dr Serafinowicz i tak wychodzi z nich wszystkich najlepiej bo przy 3-
                          dniowej gorączce zawsze daje skierowanie na badanie moczu (choć to
                          czasem niepotrzebne, ale lepiej sprawdzić dla pewności, i nie
                          przepisuje odrazu antybiotyków).

Ja jednak sama szukam przychodni z dobrym pediatrą, ale myślę, że
                          bez wizyt prywatnych przy poważnych kłopotach sie nie obejdzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka