Gość: Jakkalina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.09, 07:52 Proszę o namiar na firmę czyszczącą /piorącą/ dywany, która potrafi zrobić to solidnie, hmmm... i niedrogo, najlepiej taką sprawdzoną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wania79 Re: czyszczenie dywanów 04.08.09, 08:52 Biały Kamień, ul. Andersa, na przeciwko fotografa. Niestety nie znam nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie tam! Re: czyszczenie dywanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:00 tylko nie tam!!! Pan, który posiada przedwojenny sprzęt i czyści dywany na korytarzu starej kamienicy. Dywany wyglądały gorzej niż przed "rzekomym" czyszczeniem. A jak śmierdziały! Nie polecam. Miałam kiedyś nr tel. do firmy, która wykonywała usługi na miejscu, w domu klienta, ale musiałbym odkopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: czyszczenie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 15:05 Nio dobrze by było ja tez szukam kogoś kto wyczyści wykładzine domową na miejscu;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
edalo Re: czyszczenie dywanów 04.08.09, 15:26 Po Wałbrzychu jeździ samochód z napisem informującym, o czyszczeniu dywanów. Jest tam również napisany nr telefonu.Jak go zobaczę to spiszę numer i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakkalina Re: czyszczenie dywanów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.09, 18:47 Serdeczne dzięki za wszystkie informacje, dywan wyprany, tel. dostałam od kol. firma z Podzamcza /prawie sąsiad/ ale jutro jedzie na wczasy. Podaję tel. 0501 728 986 jeżeli potrzebny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: czyszczenie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:07 A ile bierze? jeśli można wiedzieć:)I w ogóle ile taka przyjemność kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakkalina Re: czyszczenie dywanów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.09, 15:28 za dywan 3 x 4 m zapłaciłam 37 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: czyszczenie dywanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.09, 19:32 a dobrye czyscicie? Odpowiedz Link Zgłoś
sirth Odświeżam temat - solidna firma czyszcząca dywany 08.11.13, 19:24 Odkopuję temat. Ostatnie wpisy z 2009, więc trochę mogło się pozmieniać.. U kogo warto zamówić usługę? W pierwszej kolejności zależy mi na jakości, w drugiej kolejności na cenie - chociaż nie ukrywajmy - nikt nie lubi przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś