Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:40 Witam, czy warto zamówić meble kuchenne na wymiar w Black red white? Bardzo proszę o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:05 Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamikaze12345 Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.09, 20:54 Zapraszamy na www.garderoby.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kATE Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 12:07 Warto bo tanio, ale po trzech latach użytkowania same się nam rozpadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 16:34 Osobiście odradzam, chciałam zabudowę z słupku, czyli mikrowela+zmywarka+piekarnik, to usłyszałam, że się nie da. Zrobili mi kosztorys, a przed samym podpisaniem umowy zmienili cenę z 2800zł na 4300zł. Zrezygnowałam z ich usług i wzięłam P.Karpińskiego z giełdy na Topolowej, okazało się, że wszystko można zrobic tylko niektórym umiejętności brak. Teraz mam wypasioną kuchę w kolorze o jakim marzyłam i materiały z górnej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:50 Tylko nie korzystajcie z usług pseudo-projektanta z BRW na Wrocławskiej. Beznadzieja i zero pomyślunku, a chłop do tego buc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 11.08.09, 20:56 słyszałam wiele pozytywnych opinii o karpinskim tyle ze z bialego kamienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusiebie Re: Meble kuchenne na wymiar BRW IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.09, 00:46 dzien dobry. ja mam szafe z www.garderoby.net drzwi indeco i super chłopak zrobił. meble kuchenne w drugim mieszkaniu w swidnicy tez mi zmontował i jestem zadowolona od przeszło 1,5 roku. maja kontakt mejlowy ale wlasciciel sie umówi i przez tel. orientacyjnie wyceni. tel. do projktanta 696177925. doradzi i podpowie co i jak. Jak dla nas - jest OK Odpowiedz Link Zgłoś